Meidän historiamme

Luottokortit.com on ollut verkossa vuoden 2017 alusta ja kehittynyt nopeasti yhdeksi Suomen suosituimmaksi luottokorttien vertailusivustoksi.

Siitä lähtien olemme tehneet paljon töitä, jotta pystyisimme tarjoamaan käyttäjille parhaan mahdollisen luottokorttien vertailusivuston suomalaisille.

Näkemyksemme

Halusimme luoda alustan, jossa voit hakea ja vertailla ​​luottokortteja täysin ilmaiseksi.

Prioriteettimme on tarjota sinulle kaikki tarvittava, mitä sinun tulee tietää luottokorteista ennen niiden hakemista. Siksi laajennamme jatkuvasti panoksiamme ja annamme visiomme olla motivaatio kehittää palveluamme.

Tiimimme

Hanna on Luottokortit.com-vertailusivuston ja Swegaming AB:n suomalainen työntekijä, jonka erikoisosaamisalueeseen kuuluvat luottokortit ja kuluttajille myönnettävät lainat.

+10 Vuoden kokemus
95+ Vahvistettuja luottokortteja
5 Maat joissa toimimme

Emme välitä vain siitä, mitä teemme, vaan myös siitä, kuinka teemme sen!

 • Vastuumme
  Vastuumme

  Suhtaudumme työhömme erittäin vakavasti, mikä tarkoittaa, että kaikki Luottokortit.com -sivustolta löytyvät luottokorttiyhtiöt noudattavat tiettyjä lakeja ja määräyksiä, olipa sitten kyseessä Visa tai Mastercard.

 • Puolueettomuus
  Puolueettomuus

  Kaikki sivustomme arvostelut ovat puolueettomia, vaikka teemme yhteistyötä listaamien luottokorttiyhtiöiden kanssa. Jos löydämme jotain, mikä on väärin tai josta olemme eri mieltä, mainitsemme siitä tietysti arvosteluissamme.

 • Läpinäkyvyys
  Läpinäkyvyys

  Uskomme, että rehellisyys ei ole mahdollista ilman läpinäkyvyyttä. Siksi varmistamme aina, että kommunikoimme selkeästi, miten lähestymme henkilötietojen keräämistä, evästeiden käsittelyä ja yleisesti, miten toimimme. Lue lisää tietojen käsittelystä ja evästeistä täältä.

 • Liiketoimintamallimme
  Liiketoimintamallimme

  Ansaitsemme korvauksia liikekumppaneidemme kanssa tehtyjen sopimusten kautta. Toimimme niin sanotussa kumppanuusohjelmassa, jossa saamme tuloja vain tuottavasta liikenteestä. Näin ollen Luottokortit.com sivustolla vältyt perinteisen markkinoinnin riskeiltä.

Kaikki luottokortit kätevästi yhdessä paikassa

Tervetuloa Luottokortit.com -sivustolle, suomalaiselle luottokorttien vertailusivustolle. Tavoitteemme on auttaa sinua löytämään oikea luottokortti ja saamaan kaiken irti rahoitusvaihtoehdoistasi.

Siksi tarjoamme sinulle kattavan ja luotettavan tieto- ja vertailualustan, josta löydät tarvitsemasi tiedon luottokorteista. Meiltä löydät tietopaketit eri luottokortti tyyppeihin, etuihin ja kustannuksiin, eli kaiken mitä tarvitset tietoisen päätöksen tekemiseen luottokorttiasi valittaessa.

Näin luokittelemme luottokortit

Riippumattomana vertailuportaalina pidämme erittäin tärkeänä, että tarjoamme aina puolueetonta ja ajantasaista tietoa. Asiantuntijamme tutkivat luottokortit huolellisesti ja seuraavat alan viimeisintä kehitystä tarjotakseen sinulle aina parasta mahdollista tietoa ja suosituksia.

Kutsumme sinut tutustumaan vertailusivustoomme ja vertailemaan erilaisia ​​luottokorttitarjouksia. Näin sukellat luottokorttien maailmaan ja saat selville, mitä vaihtoehtoja sinulla on käytettävissäsi. Annamme mielellämme neuvoja ja tukea jokaisessa vaiheessa, ja tuemme sinua päätöksessäsi.

