Hyvä

Nordea Black -luottokortti tarjoaa jopa 50 000 euron luottorajan sekä kattavat palvelut käyttäjälleen. Kortilla saat matkavakuutuksen, pääsyn tuhansiin lentokenttäloungeihin, concierge-palvelut sekä laajennetun tuoteturvavakuutuksen ostaessasi kortin luotto-ominaisuudella.

Hyvät puolet

 • Jopa 50 000 euron luottoraja
 • 30 päivää korotonta luottoa
 • Matkavakuutus
 • Loungepääsyt lentokentillä
 • Concierge-palvelut
 • Tuoteturvavakuutus

Huonot puolet

 • Vuosi- ja kuukausimaksuton vain Nordean Private Banking -asiakkaille
 • Valuuttamuutosmaksu
 • Maksulliset käteisnostot
 • Korkea vuosikorko

Vaatimukset

 • Vähintään 18-vuotias
 • On työsuhteessa

Lisätiedot

Kortin tyyppi Kortti
Maksuverkosto Mastercard
Vuosimaksu 0 €
Ikäraja 18
Nimelliskorko 7,50 %
Todellinen vuosikorko 0,00 %
Maksimiluotto 50 000 €
Valuuttamuutosmaksu 0,00 %
Nostokulu 0 %

Laske kulut Nordea Black

Valitse krediitin summa

20 000 €
0 € 250 000 €
2 Vuosi
1 Kuukausi 15 Vuosi

Tulos

 • Korko 7,50 %
 • Kustannus 1 600 €
 • Kokonaistakaisinmaksusumma 21 600 €
 • Kuukausittainen takaisinmaksusumma 900 €
Näytä tiedot

Perustietoa Nordea Black -luottokortista

Nordea Black on yksi Suomen markkinoiden eksklusiivisimmista luottokorteista. Nordea myöntää kortin vain valikoiduille asiakkaille, ja Nordea Private Banking -asiakkaille kortti on vuosi- ja kuukausimaksuton. Kortille voi hakea useiden kymmenien tuhansien euron luottorajaa, minkä päälle käyttäjä saa joukon upeita palveluita, kuten erittäin monipuolisen tuotevakuutusturvan kortin luottopuolella maksettaessa, kattavan matkavakuutuksen, pääsyn tuhansiin lentokenttäloungeihin ympäri maailmaa sekä yksilölliset concierge-palvelut. Voit hakea korttia Nordean asiakkaana, ja mikäli et vielä ole pankin asiakas, on asiakkaaksi liittyminen helppoa.

Vapautta ja turvaa arkeen

Nordea Black on ihanteellinen kortti vaativan maun omaavalle ja runsaasti matkustavalle käyttäjälle. Korkea luottoraja, vähintään 5 000 euroa ja enintään 50 000 euroa, sekä 30 päivän koroton luotto antavat runsaasti vapautta arkeen. Korttiin kuuluu myös laaja vakuutusturva kortin luotolla maksaessa. Saat tuoteturvavakuutuksen kaikille Pohjoismaista ostetuille vähintään 100 euron tavaroille. Lisäksi kortin tuoteturvavakuutukseen kuuluvat jopa 2 vuoden jatkotakuu ostetun tuotteen oman vakuuden päälle ja erilaiset lisävakuutukset.

Tuoteturvavakuutuksen lisäksi kortti tarjoaa erittäin kattavan matkavakuutuksen, johon sisältyvät matkasairaus-, matkatapaturma- ja matkatavaraturvat. Nordea Blackin omistajat pääsevät hyötymään myös matkavakuutukseen kuuluvasta matkan peruuntumis- ja keskeytysturvasta, vastuuvakuutuksesta ja odottamisturvasta matkatavaroiden sekä lennon tai muun julkisen kulkuneuvon myöhästyessä. Matkavakuutus kattaa kortinhaltijan lisäksi mukana matkustavat perheenjäsenet.

Nauti monipuolisista eduista matkalla

Nordea Black tarjoaa pääsyn tuhansiin lentokenttien Priority Pass -loungeihin ympäri maailmaa. Pääset siis nauttimaan rauhasta ja lisäpalveluista matkoillasi osana Nordea Black -kortinhaltijan etuja.

