Hyvä

Stockmann Mastercard on Nordea Rahoitus Oy:n myöntämä luottokortti. Kortille on mahdollista hakea 1 500 - 10 000 euron luottorajaa. Voit hyötyä 0,5 %:n maksutapaedusta maksaessasi kortilla Stockmann-tavarataloissa. Luottokortilla ei ole avausmaksua eikä vuosimaksua, mutta käyttäessäsi luottoa sinulta veloitetaan tilinhoitopalkkio ja muita kuluja käyttösi mukaan.

Hyvät puolet

 • Jopa 10 000 euroa luottoraja
 • Keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa
 • Ei avausmaksua
 • Ei vuosimaksua
 • Maksutapaetu Stockmann-tavarataloissa

Huonot puolet

 • Tilinhoitopalkkio (tarkista luottoehdot)
 • Maksulliset käteisnostot automaateilla
 • Valuuttamuutosmaksu

Vaatimukset

 • Vähintään 18-vuotias
 • On työsuhteessa

Lisätiedot

Kortin tyyppi Kortti
Maksuverkosto Mastercard
Vuosimaksu 0 €
Ikäraja 18
Nimelliskorko 12,50 %
Todellinen vuosikorko 24,10 %
Maksimiluotto 10 000 €
Valuuttamuutosmaksu 2,25 %
Nostokulu 0 %

Laske kulut Stockmann Mastercard

Valitse krediitin summa

20 000 €
0 € 250 000 €
2 Vuosi
1 Kuukausi 15 Vuosi

Tulos

 • Korko 12,50 %
 • Kustannus 2 708 €
 • Kokonaistakaisinmaksusumma 22 708 €
 • Kuukausittainen takaisinmaksusumma 946 €
Näytä tiedot

Perustietoa Stockmann Mastercard -luottokortista

Stockmann Mastercard on kaikkialla maailmassa toimiva luottokortti ja samalla myös Stockmann-tavaratalon kanta-asiakaskortti. Kortin etuihin kuuluu maksutapaetu sekä erilaiset tarjoukset ja kampanjaedut Stockmann-tavarataloissa.

Voit hakea kortille 1 500 – 10 000 euron luottorajaa. Tätäkin suurempi luottoraja voidaan erikoistapauksissa myöntää asiakkaalle. Kannattaa huomata, että myös korkeakouluopiskelijat voivat hakea Stockmann Mastercard -luottokorttia, joskin silloin luottoraja on enintään 2 000 euroa. Voit hakea korttia verkon lisäksi myös Stockmannin kanta-asiakaspisteissä tai ottamalla yhteyttä Nordean 24/7 asiakaspalveluun.

Luottokortilla ei ole avausmaksua eikä vuosimaksua. Luottokortin käytöstä peritään käytön mukaan tilinhoitopalkkio, käteisnostomaksu ja valuuttamuutosmaksu. Kortilla on keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös hakea kortille kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa. Rinnakkaiskortin voi hakea 15 vuotta täyttäneille perheenjäsenille.

Maksutapaetu ja tarjouksia

Stockmann Mastercard -luottokortilla saat 0,5 % maksutapaetua Stockmann -tavarataloissa maksaessasi. Mikäli siis käyt usein ostoksilla Stockmannilla, kannattaa sinun hakea Stockmann Mastercard -luottokorttia. Samalla pääset hyötymään erilaisista Stockmannin kanta-asiakaseduista, kuten erikoistarjouksista ja muista kampanjaeduista. Pääset myös keräämään Stockmannin kanta-asiakkaiden MyStockmann-pisteitä maksaessasi kortin luottopuolella.

Kortin käytön kustannukset

Kun etsit luottokorttia, jonka avaaminen ja taskussa pitäminen mahdollista käyttöä varten on ilmaista, kannattaa sinun harkita Stockmann Mastercard -luottokortin hakemista. Kortilla nimittäin ei ole avausmaksua eikä vuosimaksua, ja siten voit pitää korttia hallussasi ilman mitään maksuja.

Mikäli kuitenkin päätät käyttää luottokorttia, kuuluu kortin kustannuksiin tilinhoitomaksu 4 euroa niiltä kuukausilta, joina luottoa on käytetty. Tilinhoitomaksu veloitetaan sinulta myös mahdollisilta lyhennysvapailta kuukausilta. Mikäli tilaat paperisen laskun, veloitetaan sinulta 3 euroa lisää kuukaudessa.

Muita kortin käytön kustannuksia ovat käteisnostomaksu ja valuuttamuutosmaksu. Nostaessasi Stockmann Mastercard -luottokortilta käteistä veloitetaan sinulta 2 € + 3,0 %. Euroalueen ulkopuolella maksettaessa sinulta peritään valuuttamuutosmaksu 2,25 % loppusummasta. Valuuttamuutosmaksu peritään sinulta myös ylimääräisenä kuluna, kun nostat käteistä jonain toisena valuuttana kuin eurona.

Keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa

Stockmann Mastercard -luottokortilla sinulla on keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse maksaa korkoa käyttämästäsi luotosta, jos maksat käyttämäsi luoton takaisin korottomana maksuaikana, käytännössä siis luottokorttilaskun ensimmäiseen eräpäivään mennessä. Hyödyntämällä korottoman maksuajan luottokortin käyttö on sinulle edullisempaa.

Luoton korko ja lyhennysvapaat kuukaudet

Mikäli päätät kuitenkin maksaa luoton myöhemmin takaisin, veloitetaan sinulta korko, 12,5 % ja 3 kk Euribor, käyttämältäsi luotosta sekä tilinhoitopalkkio, 4 euroa, ja muut mahdolliset kortin käytön kustannukset. Voit myös hakea kortille kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa. Lyhennysvapaat kuukaudet eivät kuitenkaan voi olla peräkkäisiä kalenterikuukausia.

Luoton takaisinmaksu

Stockmann Mastercard -luottokortin kohdalla kannattaa huomata, että mikäli käytät luottokorttia ainoastaan euroalueella ja maksat käyttämäsi luoton takaisin aina ensimmäiseen eräpäivään mennessä, on luottokortin käyttäminen sinulle käytännössä ilmaista. Alkaessasi kuitenkin hyödyntää kortin luotto-ominaisuutta esimerkiksi suurempien hankintojen rahoittamiseen nousevat myös kortin käytön kustannukset.

Sinun kannattaa siis tutustua luottokortin käytön kustannuksiin huolellisesti ennen kuin käytät luottoa esimerkiksi uuden kodinkoneen ostamiseen. Mitä nopeammin maksat käyttämäsi luoton takaisin, sen edullisemmaksi luoton käyttö tulee sinulle. Muista myös hyödyntää lyhennysvapaat kuukaudet takaisinmaksua suunnitellessasi, sillä voit tällä tavalla lisätä joustavuutta oman taloudenhallintasi suunnittelussa.

Hae jopa 10 000 euron luottorajaa – täytä hakemus netissä

Stockmann Mastercard -luottokortille on mahdollista hakea 1 500 – 10 000 euron luottorajaa. Kortille on mahdollista ehdottaa myös tätä suurempaa luottorajaa: tapauskohtaisesti hakijalle on myönnetty jopa 25 000 euron luottoraja. Myös korkeakouluopiskelijat voivat hakea Stockmann Mastercard -luottokorttia. Luottoraja voi tällöin olla korkeintaan 2 000 euroa.

Saat korttia haettua helposti täyttämällä verkossa hakemuksen, ottamalla yhteyttä Nordean 24/7 asiakaspalveluun tai vierailemalla Stockmann-tavaratalon kanta-asiakaspalvelussa. Nordea Rahoitus Oy:n yleiset ehdot luottokortin myöntämiselle ovat:

 • Vähintään 18-vuotias
 • Säännölliset tulot
 • Luottotietojen on oltava kunnossa

Mikäli rahoitusyhtiö ei hyväksy hakemaasi luottorajaa, saatetaan sinulle ehdottaa matalampaa luottorajaa. Voit hyväksyä saamasi ehdotuksen tai tehdä uuden luottokorttihakemuksen matalammalla luottorajalla.

Yhteenveto Stockmann Mastercard -luottokortista

Stockmann Mastercard -luottokortti on Nordea Rahoitus Oy:n myöntämä luottokortti, jolla saat 0,5 %:n maksutapaedun Stockmann-tavarataloissa. Voit hakea korttia, jos olet täysi-ikäinen, sinulla on säännölliset tulot ja luottotiedot kunnossa. Myös korkeakouluopiskelijat voivat hakea Stockmann Mastercard -luottokorttia.

Stockmann Mastercard -luottokortille voi hakea 1 500 – 10 000 euron luottorajan. Korkeakouluopiskelija voi hakea enintään 2 000 euron luottorajaa.

Rinnakkaiskortilla ei ole avausmaksua tai vuosimaksua, ja se voidaan myöntää 15 vuotta täyttäneelle perheenjäsenelle.

Luottokortissa on keskimäärin 30 päivän koroton maksuaika luotolle.

Luottokortin käytöstä peritään 4 euron tilinhoitopalkkio. Paperilaskun tilaamisesta veloitetaan lisäksi 3 euroa.

Luottokortin luotolta tehdyt käteisnostot maksavat 2 euroa nostokerralta sekä 3 % nostettavasta summasta.

Valuuttamuutosmaksu 2,25 % peritään, kun luottokortilla maksetaan euroalueen ulkopuolella.

Käyttäjien arvostelut

0,0 Keskiarvosana
Mitä mieltä olet kortista?