Hyvä

Nordea Gold on huolettomuutta arvostavan kuluttajan valinta. Luottokorttiin sisältyy nimittäin osto- ja tuoteturva, mutta myös ulkomaanmatkavakuutus. Luottokortin tilaaminen on helppo joko Nordean verkkopankin kautta tai samalla, kun ryhdyt Nordea uudeksi asiakkaaksi.

Hyvät puolet

 • 30 päivää korotonta luottoa
 • Mahdollisuus yhdistää K-Plussa-korttiin
 • Jopa 10 000 euron luottoraja
 • Matkavakuutus: korvaa henkilö- ja omaisuusvahingot matkan aikana
 • Oma PIN-koodi
 • Osto- ja tuoteturva

Huonot puolet

 • Vuosimaksu (tarkista luottoehdoista)
 • Valuuttamuutosmaksu
 • Maksulliset käteisnostot automaateilla

Vaatimukset

 • Vähintään 18-vuotias
 • On työsuhteessa

Lisätiedot

Kortin tyyppi Kortti
Maksuverkosto Mastercard
Vuosimaksu 30 €
Ikäraja 18
Nimelliskorko 9,50 %
Todellinen vuosikorko 16,50 %
Maksimiluotto 10 000 €
Valuuttamuutosmaksu 2,25 %
Nostokulu 0 %

Laske kulut Nordea Gold

Valitse krediitin summa

20 000 €
0 € 250 000 €
2 Vuosi
1 Kuukausi 15 Vuosi

Tulos

 • Korko 9,50 %
 • Kustannus 2 039 €
 • Kokonaistakaisinmaksusumma 22 039 €
 • Kuukausittainen takaisinmaksusumma 918 €
Näytä tiedot

Perustietoa Nordea Gold -luottokortista

Kun haluat tehdä elämästä ja matkustamisesta huoletonta, Nordea Gold -luottokortti on sinun valintasi. Nordea kuulu Pohjoismaiden suurimpiin pankkeihin ja se tarjoaa asiakkailleen laadukkaita luottokortteja. Nordea Gold luottokorttia voi hakea suoraan verkkopankin kautta ja haettavissa on useita erilaisia luottokortteja perusmallista Platinum-luottokorttiin.

Yhdistä luottokorttiin K-Plussa-kortti

Nordean Gold luottokortissa ei itsessään suoraan ole bonusjärjestelmää, mutta sen voi yhdistää K-Plussa-kortiin. Yhdistämällä luottokorttisi ja K-Plussa-korttisi saat automaattisesti aina K-Plussa-pisteitä, kun asioit K-ryhmän liikkeissä. Yhdistämistä voi hakea Nordean verkkopankin kautta.

K-Plussa-pisteet ovat siitä käteviä, että niitä voi käyttää suoraan kaupan kassalla ostosten maksamiseen. Tavallisten K-Plussa-pisteiden ohella saat palkintopisteitä tekemiesi kuukausiostojen perusteella, kun teet ostoksia K-marketeissa, K-supermarketeissa ja K-Citymarketeissa.

Luottokortti, johon kuuluu osto- ja tuoteturva sekä matkavakuutus

Nordean kaikkiin luottokortteihin sisältyy ostoturvan lisäksi tuoteturva. Ostoturva korvaa silloin, kun esimerkiksi luottokortilla ostamasi lento peruuntuu lentoyhtiön konkurssin takia tai jos netistä ostamasti tuote ei koskaan tule perille.

Tuoteturva korvaa puolestaan luottokortilla tekemäsi ostokset myös sen jälkeen, kun tuote on toimitettu sinulle. Kun ostat tuotteet Nordea Gold -luottokortilla, tuoteturva on voimassa 180 päivän ajan ostopäivästä alkaen ja se korvaa vähintään 100 euron arvoisen tuotteen vahingoittumisen tai rikkoutumisen.

Osto- ja tuoteturva ohella Nordea Gold -luottokortilla on myös matkavakutuus. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei enää koskaan tarvitse huolehtia ja muistaa matkavakuutuksen ottamista matkan ajaksi, sillä Nordea Gold turvaa selustasi aina, kun matkasta on maksettu vähintään 75 % Norde Gold luottokortilla.

Ja kuten kaikissa hyvissä luottokorteissa, Nordea Goldissa on totta kai myös korotonta maksuaikaa. Kaikissa Nordea luottokorteissa korotonta maksuaikaa saa 30 päivää. Lisäksi saat itse valita, kuinka paljon haluat lyhentää käytettyä luottoa aina eräpäivänä (3-100 % käytetystä luotosta).

Luottokorttiin jopa 10 000 euron luottoraja – täytä hakemus netissä

Nordea Gold -luottokortin hakemista varten sinun täytyy olla tai ryhtyä Nordean asiakkaaksi. Luottokorttihakemuksen voi jättää asiakkuuden avaamisen yhteydessä tai verkkopankin kautta.

Nordea Gold -luottokorttiin voit saada jopa 10 000 € luottorajan. Myönnettävä luottoraja määritellään kuitenkin jokaisen hakijan kohdalla erikseen. Mikäli sinulle ei myönnetä hakemaasi luottorajaa, annetaan tarjotaan sinulle usein alempaa luottorajaa.

Ehdot Nordea Gold -luottokortin myöntämiselle

Nordea yleiset ehdot luottokorttien myöntämiselle ovat:

 • Vähintään 18-vuotias
 • Säännölliset tulot
 • Luottotietojen on oltava kunnossa
 • Mahdollisten nykyisten luottojen hoitaminen maksuohjelmien mukaisesti

Mikäli luottokorttihakemuksesi ei mene läpi haluamallasi luottorajalla, voit tehdä uuden hakemuksen pienellä luottorajalla. Joskus pankki tarjoaa asiakkaalle myös suoraan pienempää luottorajaa, jonka voit halutessasi hyväksyä.

Valuuttamuutosmaksu ja vuosimaksu

Kaikissa Nordean luottokorteissa on valuuttamuutosmaksu ja käteisnostomaksu. Valuuttamuutosmaksu (2,25 %) veloitetaan, kun teet luottokortilla ostoksia euroalueen ulkopuolella. Käteisnostomaksu (2 € + 3 % nostettavasta summasta) veloitetaan puolestaan kaikista kortin luotolta tehtävistä nostoista.

Nordea Gold luottokortissa on myös vuosimaksu (6,25 € per kuukausi tai 75 € per vuosi) ja lisäksi luottokortista veloitetaan 3 € kuukausimaksu, jos luottokortilla on korollista luottoa. Kortin nimelliskorko on 9,5 % ja todellinen vuosikorko 12,1 %.

Yhteenveto Nordea Gold -luottokortista

Nordea Gold -luottokortti on paras luottokortti helppoa elämää rakastaville Nordean asiakkaille. Luottokorttiin voi yhdistää K-Plussa-kortin.

Luottokortissa on osto- ja tuoteturva sekä ulkomaanmatkavakuutus.

Luottokortissa on 30 päivän koroton maksuaika luotolle.

Luottokortista veloitetaan joko kuukausimaksu tai kerran maksettava vuosimaksu.

Luottokortin luotolta tehdyt käteisnostot ovat maksullisia.

Luottokortissa on myös valuuttamuutosprosentti, joka tekee kortin käyttämisestä ulkomailla hieman kotimaata kalliimpaa.

Nordea myöntää myös TUOHI MastercardStockmann Mastercard ja Finnair Plus Mastercard luottokortteja.

Käyttäjien arvostelut

0,0 Keskiarvosana
Mitä mieltä olet kortista?