Matkoilla pääset nauttimaan myös laadukkaasta ja henkilökohtaisesta concierge-palvelusta. Saat käyttöösi henkilökohtaisen avustajan, joka auttaa sinua erilaisissa arjen ja juhlan järjestelyissä ympäri maailmaa. Jos tarvitset esimerkiksi apua teatterilippujen tai hotellihuoneen varaamisessa, Nordean concierge-palvelu auttaa sinua. Mahdolliset lisäpalvelut saadaan helposti veloitettua Nordea Black -kortiltasi.

Jopa 50 000 euron luottoraja – täytä hakemus netissä

Nordea Black -luottokortti tarjoaa varsin korkean kuukausittaisen luottorajan, jopa 50 000 euroa, 30 päivää korotonta maksuaikaa sekä laajat palvelut kortinhaltijalle. Kortti on suunnattu erityisesti Nordean Private Banking -asiakkaille, joille Nordea Black sekä rinnakkaiskortti on kuukausi- ja vuosimaksuton. Kortti myönnetään vain Nordean asiakkaille, ja luottokorttihakemuksen voi tehdä asiakkuuden avaamisen yhteydessä tai kätevästi verkkopankin kautta.

Nordea Black -luottokortin pienin luottoraja on 5 000 euroa. Huomaathan, että Nordea määrittelee myönnettävän luottorajan jokaisen hakijan kohdalla erikseen. Mikäli sinulle ei myönnetä hakemaasi luottorajaa, saatetaan sinulle kuitenkin tarjota matalampaa luottorajaa.

Ehdot Nordea Black -luottokortin myöntämiselle

Nordea yleiset ehdot luottokorttien myöntämiselle ovat:

 • Vähintään 18-vuotias
 • Säännölliset tulot
 • Luottotietojen on oltava kunnossa
 • Mahdollisten nykyisten luottojen hoitaminen maksuohjelmien mukaisesti

Mikäli hakemaasi luottorajaa ei hyväksytä, voit tehdä uuden luottokorttihakemuksen pienemmällä luottorajalla. Pankki saattaa tarjota sinulle myös suoraan pienempää luottorajaa, jonka voit halutessasi hyväksyä.

Valuuttamuutosmaksu ja vuosimaksu

Nordean Black -luottokortissa on Nordean muiden luottokorttien tapaan maksulliset valuuttamuunnokset ja käteisnostot. Valuuttamuutosmaksu 2,25 % peritään käyttäjältä, kun luottokortilla tehdään ostoksia euroalueen ulkopuolella. Lisäksi kaikista kortin luottopuolelta tehtävistä käteisnostoista veloitetaan käteisnostomaksu, 2 € + 3 % nostettavasta summasta.

Nordea Black on vuosi- ja kuukausimaksuton Nordean Private Banking -asiakkaille. Tilin ylläpidosta veloitetaan 4,50 € kuukaudessa, mikäli laskulle kirjattuja ostotapahtumia ei makseta kokonaan pois kyseisen kuukauden laskun eräpäivänä. Kortin nimelliskorko on 7,5 % ja todellinen vuosikorko 14,5 %.

Yhteenveto Nordea Black -luottokortista

Nordea Black -luottokortti sopii hyvin vaativalle kuluttajalle, sillä kortti tarjoaa jopa 50 000 euron luottorajan sekä laadukkaat ja monipuoliset palvelut.

Luottokortissa on kotimaassa ja ulkomailla voimassaolevat osto- ja tuoteturva sekä matkavakuutus.

Luottokortissa on 30 päivää korotonta maksuaikaa.

Luottokortti ja rinnakkaiskortti on Nordean Private Banking -asiakkaalle kuukausi- ja vuosimaksuton.

Luottokortin luottopuolelta tehdyt käteisnostot ovat maksullisia.

Luottokortissa on myös valuuttamuutosprosentti, joka lisää kortin käytön kustannuksia ulkomailla jonkin verran.

Nordea myöntää myös Nordea PlatinumTUOHI MastercardStockmann Mastercard ja Finnair Plus Mastercard luottokortteja.

Käyttäjien arvostelut

3,0 Keskiarvosana
 • Erkki Kuivajärvi

  2023-01-20

  Hyvä kortti, erottaa persaukiset paremmasta väestä!

 • Antti

  2022-06-27

  Tiedoksi Nordea Private Banking Black-kortista: kortti myönnetään vain, jos varallisuus on vähintään miljoona euroa. Jos varallisuus on alle miljoonan, Nordea voi myöntää muun kortin, mutta ei Black-korttia. Tieto julkaistu: IltaSanomat 2022.

Mitä mieltä olet kortista?