Hyvä

Nordea Platinum on VIP asiakkaan valinta luottokortiksi. Kortilla pääset tuhansiin lentokenttäloungeihin ja lisäksi saat matkavakuutuksen, joka on voimassa kaikkialla maailmassa. Luottokorttiin sisältyy myös osto- ja tuoteturva.

Hyvät puolet

 • 30 päivää korotonta luottoa
 • K-Plussa-pisteitä, kun yhdistät K-Plussa-korttiin
 • Jopa 20 000 euron luottoraja
 • Matkavakuutus: hyvä kortti matkustaville
 • Neljä loungevierailua vuodessa
 • Tuote- ja ostoturva

Huonot puolet

 • Vuosimaksu (tarkista luottoehdot)
 • Valuuttamuutosmaksu
 • Maksulliset käteisnostot

Vaatimukset

 • Vähintään 18-vuotias
 • On työsuhteessa

Lisätiedot

Kortin tyyppi Kortti
Maksuverkosto Mastercard
Vuosimaksu 0 €
Ikäraja 18
Nimelliskorko 7,50 %
Todellinen vuosikorko 14,50 %
Maksimiluotto 42 100 €
Valuuttamuutosmaksu 2,25 %
Nostokulu 0 %

Laske kulut Nordea Platinum

Valitse krediitin summa

20 000 €
0 € 250 000 €
2 Vuosi
1 Kuukausi 15 Vuosi

Tulos

 • Korko 7,50 %
 • Kustannus 1 600 €
 • Kokonaistakaisinmaksusumma 21 600 €
 • Kuukausittainen takaisinmaksusumma 900 €
Näytä tiedot

Perustietoa Nordea Platinum -luottokortista

Nordea Platinum luottokortti on Nordea monipuolisin ja palveluiltaan paras, mutta myös kallein luottokortti. Tämä VIP-tason luottokortti sopii sinulle, joka haluat nauttia jokaisesta hetkestä huoletta kotimassa ja matkoilla, mutta myäs arjessa juhlassa. Nordea on yksi Pohjoismaiden suurimmista pankeista ja se tarjoaa asiakkailleen Platinum-luottokortin ohella myös Gold- ja Credit-luottokortteja. Kaikkia luottokortteja voi hakea suoraan verkkopankin kautta ja mikäli et ole vielä Nordean asiakas, on sellaiseksi ryhtyminen helppoa.

Yhdistä K-Plussa-korttiin ja keräät kaikki pisteet

Nordea Platinum -luottokortin voi yhdistää K-Plussa-korttiin. Yhdistämällä varmistat, että saat aina kaikista K-Plussa-pisteisiin oikeuttavista ostoksista automaattisesti pisteet talteen eikä sinun tarvitse enää koskaan muistaa näyttää erillistä K-Plussa-korttia kassalla.

K-Plussa-pisteet ovat hyviä, koska niitä voi käyttää ostosten maksamiseen. Tavallisten K-Plussa-pisteiden ohella saat palkintopisteitä palkintopisteitä tekemiesi kuukausiostojen perusteella, kun teet ostoksia K-marketeissa, K-supermarketeissa ja K-Citymarketeissa. Muilta osin Platinum-kortissa ei itsessään ole bonusjärjestelmää.

Luottokortti, johon kuuluu loungepääsy ja matkavakuutus

Nordean Platinum-luottokortin omistajana pääset nauttimaan Priority Pass -lentokenttäloungeista ympäri maailman. Pritority Pass -loungeja on yli 1200 lentokentällä ja Nordean Platinum asiakkaana pääset niihin maksutta neljä kertaa vuodessa. Lisäksi voit halutessasi ottaa viertaita tai perheesi mukaan loungeen. Vieraista ei tarvitse maksaa erikseen, vaan jokainen heistä vähentää sinulta yhden maksuttoman käynnin.

Loungepääsyjen lisäksi saat Platinum-luottokortin kautta matkavakuutuksen, joka on voimassa sekä kotimaassa että ulkomailla. Vakuutuksen on voimassa, kun matkasta vähintään  75 % on maksettu tällä luottokortilla. Sinun lisäksesi vakuutus koskee mukana matkustavia perheenjäseniäsi ja se kattaa mm. matkasairaus- ja matkatapaturmakorvaukset, sairaankuljetuksineen, matkatavaravakuutuksen sekä matkan peruuntumis- ja keskeytymisturvat.

