Hyvä

Finnair Plus Mastercard sopii hyvin matkustamista ja elämän pieniä iloja rakastavalle. Luottokortilla keräät bonuspisteitä kaikista ostoksistasi kaikkialla maailmassa. Kortissa on 30 päivää korotonta maksuaikaa kaikille ostoksillesi ja lisäksi voit valita siihen oman PIN-koodin.

Hyvät puolet

 • 30 päivää korotonta luottoa
 • Bonuksia kaikista ostoksista
 • Ensimmäisestä ostoksestasi lisäpisteitä
 • Jopa 10 000 euron luottoraja
 • Oma PIN-koodi
 • Matkavakuutus: hyvä kortti paljon matkustaville

Huonot puolet

 • Vuosimaksu (tarkista luottoehdot)
 • Valuuttamuutosmaksu
 • Maksulliset käteisnostot

Vaatimukset

 • Vähintään 18-vuotias
 • On työsuhteessa

Lisätiedot

Kortin tyyppi Kortti
Maksuverkosto Mastercard
Vuosimaksu 60 €
Ikäraja 18
Nimelliskorko 13,00 %
Todellinen vuosikorko 21,75 %
Maksimiluotto 10 000 €
Valuuttamuutosmaksu 2,25 %
Nostokulu 0 %

Laske kulut Finnair Plus Mastercard

Valitse krediitin summa

20 000 €
0 € 250 000 €
2 Vuosi
1 Kuukausi 15 Vuosi

Tulos

 • Korko 13,00 %
 • Kustannus 2 820 €
 • Kokonaistakaisinmaksusumma 22 820 €
 • Kuukausittainen takaisinmaksusumma 951 €
Näytä tiedot

Perustietoa Finnair Plus Mastercard -luottokortista

Finnair Plus Mastercardin luottokortissa yhdistyy kaikille suomalaisille tuttu lentoyhtiö Finnair ja maailman yleisimmin hyväksytty luottokortti Mastercard. Tämän yhteistyön seurauksena on syntynyt luottokortti, joka sopii erityisesti Finnairin asiakkaille ja kaikille muille matkustamista rakastaville. Luottokortilla saa nimittäin Finnair Plus -palkintopisteitä jokaista käytettyä euroa kohden. Pisteitä saa kaikista ostoksista kaikkialla maailmassa.

Finnair Plus -pisteillä lentoja, loungeja ja lisäpalveluita

Finnair Plus Mastercardin luottokortilla saat aina vähintään yhden Finnair Plus -palkintopisteen jokaista käyttämääsi euroa kohden. Tämä tarkoittaa siis sitä, että 100 euron luottokorttiostoksesta saat vähintään 100 Finnair Plus -pistettä.

Finnair Plus -pisteitä voi kertyä myös enemmän riippuen siitä, mikä on luottokortin haltijan Finnair Plus -taso. Basic ja Silver -tason asiakkaat saavat kaikista ostoksista 1 pisteen per käytetty euro. Gold -tason asiakkaat saavat sen sijaan 1,5 pistettä per käytetty euro ja Platinum -tason asiakkaat 2 pistettä per käytetty euro. Parhaimmillaan 100 euron ostoksesta voi siis saada tuplamäärän pisteitä, eli 200 Finnair Plus -pistettä.

Finnair Plus -pisteiden kertymiseen vaikuttaa luottokortin haltijan Finnair Plus -taso. Pistekertymä euroa kohden Finnair Plus -tason mukaan on:

 • Finnair Plus Basic: 1 piste / euro
 • Finnair Plus Silver: 1 piste / euro
 • Finnair Plus Gold: 1,5 piste / euro
 • Finnair Plus Platinum: 2 piste / euro

Kerättyjä pisteitä voi käyttää Finnairin lentomatkoihin, mutta myös moniin muihin palveluihin kuten muiden lentoyhtiöiden lentoihin, autonvuokraukseen, vapaa-ajan palveluihin ja ravintoloihin, joten tämä Finnair Plus Mastercard voi olla paras luottokortti monille erilaisille kuluttajille.

Huoletonta nettishoppailua, korotonta maksuaikaa ja matkavakuutus

Mastercard on maailman yleisimmin hyväksytty luottokortti, joten sillä maksaminen on helppoa missä päin maailmaa tahansa. Kortissa on Mastercard Identity Check, jonka ansiosta korttia voi huoletta käyttää myös verkko-ostosten maksamiseen.

