Hyvä

Aktia World Elite -luottokortti tarjoaa matkailijan etuja sekä arjen ylellisyyttä käyttäjälleen. 25 euron kuukausimaksulla saat ympäri maailmaa voimassa olevan matkavakuutuksen, lentäkenttäloungepääsyt, concierge-palvelun ja muita mainioita palveluita. Hae korttia Aktian asiakkaana vaikkapa suoraan verkkopankissa tai ota yhteyttä pankkiin liittyäksesi asiakkaksi!

Hyvät puolet

 • Matkavakuutus: hyvä kortti matkailijoille
 • Loungepääsyt lentokentillä
 • Concierge-palvelut
 • Mastercard Priceless Cities -ohjelma

Huonot puolet

 • Kuukausimaksullinen (tarkista luottoehdoista)
 • Tilinhoitopalkkio
 • Käteisnostomaksu
 • Valuuttamuutosmaksu

Vaatimukset

 • Vähintään 18-vuotias
 • On työsuhteessa

Lisätiedot

Kortin tyyppi Kortti
Maksuverkosto Mastercard
Vuosimaksu 300 €
Ikäraja 18
Nimelliskorko 5,00 %
Todellinen vuosikorko 10,64 %
Maksimiluotto Ei luottorajaa
Valuuttamuutosmaksu 2,75 %
Nostokulu 2,00 % + 3 €

Laske kulut Aktia World Elite

Valitse krediitin summa

20 000 €
0 € 250 000 €
2 Vuosi
1 Kuukausi 15 Vuosi

Tulos

 • Korko 5,00 %
 • Kustannus 1 058 €
 • Kokonaistakaisinmaksusumma 21 058 €
 • Kuukausittainen takaisinmaksusumma 877 €
Näytä tiedot

Perustietoa Aktia World Elite -luottokortista

Aktia World Elite -luottokortti tarjoaa kattavat palvelut arkeen, juhlaan ja matkoille. Kortin etuihin sisältyy matkavakuutus, loungepääsyt, Mastercard Priceless cities -ohjelma ja concierge-palvelut. Luottokortti on kuukausimaksullinen, minkä lisäksi lisäkustannuksia syntyy käteisnostoista ja valuuttamuutosmaksusta euroalueen ulkopuolella korttia käyttäessä.

Voit neuvotella korttia hakiessasi itsellesi sopivan luottorajan Aktia-pankin kanssa. Pääset hakemaan korttia Aktian asiakkaana, kun olet yli 18-vuotias, sinulla on vähintään 60 000 euron vuositulot ja luottotiedot kunnossa. Hae korttia Aktian verkkopankissa tai ottamalla yhteyttä Aktia-pankkiin.

Matkailijan edut

Aktia World Elite –luottokortilla saat runsaasti erilaisia runsaasti matkustavalle käyttäjälle suunnattuja etuja. Kortin haltija pääsee hyötymään matkavakuutuksesta, pääsystä lentokenttäloungeihin ympäri maailmaa sekä jännittäviä tarjouksia sisältävästä Mastercardin Priceless cities -ohjelmasta.

Matkavakuutus

Aktia World Elite -luottokortin matkavakuutus on varsin kattava, etkä välttämättä tarvitse perheen matkoilla muuta matkavakuutusta. Luottokortin tarjoamaan matkavakuutukseen sisältyy muun muassa matkatavaravakuutus, hoitovakuutus matkan ajaksi, turva matkan peruuntumisen tai keskeytymisen varalle sekä odottamiskorvaus. Kortin haltijan lisäksi matkavakuutus kattaa mukana matkustavat puolison sekä alle 20-vuotiaat lapset. Tutustu matkavakuutuksen ehtoihin tarkemmin Aktian sivuilla.

Loungepääsyt

Mikäpä helpottaisi matkustamista paremmin kuin lisämukavuudet lentokenttäloungessa lentoasi odotellessa, jopa yli 700 lentokentällä ympäri maailmaa? Aktian World Elite -luottokortilla saat ilmaisen loungepääsyn kolme kertaa vuodessa, ja lisämaksu tätä ylittävistä kerroista sekä mukaan tulevista seuralaisista on 28 euroa. Loungekeyllä saat talon tarjoamat ruoat ja juomat sekä usein myös paljon muita matkustusmukavuutta lisääviä palveluita.

