Hyvä

Nordean luottokortti on hyvä vaihtoehto Nordean asiakkaalle. Luottokortin saa yhdistettyä jo olemassa olevaan pankkikorttiin. Luottokortin kautta saa kaikille ostoksillesi osto- ja tuoteturva. Mikäli tilaat Gold tai Platinum luottokortin, saat myös ulkomaanmatkavakuutuksen.

Hyvät puolet

 • 30 päivää korotonta luottoa
 • Mahdollisuus yhdistää K-Plussa-kortti
 • Jopa 5 000 euron luottoraja
 • Tuoteturva

Huonot puolet

 • Vuosimaksu (tarkista luottoehdot)
 • Valuuttamuutosmaksu automaateilla ja netissä
 • Maksulliset käteisnostot

Vaatimukset

 • Ei määriteltyä ikärajaa
 • On työsuhteessa

Lisätiedot

Kortin tyyppi Kortti
Maksuverkosto Mastercard
Vuosimaksu 30 €
Ikäraja 0
Nimelliskorko 10,50 %
Todellinen vuosikorko 17,70 %
Maksimiluotto 5 000 €
Valuuttamuutosmaksu 2,25 %
Nostokulu 0 %

Laske kulut Nordea Credit

Valitse krediitin summa

20 000 €
0 € 250 000 €
2 Vuosi
1 Kuukausi 15 Vuosi

Tulos

 • Korko 10,50 %
 • Kustannus 2 260 €
 • Kokonaistakaisinmaksusumma 22 260 €
 • Kuukausittainen takaisinmaksusumma 928 €
Näytä tiedot

Perustietoa Nordea Credit -luottokortista

Pohjoismaiden suurimpiin pankkeihin kuuluva Nordea tarjoaa asiakkailleen pankkipalveluiden ja pankkikorttien lisäksi myös luottokortteja. Luottokorttia voi hakea suoraan Nordean verkkopankista ja haettavissa on useita erilaisia luottokortteja perusmallista Gold- ja Platinum-luottokorttiin. Jotta luottokorttia voi hakea, täytyy asiakkaan olla tai ryhtyä Nordean asiakkaaksi.

Yhdistä luottokorttiin K-Plussa-kortti

Nordean Credit, Gold ja Platinum luottokortteihin voi yhdistää K-Plussa-kortin. Yhdistämistä voi hakea verkkopankin kautta. Kun K-Plussa-kortti on yhdistetty luottokorttiisi, keräät automaattisesti aina K-Plussa pisteitä, kun asioit K-ryhmän liikkeissä.

Kun lisäksi teet ostoksia K-marketeissa, K-supermarketeissa ja K-Citymarketeissa, saat palkintopisteitä tekemiesi kuukausiostojen perusteella. Plussa-pisteet muutetaan Plussa-rahaksi. Saat 5 euron arvosta Plussa-rahaa aina, kun sinulle on kertynyt 1 000 Plussa-pistettä. Plussa-rahaa voi käyttää kätevästi suoraan kaupan kassalla ostosten maksamiseen.

Luottokortti, johon kuuluu tuoteturva ja korotonta luottoa

Nordean luottokortteihin sisältyy tavanomaisen ostoturvan lisäksi tuoteturva. Tuoteturva turvaa ja vakuuttaa luottokortilla tekemäsi ostokset myös sen jälkeen, kun tuote on toimitettu sinulle.

Tuoteturva kattaa vähintään 100 euron arvoisen tuotteen vahingoittumisen tai rikkoutumisen. Tuoteturva on voimassa 180 päivän ajan ostopäivästä alkaen, kun olet ostanut tuotteen Nordean luottokortilla.

Kuten hyviin luottokortteihin, Nordean luottokortteihin kuuluu myös korotonta maksuaikaa. Koroton luotto mahdollistaa sen, että voit huoletta ostaa tarvitsemasi tavaran tai palvelun vaikka sinulla ei juuri nyt olisi siihen varaa. Credit, Gold ja Premium-luottokorteissa on kaikissa 30 päivää korotonta maksuaikaa, eli kun maksat luottokorttilaskusi kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä kuluessa, sinulle ei aiheudu ostoksistasi ylimääräisiä kuluja kuten muilla luottokorteilla.