Lisäksi kortilla on tuote- ja ostoturva. Ostoturva korvaa silloin, kun esimerkiksi netistä ostamasti tuote ei koskaan tule perille ja tuoteturva korvaa puolestaan luottokortilla tekemäsi ostokset myös sen jälkeen, kun tuote on toimitettu sinulle. Tuoteturva on voimassa, kun ostat luottokortilla vähintään 100 euron arvoisen tavaran ja kun tavara on ostettu Pohjoismaista.

Ja kuten kaikissa Nordean luottokorteissa, Platinum-luottokortissa on totta kai myös korotonta maksuaikaa 30 päivää.

Luottokorttiin huikea 20 000 euron luottoraja – täytä hakemus netissä

Nordea Platinum -luottokortissa on vertaansa vailla oleva luottoraja. Voit nimittäin hakea luottokorttiin jopa 20 000 euron luottorajaa! Hakemista varten sinun täytyy olla tai ryhtyä Nordean asiakkaaksi ja luottokorttihakemuksen voi tehdä asiakkuuden avaamisen yhteydessä tai kätevästi verkkopankin kautta.

Platinum-luottokortin pienin luottoraja on 5 000 euroa. Huomaathan, että myönnettävä luottoraja määritellään jokaisen hakijan kohdalla erikseen. Mikäli sinulle ei myönnetä hakemaasi luottorajaa, annetaan tarjotaan sinulle usein alempaa luottorajaa.

Ehdot Nordea Platinum-luottokortin myöntämiselle

Nordea yleiset ehdot luottokorttien myöntämiselle ovat:

 • Vähintään 18-vuotias
 • Säännölliset tulot
 • Luottotietojen on oltava kunnossa
 • Mahdollisten nykyisten luottojen hoitaminen maksuohjelmien mukaisesti

Mikäli luottokorttihakemuksesi ei mene läpi haluamallasi luottorajalla, voit tehdä uuden hakemuksen pienellä luottorajalla. Joskus pankki tarjoaa asiakkaalle myös suoraan pienempää luottorajaa, jonka voit halutessasi hyväksyä.

Valuuttamuutosmaksu ja vuosimaksu

Nordean Platinum-luottokortissa, kuten kaikissa muissakin Nordea luottokorteissa, on valuuttamuutosmaksu ja käteisnostomaksu. Valuuttamuutosmaksu on 2,25 % ja se veloitetaan, kun teet luottokortilla ostoksia euroalueen ulkopuolella.

Käteisnostomaksu (2 € + 3 % nostettavasta summasta) veloitetaan puolestaan kaikista kortin luotolta tehtävistä nostoista.

Nordea Platinumissa on myös vuosimaksu (6,25 € per kuukausi tai 75 € per vuosi) ja lisäksi luottokortista veloitetaan 3 € kuukausimaksu, jos luottokortilla on korollista luottoa. Kortin nimelliskorko on 9,5 % ja todellinen vuosikorko 12,1 %.

Yhteenveto Nordea Platinum -luottokortista

Nordea Platinum -luottokortti on VIP luottokortti ja sopii yleellistä elämää rakastaville. Luottokorttiin voi yhdistää K-Plussa-kortin.

Luottokortissa on osto- ja tuoteturva sekä matkavakuutus, joka on voimassa kotimaassa ja ulkomailla.

Luottokortissa on 30 päivää korotonta maksuaikaa.

Luottokortista veloitetaan joko kuukausimaksu tai kerran maksettava vuosimaksu.

Luottokortin luotolta tehdyt käteisnostot ovat maksullisia.

Luottokortissa on myös valuuttamuutosprosentti, joka tekee kortin käyttämisestä ulkomailla hieman kotimaata kalliimpaa.

Nordea myöntää myös TUOHI Mastercard, Stockmann Mastercard ja Finnair Plus Mastercard luottokortteja.

Käyttäjien arvostelut

4,0 Keskiarvosana
 • Jaleel Ahmed Qazi

  2023-05-22

  On hyvä korttia ja liian paljon etuja kortissa.

Mitä mieltä olet kortista?