Hyvä

Tuohi Mastercard -luottokortti on helppokäyttöinen luottokortti, jossa ei ole mitään ylimääristä. Tuohi Mastercardilla teet arjen ostokset kätevästi ja turvallisesti missä ja milloin vain. Luottokortti myös turvaa oikeutesi kuluttajana, sillä siihen sisältyy maksuton ostoturva ja hintaturvatakuu.

Hyvät puolet

 • Vuosimaksuton
 • 30 päivää korotonta luottoa
 • Jopa 10 000 euron luottoraja
 • Hintaturvavakuutus

Huonot puolet

 • Valuuttamuutosmaksu
 • Maksulliset käteisnostot
 • Ei bonusjärjestelmää
 • Korkea vuosikorko

Vaatimukset

 • Vähintään 18-vuotias
 • On työsuhteessa

Lisätiedot

Kortin tyyppi Kortti
Maksuverkosto Mastercard
Vuosimaksu 0 €
Ikäraja 18
Nimelliskorko 14,00 %
Todellinen vuosikorko 27,60 %
Maksimiluotto 10 000 €
Valuuttamuutosmaksu 0 %
Nostokulu 3,00 % (min 2 €)

Laske kulut Tuohi Mastercard

Valitse krediitin summa

20 000 €
0 € 250 000 €
2 Vuosi
1 Kuukausi 15 Vuosi

Tulos

 • Korko 14,00 %
 • Kustannus 3 046 €
 • Kokonaistakaisinmaksusumma 23 046 €
 • Kuukausittainen takaisinmaksusumma 960 €
Näytä tiedot

Perustietoa Tuohi Mastercard -luottokortista

Nordean myöntämä Tuohi Mastercard -luottokortti on helppokäyttöinen ja selkeä luottokortti kuluttajalle, joka haluaa saada luottokortin edut ilman monimutkaiselta tuntuvia bonusjärjestelmiä ja asiakasetuja. Maksuttomalla Tuohi Mastercardilla maksat helposti ostoksia netissä ja kaupoissa samalla, kun turvaat ostoksesi sekä ostoturvalla että hintaturvavakuutuksella. Voit myös valita jonkin toisen Nordean luottokorteista kuten Gold– tai Platinum-luottokortin.

Maksuton ja helppokäyttöinen luottokortti arjen ostoksiin

Tuohi Mastercard -luottokortti poikkeaa monista muista luottokorteista, koska siinä ei ole bonusjärjestelmää, jonka avulla voisi kerätä pisteitä esimerkiksi lentomatkoja ja muita etuja varten.

Mutta kuten monissa muissa luottokorteissa, Tuohi Mastercard -luottokortissa on monia muita hyödyllisiä ominaisuuksia, joita kortin omistaja voi hyödyntää arjen ostoksia tehdessä.

Kyseessä on siis todella helppokäyttöinen luottokortti, jossa ei ole mitään ylimääräistä. Luottokortin käyttäminen on myös edullista, sillä siitä ei peritä vuosimaksua.

Ostoturva, hintaturvavakuutus ja korotonta luottoa

Kun ostat jonkin tuotteen netistä ja maksat sen Tuohi Mastercard -luottokortilla, saat ostoksellesi ostoturvan. Ostoturvan avulla saat rahasi takaisin, jos jokin menee pieleen: esimerkiksi sinulle toimitetaan väärä tai rikkinäinen tuote, tai tilaamasi tuotetta ei toimiteta ollenkaan. Tällöin voit hakea korvausta suoraan luottokorttiyhtiöltä.

Hintaturvatakuu varmistaa puolestaan sen, että saat Suomessa tehdyille ostoille aina markkinoiden edullisimmat hinnat. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jos löydät Tuohi Mastercardilla ostamasi tuotteen tai tavaran edullisemmin jostain muualta kuukauden kuluessa, hintaturvavakuutus korvaa sinulle hintojen välisen erotuksen.

Kuten kaikkiin hyviin luottokortteihin, Tuohi Mastercardiin kuuluu myös korotonta maksuaikaa. Kun maksat ostoksesi Tuohi Mastercard -luottokortilla, saat niille keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa.

Luottokorttiin jopa 10 000 euron luottoraja – täytä hakemus netissä

Tuohi Mastercard -luottokorttiin voit saada jopa 10 000 euron luottorajan. Luottokorttihakemus täytetään netissä ja hakemuksen täyttämiseksi tarvitset verkkopankkitunnukset. Hakemuksessa kysytään muun muassa asumismuotoa, työsuhdetta, kuukausituloja ja talouden kokonaisvelkaa. Saat päätöksen luottokortin myöntämisestä parissa minuutissa ja myönnetty luottokortti toimitetaan sinulle kotiin 1–2 viikon kuluessa.

Ehdot Tuohi Mastercard -luottokortin myöntämiselle

Tuohi Mastercardin yleiset ehdot luottokortin myöntämiselle ovat:

 • Vähintään 18 vuoden ikä
 • Vakituinen asuinpaikka Suomessa
 • Säännölliset tulot
 • Ei ole maksuhäiriöitä

Tuohi Mastercard -luottokortti voidaan myöntää myös korkeakouluopiskelijoille. Opiskelijoilta ei edellytetä työsuhdetta eikä tuloja kortin myöntämiseksi. Kun haet luottokorttia opiskelijana, liitä hakemuksen mukaan todiste opiskelustasi korkeakoulussa Suomessa.

Valuuttamuutos- ja käteisnostomaksu

Tuohi Mastercard on todella yksinkertainen luottokortti, jossa ei ole mitään ylimääräistä. Näin ollen sen huonoihin puoliin lukeutuu myös se, että sen käyttämisestä ei mitään bonuksia tai etuja.

Luottokortilta veloitetaan valuuttamuutos- ja käteisnostomaksu, kun luottokorttia käytetään euroalueen ulkopuolella. Valuuttamuutosmaksu on 2,25 % ja käteisnostomaksu 3 %. Luottokortin käteisnostoista veloitetaan 2 euron kiinteä hinta. Lisäksi luottokortilta veloitetaan 5 euroa  tilinhoitomaksua per kuukausi, jos luotolla on laskutettavaa saldoa.

Yhteenveto Tuohi Mastercard -luottokortista

Tuohi Mastercard -luottokortti on paras luottokortti kuluttajalle, joka haluaa yksinkertaisen luottokortin arjen ja ostosten turvaksi.

Luottokortissa on ostoturva ja hintaturvavakutuus.

Luottokortissa on 30 päivän koroton maksuaika luotolle.

Kortin käyttäminen on käytännössä maksutonta, sillä luottokortista ei peritä vuosimaksua.

Luottokortilla tehdyistä käteisnostoista peritään käteisnostomaksu sekä kotimaassa että ulkomailla.

Luottokortissa on valuuttamuutosprosentti, joka tekee kortin käyttämisestä ulkomailla hieman kotimaata kalliimpaa.

Käyttäjien arvostelut

0,0 Keskiarvosana
Mitä mieltä olet kortista?