Ulkomaanmatkavakuutus

Tuoteturvan ja korottoman maksuajan lisäksi Nordea Gold -luottokortissa on myös ulkomaanmatkavakuutus. Vakuutus on voimassa, kun matkasta on maksettu vähintään 75 % Nordean luottokortilla.

Lentokenttälounget ja uusien asiakkaiden etu

Tuoteutrva, korottoman maksuajan ja ulkomaanmatkavakuutuksen lisäksi Nordean Platinum -luottokorttiin kuuluu maksuton pääsy lentokenttäloungeihin. Luottokortilla pääsee neljä kertaa vuodessa maksutta.

Lisäksi asiakkaat, jotka tilaavat Nordea Platinum -luottokortin ensimmäistä kertaa, saavat luottokortin maksutta kuuden ensimmäisen kuukauden ajan. Sen jälkeen luottokortin kuukausimaksu on 7,5 €.

Luottokorttiin jopa 5 000 euron luottoraja – täytä hakemus netissä

Jotta voit hakea Nordean luottokorttia, täytyy sinun olla tai ryhtyä Nordean pankkiasiakkaaksi. Luottokorttihakemus täytetään verkkopankin kautta.

Nordea Credit -luottokorttiin voi saada jopa 5 000 € luottorajan. Myönnettävä luottoraja määritellään jokaisen hakijan kohdalla erikseen ja mikäli haettua luottorajaa ei voida myöntää, annetaan hakijalle mahdollisuus hyväksyä alempi luottoraja.

Nosta luottorajaa 10 000 – 20 000 €

Jos haluat perusmallin luottokorttia korkeamman luottoraja, kannattaa sinun hakea Nordean Gold tai Platinum luottokorttia. Nordea Gold -luottokortin korkein luottoraja on 10 000 € ja Platinum-luottokortin jopa 20 000 €.

Ehdot Nordea Credit -luottokortin myöntämiselle

Nordea yleiset ehdot perusmallin luottokortin myöntämiselle ovat:

 • Vähintään 18-vuotias
 • Säännölliset tulot
 • Luottotietojen on oltava kunnossa
 • Mahdollisten nykyisten luottojen hoitaminen maksuohjelmien mukaisesti

Mikäli hakijalle ei voida myöntää hänen toivomaansa luottorajaa, kannattaa hakijan olla hakea matalampaa luottorajaa. Toisinaan hakijalle ehdotetaan myös matalampaa luottorajaa, jonka hakija voi halutessaan hyväksyä.

Valuuttamuutosmaksu ja vuosimaksu

Kaikissa Nordean luottokorteissa on valuuttamuutosmaksu ja käteisnostomaksu. Valuuttamuutosmaksu (2,25 %) veloitetaan, kun teet luottokortilla ostoksia euroalueen ulkopuolella. Käteisnostomaksu (2 € + 3 % nostettavasta summasta) veloitetaan puolestaan kaikista kortin luotolta tehtävistä nostoista.

Jokaisessa luottokortissa on myös vuosimaksu ja erilaiset nimelliskorot. Lisäksi luottokortista veloitetaan 3 € kuukausimaksu, jos luottokortilla on korollista luottoa.

Yhteenveto Nordea Credit -luottokortista

Nordea Credit -luottokortti on paras luottokortti Nordean asiakkaille ja sellaiseksi haluaville. Luottokorttiin voi yhdistää K-Plussa-kortin.

Credit, Gold ja Platinum -luottokorteissa on tuoteturva. Lisäksi Gold ja Platinum-luottokorteissa on ulkomaanmatkavakuutus.

Luottokortissa on 30 päivän koroton maksuaika luotolle.

Luottokortista veloitetaan joko kuukausimaksu tai kerran maksettava vuosimaksu.

Luottokortin luotolta tehdyt käteisnostot ovat maksullisia.

Luottokortissa on myös valuuttamuutosprosentti, joka tekee kortin käyttämisestä ulkomailla hieman kotimaata kalliimpaa.

Nordea myöntää myös TUOHI MastercardStockmann Mastercard ja Finnair Plus Mastercard luottokortteja.

Käyttäjien arvostelut

0,0 Keskiarvosana
Mitä mieltä olet kortista?