Hyvä

Revolut Metal prepaid-kortti sopii matkustamista ja luksuselämää rakastavalle. Sen hakeminen kestää vain muutaman minuutin ja voit hallinoida kortin käyttöä helposti sovelluksen kautta. Revolutin korttia voi hakea myös ilman luottotietoja, sillä se on nimensä mukaisesti prepaid-kortti.

Hyvät puolet

 • Maksuton käteisnosto
 • Maksutapaetua kaikista ostoksista
 • Lisäbonuksia jopa 10. ostoksesta
 • Matkavakuutus: erinomainen kortti matkailijoille
 • Loungepääsy lentokentillä
 • Concierge-palvelu
 • Ei valuuttamuutosmaksua

Huonot puolet

 • Vuosimaksu (tarkista luottoehdoista)
 • Ei luotto-ominaisuutta: sopii luottotietonsa menettäneelle

Vaatimukset

 • Vähintään 18-vuotias
 • On työsuhteessa

Lisätiedot

Kortin tyyppi Prepaid -kortti
Maksuverkosto Mastercard
Vuosimaksu 156 €
Ikäraja 18
Nimelliskorko 0,00 %
Todellinen vuosikorko 0,00 %
Maksimiluotto 0 €
Valuuttamuutosmaksu 0 %
Nostokulu 2,00 %

Perustietoa Revolut Metal prepaid-kortista

Revolut Metal prepaid-kortti edustaa uutta internetpankkien ja -luottokorttien trendiä. Se on tavallinen prepaid-kortti epätavallisilla ominaisuuksilla. Revolut Metal prepaid-kortissa on nimittäin kaikki samat edut kuin parhaissa VIP luottokorteissa.

Prepaid-kortin voi tilata kuka tahansa – myös luottotietonsa menettänyt – sillä korttihakemuksen yhteydessä ei tehdä luottotietojen tarkistusta. Kortissa ei myöskään ole vaatimusta tulorajasta. Metal maksukortin lisäksi saatavilla on myös hieman edullisempi Revolut Premium ja maksuton Revolut Standard.

Ansaitse maksutapaetua kaikista ostoksista

Revolut Metal prepaid-kortilla keräät maksutapaetua jokaisesta kortilla tekemästäsi ostoksesta. Kun käytät korttia EU:ssa, maksutapaetua kertyy 0,1 % jokaisesta ostoksesta. EU:n ulkopuolella maksutapaetua kertyy puolestaan 1 % jokaisesta ostoksesta.

Voit itse valita missä valuutassa haluat kerätä maksutapaetua.

Maksutapaedun lisäksi Revolutilla on Revolut Perks -palkinto-ohjelma. Revolut Perks antaa lisäetuja joka 10. kortilla tehdystä ostoksesta. Lisäedut voivat olla muun muassa alennuksia shoppailuun, ravintoloihin ja viihdetapahtumiin.

Lounge, concierge sekä maksuttoman käteisnostot ja valuuttaostot

Revolut Metal prepaid-kortin ehdottomasti hyviin puoliin kuuluu se, että kortti ei veloita valuuttamuutosmaksua. Kortilla voi myös tehdä 600 €/kk asti maksuttomia käteisnostoja (ylimenevältä osalta veloitetaan 2 % käteisnostomaksu). Siksi se onkin erinomainen kortti ylellistä elämää rakastaville ja paljon matkustaville kuluttajille.

Ylellisyyttä korttiin tuo sen lentokenttäloungepalvelu, jonka kortin haltija voi ostaa vain Revolutin asiakkaille tarkoitetulla 22 dollarin hinnalla. Loungepääsy ostetaan sovelluksen kautta. Lisäksi kortti on valmistettu metallista ja se painaa 18 grammaa, eli kolme kertaa tavallista maksukorttia enemmän. Revolut Metal tuntuu todelliselta luksuskortilta!

Jotta kortti olisi paras mahdollinen matkakumppani, kuuluu siihen tottakai myös matkavakuutus. Revolut toimii vakuutuksen osalta yhteistyössä White Horse Insurance Ireland Ltd., joka kuuluu Thomas Cookin omistukseen. Thomas Cook on puolestaan erikoistunut matkavakuutuksiin. Enintään 40 päivän matkoilla voimassa olevaan matkavakuutukseen kuulu:

 • ensiapu ja evakuointi
 • akuutti hammashoito ulkomailla
 • terveyskeskuskäynnit ympäri maailmaa
 • korvaus yli 4 tunnin myöhästymisestä
 • korvaus yli 4 tuntia myöhässä olevasta matkatavarasta
 • korvaus, jos matka tai majoitus peruuntuu tai viivästyy sairauden takia

Hallitse maksukorttia sovelluksen kautta – näin tilaat

Revolut Metal prepaid-kortti toimii siten, että siirrät omalle Revolutin pankkitilillesi rahaa. Kun sitten käytät Revolut Metal prepaid-korttia, veloitetaan maksu suoraan tältä tililtä. Rahan loppuessa voit helposti siirtää sinne lisää rahaa omasta verkkopankistasi.

Prepaid-kortti tilataan Revolut-sovelluksen kautta. Toimi näin tilataksesi kortin:

 • Lataa Revolutin oma sovellus, joka on saatavilla Android ja iOS käyttöjärjestelmiin.
 • Rekisteröidy palveluun ja tilaa kortti. Tilaaminen kestää noin 3 minuuttia.
 • Metallinen kortti toimitetaan Global Expressin kautta ja paketin saapumista voi seurata helposti seurantakoodin avulla.

Vuosimaksu

Revolut Metal prepaid-kortin ainoa huono puoli on se, että kortista veloitetaan vuosimaksu. Vuosimaksun voi maksaa osamaksuna 13,99 € per kuukausi eli yhteensä 167,88 € per vuosi. Vaikka vuosimaksu tuntuu kalliilta maksuttomiin luottokortteihin verrattuna, on se silti edullisempi kuin useimpien VIP luottokorttien vuosimaksu.

Yhteenveto Revolut Metal prepaid-kortista

Revolut Metal prepaid-kortti on paras luottokortti matkustamista ja elämän ylellisyyksiä rakastavalle. Kortilla voi kerätä nimittäin maksutapaetua kaikkialla maailmassa.

Maksukorttiin kuuluu matkavakuutus.

Koska Revolut Metal on prepaid-kortti, ei siinä ole korotonta maksuaikaa eikä siitä myöskään lähetetä laskuja.

Kortin käyttämisestä maksetaan vuosimaksua.

Kaikki kortilla tehtävät valuuttaostot ovat maksuttomia eikä kortissa ole kuukausittaista ostorajaa. 

Myös kortilla tehtävät käteisnostot ovat maksuttomia 600 €/kk asti. Sen jälkeen käteisnostomaksu on 2 %.

Käyttäjien arvostelut

5,0 Keskiarvosana
 • Venla

  2023-01-20

  Todella toimiva. Matkustan kymmenisen kertaa vuodessa ulkomaille. Metal jäsenyyteen sisältyy lounge etu alle kolmellakympillä sekä matkavakuutus. Sekä tunnin lennon myöhästymisestä sinulle annetaan loungeen sisäänpääsy.

Mitä mieltä olet kortista?