Hyvä

SAS EuroBonus World Mastercard -luottokortilla keräät bonuspisteitä jokaisesta ostoksesta. Kerättyjä pisteitä voi käyttää tuotteiden ja palveluiden ostamiseen. Lisäksi saat luottokortin mukana matkavakuutuksen sinulle ja perheellesi, kun maksat matkan kokonaisuudessaan luottokortilla.

Hyvät puolet

 • 30 päivää korotonta luottoa: maksa 30 päivän sisällä ilman korkoa
 • Bonuksia kaikista ostoksista kortilla
 • Lisäbonuksia Travel Wallet -sovelluksella
 • Jopa 8 000 euron luottoraja
 • Matkavakuutus ja peruutussuoja: peruutusturva lentoyhtiön konkurssin varalta ja vakuutus varastettujen tai kadonneiden tavaroiden varalta

Huonot puolet

 • Vuosimaksu (tarkista korttiehdoista)
 • Valuuttamuutosmaksu
 • Maksulliset käteisnostot

Vaatimukset

 • Vähintään 19-vuotias
 • Vähintään 20 000 € vuositulot

Lisätiedot

Kortin tyyppi Kortti
Maksuverkosto Mastercard
Vuosimaksu 55 €
Ikäraja 19
Nimelliskorko 9,00 %
Todellinen vuosikorko 16,67 %
Maksimiluotto 8 000 €
Valuuttamuutosmaksu 2,00 %
Nostokulu 2,50 % (min 2 €)

Laske kulut SAS Eurobonus World

Valitse krediitin summa

20 000 €
0 € 250 000 €
2 Vuosi
1 Kuukausi 15 Vuosi

Tulos

 • Korko 9,00 %
 • Kustannus 1 929 €
 • Kokonaistakaisinmaksusumma 21 929 €
 • Kuukausittainen takaisinmaksusumma 914 €
Näytä tiedot

Perustietoa SAS EuroBonus World Mastercard -luottokortista

SAS EuroBonus World Mastercard -luottokortti on matkustamista rakastavan valinta. Luottokortin avulla keräät EuroBonus pisteitä kaikista ostoksista ja siihen sisältyy myös matkavakuutus, joka turvaa sinut ja perheesi reissun päällä. Nimensä mukaisesti luottokortti sopii erityisesti paljon Scandinavian Airlines -lentoyhtiöllä matkustaville.

EuroBonus-pisteillä palveluita ja tuotteita

SAS EuroBonus World Mastercard -luottokortin avulla keräät EuroBonus-pisteitä. Pisteitä kertyy jokaisesti luottokortilla tekemästäsi ostoksesta, ja yksi euro vastaa yhtä pistettä.

Bonusjärjestelmässä on helppo kerätä myös lisäpisteitä Travel Wallet -sovelluksen avulla. Yhdistämällä luottokorttisi sovellukseen saat 15 lisäpistettä jokaisesta ulkomailla tehdystä 10 euron ostoksesta ja 2 lisäpistettä jokaisesta kotimaassa tehdystä 10 euron ostoksesta.

Kerättyjä pisteitä voi käyttää SAS EuroBonus World Mastercard -luottokortin yhteistyökumppaneiden tuotteisiin ja palveluihin kuten lentoihin, hotelleihin ja autonvuokraukseen. Niillä voi myös halutessaan ostaa erilaisia tuotteita SAS:in omasta EuroBonus Shop-kaupasta.

Luottokortti, johon kuuluu matkavakuutus ja peruutussuoja sekä korotonta luottoa

SAS EuroBonus World Mastercard -luottokorttiin sisältyy ilmainen matkavakuutus ja peruutussuoja, kun maksat matkasi kokonaisuudessaan tällä luottokortilla. Vakuutus korvaa ulkomailla tapahtuneen matkatapaturman ja matkasairauden aiheuttamia ulkomaisia hoitokuluja, ja se kattaa sekä sinut että mukanasi matkustavan puolison ja alle 18-vuotiaat perheenjäsenet.

Kuten kaikissa hyvissä luottokorteissa, on tässäkin luottokortissa korotonta maksuaikaa. Koroton maksuaika mahdollistaa sen, että voit huoletta ostaa tarvitsemasi tavaran tai palvelun heti ja maksaa ostoksesi vasta 30 päivän kuluttua luottokorttilaskulla.

Koroton luotto takaa sen, että ostoksestasi ei aiheudu sinulle ylimääräisiä kuluja, kun maksat ostoksesi eräpäivää mennessä.

Luottokorttiin jopa 8 000 euron luottoraja – täytä hakemus netissä

SAS EuroBonus World Mastercardiin voi saada jopa 8 000 euron luottorajan. Myönnettävä luottoraja määritellään jokaisen hakijan kohdalla erikseen. Luottokorttihakemuksen yhteydessä tehdään luottotietojen tarkastus, joka vaikuttaa luottokortin ja myönnettävään luottorajan saamiseen.

Mikäli haettua luottorajaa ei voida myöntää, annetaan hakijalle mahdollisuus hyväksyä alempi luottoraja. Myönnetty luotto voi olla korkeintaan 10 % hakijan vuosituloista.

Luottokorttihakemus täytetään netissä ja siinä kysytään muun muassa asumismuotoa, työsuhdetta, kuukausituloja ja talouden kokonaisvelkaa.

Ehdot SAS EuroBonus World Mastercard -luottokortin myöntämiselle

SAS EuroBonus World Mastercard yleiset ehdot luottokortin myöntämiselle ovat:

 • Vähintään 19 vuoden ikä
 • Vähintään 20 000 € vuositulot
 • Suomalainen henkilötunnus

Valuuttamuutos ja vuosimaksu

Tämän luottokortin selkein huono puoli on sen vuosimaksu: 55 €. Vuosimaksu ei ole kalleimmasta päästä, mutta silti ylimääräinen kulu. Lisäksi luottokortti perii 2 % valuuttamuutosmaksun, kun teet sillä ostoksia euroalueen ulkopuolella. Myös käteisnostoista veloitetaan maksu, jonka kiinteä hinta on 2 € per nosto ja 2,5 % nostettavasta summasta.

Toinen luottokortin heikkous on sekavalta tuntuva EuroBonus-pisteiden käyttö. Sivusto on saatavilla ainoastaan englanniksi ja vaihtoehtoja EuroBonus-pisteiden käyttämiseen on niin valtavasti, että nettikauppaa on hankala ymmärtää. Jos luottokorttia ja EuroBonus pisteitä kuitenkin käyttää säännöllisesti, selkeytyy myös verkkokaupan rakenne ja pisteiden käyttömahdollisuudet.

Yhteenveto SAS EuroBonus World Mastercard -luottokortista

SAS EuroBonus World Mastercard -luottokortti on paras luottokortti matkustamista rakastaville, sillä sen avulla voi helposti kerätä EuroBonus -pisteitä, joiden avulla voi ostaa tuotteita ja lisäpalveluita vaikka lennoille.

Luottokortissa on matkavakuutus.

Luottokortissa on 30 päivän koroton maksuaika luotolle.

Luottokortista peritään 55 € vuosimaksu. Myös laskusta saatetaan peritä laskutuslisä.

Kortilla tehdyt käteisnostot ovat maksullisia kaikkialla maailmassa.

Luottokortissa on valuuttamuutosprosentti, joka tekee kortin käyttämisestä ulkomailla hieman kotimaata kalliimpaa.

Käyttäjien arvostelut

0,0 Keskiarvosana
Mitä mieltä olet kortista?