Hyvä

Revolut Standard on maksukortti, joka sopii kaikille. Revolut pankkitilin voi avata yksinkertaisesti puhelimeen asennettavan sovelluksen kautta ja siihen kuuluu automaattisesti Mastercardin maksukortti, jonka avulla teet maksuttomia valuuttaostoksia missä päin maailmaa tahansa.

Hyvät puolet

 • Vuosimaksuton
 • Ei valuuttamuutosmaksua
 • Maksuttomat käteisnostot automaateilla

Huonot puolet

 • Ei luotto-ominaisuutta
 • Ei bonusjärjestelmää
 • Ei etuja tai vakuutuksia

Vaatimukset

 • Vähintään 18-vuotias
 • On työsuhteessa

Lisätiedot

Kortin tyyppi Prepaid -kortti
Maksuverkosto Visa
Vuosimaksu 0 €
Ikäraja 18
Nimelliskorko 0,00 %
Todellinen vuosikorko 0,00 %
Maksimiluotto 0 €
Valuuttamuutosmaksu 0 %
Nostokulu 2,00 %

Perustietoa Revolut Standard -maksukortista

Revolut Standard -maksukortti on englantilaisen internetpankin maksukortti ja osa nousevaa online pankkien trendiä. Revolut maksukortti toimii pankkikortin tavoin, mutta siinä on luottokortille tyypillisiä ominaisuuksia. Revolut maksukortin voi saada kuka tahansa – myös luottotietonsa menettänyt kuluttaja. Standard mallin lisäksi saatavilla on myös Revolut Metal ja Revolut Premium.

Sinulle sopiva maksukortti –  missä ja milloin vain

Revolut pankkitilin avaaminen ja maksukortin tilaaminen vie aikaa vain muutaman minuutin. Hakemuksen voi tehdä kokonaan puhelimeen asennettavan sovelluksen kautta ja kortti toimitetaan sinulle muutamassa viikossa.

Koska Revolut maksukortti on kytketty suoraan Revolutkin pankkitiliin ja koska maksut veloitetaan suoraan Revolut pankkitililtä, ei kyseessä on luottokortti vaan maksukortti. Tämä ominaisuus mahdollistaa myös siis sen, että kortin voi saada myös ilman luottotietoja.

Kortilla tehdyistä ostoksista tulee automaattisesti ilmoitus puhelimeesi ja pystyt sovelluksen kautta helposti seuraamaan, mihin rahojasi käytät. Tällä tavalla talouden seuraamisesta ja ylläpitämisestä tulee aiempaa helpompaa.

Maksuttoman valuuttaostot ja rahansiirrot

Tavallisissa pankki- ja luottokorteissa on valuuttamuutosmaksu. Se tarkoittaa sitä, että maksat aina ylimääräisiä kuluja pankille tai luottoyhtiölle, kun teet ostoksia euroalueen ulkopuolella.

Revolut maksukortilla ei kuitenkaan ole valuuttamuutosmaksua. Kun siis teet ostoksia euroalueen ulkopuolella ja maksat ne Revolut maksukortilla, maksat tuotteesta vain reaaliaikaisen valuuttakurssin mukaisen hinnan.

Muutamia poikkeuksia kuitenkin on: Thaimaan bahtien, Venäjän ruplien ja Ukrainan hryvnien kohdalla kansainväliseen vaihtokurssiin lisätään 1 % lisämaksu ja pieni 0,5 % lisämaksu, jos ostot ylittävät 6 000 € per kuukausi.

Lisäksi viikonloppuisin valuuttaostoihin lisätään lisämaksuja. Lisämaksut ovat 0,5 % kaikkiin suuriin valuuttoihin (USD, GBP, EUR, AUD, CAD, NZD, CHF, JPY, ISK, SEK, HKD, NOK, SGD, DKK, PLN, ja CZK) sekä 1 % kaikkiin muihin valuuttoihin.

Kortilla voi myös tehdä maksuttomia käteisnostoja 200 € per kuukausi edestä.

Tilaa ja hallitse maksukorttiasi sovelluksen kautta

Revolut Standard-maksukortti toimii siten, että siirrät omalle Revolut tilillesi rahaa. Kun sitten käytät Revolut Standard -maksukorttia, veloitetaan maksu tältä tililtä suoraan. Rahan loppuessa voit helposti siirtää sinne lisää rahaa omasta verkkopankistasi.

Maksukortti tilataan Revolut-sovelluksen kautta. Toimi näin tilataksesi kortin:

 • Lataa Revolutin oma sovellus, joka on saatavilla Android ja iOS käyttöjärjestelmiin.
 • Rekisteröidy palveluun ja tilaa kortti. Tilaaminen kestää noin 3 minuuttia.
 • Kortti toimitetaan Global Expressin kautta ja paketin saapumista voi seurata helposti seurantakoodin avulla.

Vuosimaksu joko osamaksuna tai kerralla

Revolut Standard -maksukortissa ei oikeastaan ole huonoja puolia. Koska kyseessä on perusmallin kortti, ei siinä kuitenkaan ole myöskään mitään lisäominaisuuksia.

Revolut Standardiin ei esimerkiksi kuulu bonusjärjestelmää tai vakuutuksia, kuten tavallisiin luottokortteihin. Kortissa on kuitenkin maksuttoman valuuttaostot euroalueen ulkopuolella sekä mahdollisuus lähettää rahaa ympäri maailmaa muille Revolut asiakkaille.

Yhteenveto Revolut Standard -luottokortista

Revolut Standard -maksukortti on paras luottokortti kuluttajalle, joka haluaa nykyaikaisen tavan hallita ja käyttää rahaa.

Maksukorttiin ei kuuluu matkavakuutusta.

Koska Revolut Standard on maksukortti, ei siinä ole korotonta maksuaikaa.

Kortti on vuosimaksuton.

Kortilla arkisin tehtävät valuuttaostot ovat maksuttomia eikä kortissa ole kuukausittaista ostorajaa. 

Kortilla voi tehdä myös maksuttomia käteisnostoja enintään 200 € kuukaudessa.

Käyttäjien arvostelut

5,0 Keskiarvosana
 • numminen ari

  2024-05-20

  minulle sopiva kortti

 • Kari

  2022-10-19

  Todella hyvä ja nopea pankki systeemi. Revolut tulee syrjäyttämään normaalin pankki järjestelmän sen helppoudella.

Mitä mieltä olet kortista?