Päivitetty 31 Lokakuu, 2019

Rahaa luottokortilta pankkitilille

Julkaisija Rahan siirtäminen luottokortilta pankkitilille Luottokortilta voi helposti siirtää rahaa pankkitilille. Siirto kestää yleensä 1–3 pankkipäivää ja siitä peritään samat korot kuin luottokortilla tehdyistä ostoista.
Sen lisäksi, että luottokorttia voi käyttää kaupoissa ja netissä ostosten maksamiseen, voi luottokortilta myös siirtää rahaa pankkitilille. Siirretty summa näkyy pankkitilillä nopeasti ja rahaa voi sen jälkeen käyttää pankkikorttiostoksiin tai vaikka laskujen maksamiseen.

Luottokortilta voi siirtää pankkitilille enintään luottorajan maksimimäärän. Ennen kuin tekee kuitenkaan isoja tilisiirtoja, kannattaa muutama asia tarkistaa ja pitää mielessä.

Siirtomaksu ja -aika

Kuten luottokortilla tehdyille ostoksille, myös pankkitilille siirretylle rahalle kertyy korkoa. Pankkitilille tehdyissä siirroissa ei kuitenkaan voi hyödyntää korotonta maksuaikaa, vaan korko alkaa kasvaa heti.

Lisäksi siirron tekemisestä saatetaan periä erillinen maksu.

Luottokortista ja pankista riippuen siirto näkyy pankkitilillä joko saman tien tai 1–3 pankkipäivän kuluessa.

Milloin rahan siirtäminen kannattaa?

Rahan siirtäminen luottokortilta pankkitilille voi tulla tarpeen silloin, kun sinulla on jokin maksu tai kulu, jota ei voi maksaa luottokortilta. Tällaisia saattavat olla esimerkiksi laskujen maksaminen.

Siirtämällä rahaa luottokortilta pankktilille saat rahaa nopeasti käyttöösi ilman, että sinun tarvitsee hakea lainaa tai kallista pikavippiä.

Luottokortilta kannattaa siirtää rahaa pankkitilille myös silloin, kun luottokortilla maksaminen ei jostain syystä ole mahdollista. Silloin voit käyttää luottokortin sijaan pankkikorttia tai nostaa pankkikortille siirretyt rahat käteisenä.

Miten rahan siirto tehdään?

Jokaisella luottokortilla on vähän erilaiset ohjeet rahan siirtämiseen. Myös siirtoaika vaihtelee luottokortti kohtaisesti. Joillakin luottokorteilla siirto näkyy pankkitilillä heti, mutta yleensä siirtoon menee 1–3 pankkipäivää. Siirto kannattaa siis suunnitella etukäteen ja tehdä ajoissa.

Huomioithan, että tämä on yleinen ohje ja että kaikkien luottokorttien palvelut ovat erilaisia. Parhaat ohjeet rahan siirtämiseen löydät luottokortin myöntäneen yrityksen omilta sivuilta.

 1. Aloita kirjautumalla luottokorttisi verkkopalveluun tai sovellukseen
 2. Etsi luottokorttisi tiedot palvelusta.
 3. Luottokortin tiedoista löytyy yleensä kohta, jossa lukee “Tilisiirto luottokortilta”, “Maksut”, “Siirrä rahaa luotolta” tai muuta vastaavaa, rahan siirtämiseen viittavaa.
 4. Valitse siirrettävä summa ja hyväksy siirto.

Luottokortit, joilta voit siirtää rahaa

Komplett Bank

Komplett Bank

 • Maksimiluotto: 10 000€
 • Vuosimaksu: 0€
 • Nimelliskorko: 19,44 %
 • Korkovapaa: 50 päivää
 • Maksuton käteisnosto ulkomailla
 • Bonuspisteitä jokaisesta ostosta
 • 3–9 kk korkovapaata

Hanna on Luottokortit.com-vertailusivuston ja Swegaming AB:n suomalainen työntekijä, jonka erikoisosaamisalueeseen kuuluvat luottokortit ja kuluttajille myönnettävät lainat.