Mastercard Priceless cities -ohjelma

World Elite -luottokorttiin sisältyvä Mastercard Priceless cities -ohjelma on jokaisen matkustamisesta pitävän shoppailijan unelmapalvelu. Ohjelmaan sisältyy lukuisia erilaisia tarjouksia ja peruspalveluita kuten hotelliyöpymisiä ja kulttuurielämyksiä erikoishintaan. Suunnatessasi kohti uutta kaupunkia, tarkista Mastercard Priceless cities -ohjelman tarjonta ennen matkalle lähtöä!

Concierge-palvelu

World Elite -luottokorttiin ilmaiseksi sisältyvä concierge-palvelu tuo helpotusta ja luksusta kiireiseen arkeen. Ympäri maailmaa ja ympäri vuorokauden saatavilla olevalla palvelulla saat helposti varattua lentoliput, hotellit ja taksimatkat osaavan ja asiantuntevan concierge-henkilökunnan palvelemana. Maksat vain käyttämistäsi palveluista, ja palvelut veloitetaan kätevästi suoraan luottokortiltasi.

Kuukausimaksu ja muut kortin käytön kustannukset

Aktia World Elite -luottokortin käytöstä veloitetaan 25 euron kuukausimaksu. Kortti maksaa siten vuodessa yhteensä 300 euroa, ja saat tällä summalla käyttöösi kaikki kortin edut ja palvelut. Monelle kiireiselle kuluttajalle erityisesti helposti mukana kulkeva matkavakuutus ja concierge-palvelu tuovat runsaasti helpotusta arkeen. Huomaa kuitenkin, että Aktian World Elite -luottokortin etuihin sisältyy vain kolme ilmaista lentokenttäloungepääsyä vuodessa, ja tämän ylittävistä kerroista veloitetaan 28 euron lisämaksu.

Kortin käytön kustannuksiin kuuluu tilinhoitopalkkio 3,90 euroa, joka veloitetaan niiltä kuukausilta, joina luottoa on käytetty. Luotolle on mahdollista hakea kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa. Mikäli nostat luottotililtä rahaa Suomessa tai muualla euroalueella, veloitetaan sinulta 2 € + 3 % nostokerralta. Euroalueen ulkopuolella maksettaessa ta rahaa nostettaessa veloitetaan enintään 2,75 % valuuttamuutosmaksu. Ulkomailla korttia käyttäessäsi kiinnitä huomiota myös paikallisten palveluntarjoajien omiin mahdollisiin lisäveloituksiin, joita saatetaan periä luottokortilla maksettaessa.

Ehdota luottorajaa kortille – täytä hakemus netissä

Hakeaksesi Aktia World Elite -korttia sinun tulee olla pankin asiakas. Saat haettua korttia helposti täyttämällä hakemuksen Aktian verkkopankissa tai ottamalla yhteyttä pankkiin.

Aktia World Elite -luottokortille ei ole määritelty erikseen kattoa haettavan luottorajan suhteen. Hakiessasi siis korttia, ehdota pankille omaa toivettasi luottorajasta.

Aktian yleiset ehdot luottokortin myöntämiselle ovat:

 • Vähintään 18-vuotias
 • Säännölliset tulot
 • Vähintään 60 000 euron vuositulot
 • Luottotietojen on oltava kunnossa

Mikäli pankki ei hyväksy hakemaasi luottorajaa, voit hakea korttia uudestaan matalammalla luottorajalla. Pankki saattaa myös ehdottaa sinulle suoraan luottorajaa, joka on matalampi kuin se, jota alunperin hait. Voit halutessasi myös hyväksyä sinulle tarjotun luottorajan.

Yhteenveto Aktia World Elite -luottokortista

Aktia World Elite on luottokortti Aktian asiakkaille ja sellaiseksi haluaville. Aktia World Elite -kortti myönnetään vain sellaisille asiakkaille, joiden tulot ovat vähintään 60 000 euroa vuodessa.

Luottokortista veloitetaan 25 euron kuukausimaksu.

Luottokortilla on keskimäärin 45 päivän koroton maksuaika luotolle.

Tilinhoitopalkkio 3,90 euroa veloitetaan per lasku, mikäli luotto on käytössä.

Käytetylle luotolle voi hakea kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa.

Luottokortin luotolta tehdyt käteisnostoista veloitetaan Suomessa ja euroalueella 2 euroa + 3 %.

Luottokortilta peritään 2,75 % valuuttamuutosmaksu, kun korttia käytetään euroalueen ulkopuolella.

Aktia myöntää myös Aktia Gold ja Aktia Platinum -luottokortteja.

Käyttäjien arvostelut

0,0 Keskiarvosana
Mitä mieltä olet kortista?