Kortilla on 30 vuorokauden koroton maksuaika, jonka ansiosta voit heti ostaa tarvitsemasi tuotteen tai palvelun ja maksaa sen ilman kuluja 30 päivän kuluessa.

Korottoman maksuajan lisäksi Finnair Plus Mastercardin luottokorttiin kuuluu Finnair Plus -bonusjärjestelmä. Sen avulla keräät Finnair Plus -pisteitä jokaisesta ostoksestasi, ja lisäksi saat ensimmäisestä ostoksestasi lisäpisteitä. Kerättyjä bonuksia voi käyttää Finnairin lentolippujen ostamiseen, mutta myös muihin monipuolisiin palveluihin sekä kotimaassa että ulkomailla.

Lisäksi saat matkavakuutuksen, kun maksat matkasi kokonaisuudessaan tällä luottokortilla.

Luottokorttiin jopa 10 000 euron luottoraja – täytä hakemus netissä

Finnair Plus Mastercardin luottokorttihakemus täytetään netissä ja siinä kysytään muun muassa Finnair Plus -jäsennumeroa, tietoja tämänhetkisestä työtilanteesta, asumismuodosta ja kuukausituloista sekä vuosituloista. Hakemuksessa kysytään myös siviilisäätyä, aiempien velkojen yhteissummaa ja muista hakijalla jo olevista luottokorteista.

Hakemuksessa voi valita itse luottokortille toivotun luottorajan. Luottoa voidaan myöntää enintään 10 000 euroa.

Hakemukseen annettujen tietojen perusteella Finnair Plus Mastercard tekee päätöksen luottokortin myöntämisestä ja myönnettävästä luottorajasta.

Ehdot Finnair Plus Mastercard -luottokortin myöntämiselle

Jotta hakijalle voidaan myöntää Finnair Plus Mastercardin luottokortti, täytyy hänen täyttää seuraavat ehdot:

 • Hakija on täysi-ikäinen
 • Hakijalla on säännölliset tulot
 • Hakijalla on suomalainen henkilötunnus
 • Hakijan kotipaikka on Suomessa
 • Hakijalla ei ole rekisteröityjä maksuhäiriömerkintöjä

Hakemuksen yhteydessä hakijan luottotiedot tarkistetaan.

Valuuttamuutos, maksulliset käteisnostot ja vuosimaksu

Kuten monissa luottokorteissa, Finnair Plus Mastecardissa on vuosimaksu. Tavallinen vuosimaksu on 50 euroa vuodessa, mutta Finnair Plus Platinum -asiakkaille kortti on kuitenkin maksuton.

Tehtäessä käteisnostoja tai ostoja maissa, joiden valuutta ei ole euro, kortilla on myös valuuttamuutos. Ostot ja käteisnostot muussa valuutassa kuin euroissa muutetaan euroiksi käyttämällä Mastercard-valuuttakurssia, johon lisätään 2 %. Myös tavallisista käteisnostoista veloitetaan 2 euroa ja lisäksi 2,5 % nostetusta summasta.

Yhteenveto Finnair Plus Mastercard -luottokortista

Finnair Plus Mastercard -luottokortti on paras luottokortti matkustamista, vapaa-aikaa ja shoppailua rakastaville, sillä sen avulla voi helposti kerätä Finnair Plus -pisteitä, joita voi käyttää lentolippujen ostamiseen, vapaa-ajan viettoon ja nettiostoksiin.

Luottokorttiin sisältyy matkavakuutus, kun koko matka on maksettu Finnair Plus Mastercard -luottokortilla.

Luottokortissa on 30 vuorokauden koroton maksuaika luotolle.

Kortin vuosimaksu on 50 euroa.

Luottokortissa on pieni valuuttamuutosprosentti, joka tekee kortin käyttämisestä ulkomailla hieman kotimaata kalliimpaa. Kortin valuuttamuutos on kuitenkin maltillinen ja se vastaa muiden vastaavien luottokorttien valuuttamuutosta.

Myös kortilla tehdyistä käteisnostoista peritään maksu.

Käyttäjien arvostelut

0,0 Keskiarvosana
Mitä mieltä olet kortista?