Monipuolinen valikoima luottokorttivaihtoehtoja

Tarjoamme sinulle tietoa kunkin luottokorttitarjouksen ominaisuuksista, kustannuksista, eduista ja haitoista. Näitä ovat esimerkiksi tiedot koroista, vuosikoroista ja tärkeistä maksuista, kuten nostopalkkioista, valuuttalisistä ja laskutuspalkkioista.

Vertailusivustomme avulla voit vertailla eri tarjouksia ja tehdä siten parhaan valinnan henkilökohtaisiin tarpeisiisi.

Tämän kaiken löydät sivustoltamme

Pidämme ajankohtaista tietoa erittäin tärkeänä. Tässä lisätietoja siitä, mitä löydät vertailusivustoltamme ja kuinka voit olla varma että tiedot pitävät paikkaansa.

 • Laaja valikoima erilaisia ​​luottokortteja: Tutustu suomalaisten yksityisasiakkaiden tärkeimpiin luottokortteihin. Lisäksi löydät tietoa prepaid-luottokorteista ja debit-korteista, joista osa on ns. uuspankkien tarjoamia. Emme kuitenkaan tarjoa klassisia EC- tai pankkikortteja.
 • Oikeat tiedot: Päivitämme tekstejämme säännöllisesti varmistaaksemme, että kaikki tiedot ovat oikein ja ajan tasalla.
 • Maksujen läpinäkyvyys: Luottokorttikuvauksissamme ilmoitetaan aina korot, todellinen vuosikorko ja muut tärkeät maksut.
 • Esittelyssä erityisetuja: Korostamme jokaisen yksittäisen luottokorttitarjouksen ainutlaatuiset edut yleisten etujen mainitsemisen sijaan.
 • Puolueeton arvostelut: Kaikki luottokorttitestit ovat objektiivisia ja perustuvat korttien tarjoajien verkkosivustoilta saatuihin faktoihin. Lisäksi kirjoittajillamme ei ole taloudellista etua esitellä tiettyjä kortteja erityisen edullisina. Tällä tavoin varmistamme, että tiedot esitetään mahdollisimman puolueettomasti.

Luottokorttien luokittelussa Luottokortit.com -sivustolla käytetyt työprosessit ovat selkeästi jäsenneltyjä ja huolellisesti harkittuja, jotta saat aina parhaat tiedot.

Luottokorttien arviointikriteerit

Varmistaaksemme lukijamme saavan vain parasta ja ajantasaista tietoa, arvioimme erilaisia ​​luottokortteja seuraavien kriteerien perusteella:

Kustannukset ja maksut

Tutkimme kaikki luottokortin käytöstä mahdollisesti aiheutuvat kulut ja maksut. Näitä ovat vuosimaksut, ulkomaanmaksut, käteisnostomaksut ja mahdolliset lisäpalvelumaksut.

Luottorajat ja korot

Luottoraja ja siihen liittyvät korot ovat ratkaisevassa roolissa oikean luottokortin valinnassa. Analysoimme eri korttien tarjoamia luottolimiittejä ja korkokustannuksia antaaksemme lukijoillemme kattavan yleiskuvan kaikista luottokortin taloudellisista mahdollisuuksista.

Bonus- ja palkitsemisohjelmat

Monet luottokorttien tarjoajat tarjoavat houkuttelevia bonus- ja palkitsemisohjelmia asiakkaiden houkuttelemiseksi. Vertailemme näitä ohjelmia ja näytämme, mitkä kortit tarjoavat parhaat palkinnot ja edut. Osoitamme myös, minkä tyyppisille käyttäjille palkinnot ovat parempia ja kenelle ne sopivat vähemmän.

Vakuutusetuudet

Lisävakuutusedut ovat suuri bonus joidenkin luottokorttien, kuten matka- tai ostovakuutuksen, kanssa. Käymme läpi tarjolla olevat vakuutukset ja esittelemme niiden laajuuden ja laadun, jotta lukijat voivat valita turvallisimman vaihtoehdon.

Erikoistoiminnot ja lisäpalvelut

Luottokorttien lisäpalvelut ja toiminnot ovat yhä tärkeämpiä. Näitä ovat esimerkiksi lähimaksu, mobiilimaksaminen tai eksklusiiviset tarjoukset kortinhaltijoille. Nämä lisäykset huomioidaan myös arvosteluissamme ja näytämme mitkä kortit tarjoavat hyödyllisimmät ja houkuttelevimmat lisäpalvelut.

Kaikki nämä kriteerit huolellisesti tutkimalla ja arvioimalla varmistamme, että lukijamme saavat kattavat tiedot löytääkseen heidän omaan tilanteeseensa sopivan luottokortin.

Luottokorttien analysoiminen

Luottokortteja koskevien tietojen tutkiminen: Ensinnäkin teemme kattavan tutkimuksen kerätäksemme kaikki olennaiset tiedot markkinoilla olevista eri luottokorteista. Hankimme tiedot suoraan korttien tarjoajilta, analysoimme asiakasarvioita ja käytämme riippumattomia lähteitä.

Ominaisuuksien, kustannusten, etujen ja haittojen analyysi: Kerättyjen tietojen perusteella analysoimme kunkin luottokortin erilaisia ​​ominaisuuksia, kustannuksia, etuja ja haittoja. Tämä edellyttää perusteellista katsausta aiemmin mainitsemiimme arviointikriteereihin, jotta saadaan kattava kuva jokaisesta luottokortista.

Riippumaton asiantuntijaryhmän arviointi: Analyysin jälkeen puolueeton asiantuntijatiimimme arvioi jokaisen luottokortin. Asiantuntijoilla on laaja kokemus luottokortti- ja rahoitusalalta, joten he voivat antaa perusteltuja arvioita. He pitävät erittäin tärkeänä objektiivista ja puolueetonta arviointia tarjotakseen lukijoillemme luotettavaa ohjausta.

Tarkista arvostelut säännöllisesti: Koska luottokorttitarjoukset ja ehdot voivat muuttua ajan myötä, on tärkeää pitää tiedot ajan tasalla. Siksi tarkistamme säännöllisesti arvostelut ja päivitämme tietoja verkkosivuillamme. Näin varmistamme, että lukijamme ovat aina ajan tasalla ja voivat tehdä päivitettyyn tietoon perustuvia päätöksiä.

Tärkeää tietoa ja vastuuvapauslauseke

Voidaksemme tarjota lukijoillemme parasta mahdollista palvelua, haluamme korostaa muutamia kohtia ja antaa vastuuvapauslausekkeen:

Henkilökohtainen vastuu sopimusten ja ehtojen tarkistamisesta

Vaikka pyrimme aina pitämään sivuillamme olevat tiedot oikein ja ajan tasalla, suosittelemme tarkistamaan luottokortit-sopimukset ja ehdot itse ennen hakemuksen jättämistä. Kortinmyöntäjät voivat muuttaa ehtojaan ilmoittamatta siitä meille, ja on hakijan vastuulla pitää itsensä ajan tasalla mahdollisista muutoksista.

Avoimuus palautteelle ja ehdotuksille

Arvostamme palautetta lukijoiltamme. Jos kohtaat virheitä tai vanhentuneita tietoja, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Olemme myös avoimia ehdotuksille ja ideoille, kuinka voimme parantaa palveluamme. Tavoitteemme on olla hyödyllinen ja luotettava tiedonlähde lukijoillemme, ja palautteesi auttaa meitä valtavasti.

Varattu virheille

Päivitämme arvosteluja säännöllisesti ja tarkistamme kaikki tiedot vähintään kerran vuodessa. Siksi pidätämme oikeuden korjata teksteissämme olevat virheet. Huolimatta pyrkimyksistämme pitää kaikki ajan tasalla, virheitä tai ristiriitaisuuksia saattaa esiintyä. Tällaisissa tapauksissa pyrimme korjaamaan ja päivittämään tiedot mahdollisimman nopeasti.

Ei vastuuta tietoihimme perustuvista päätöksistä

Luottokortit.com -sivuston tiedot on tarkoitettu vain ohjeellisiksi, eikä niitä tule pitää lopullisena suosituksena. Emme ota vastuuta tietojemme perusteella tehdyistä päätöksistä. Lopullinen päätös on aina lukijalla ja on suositeltavaa tehdä oma lisätutkimus ennen päätöksen tekoa.