Hyvä

Resurs Gold luottokortti sopii kuluttajalle, joka tekee paljon ostoksia luottokortilla ja haluaa kerätä bonuksia. Kerätyillä pisteillä voi lunastaa laadukkaita palkintoja. Luottokortissa on myös korotonta osamaksuaikaa ja edullinen matkavakuutus. Voit hakea korttia, jos olet Resurs Bankin asiakas.

Hyvät puolet

 • 60 päivää korotonta luottoa
 • 6 kuukauden korkovapaa osamaksu
 • Bonuksia kaikista ostoksista
 • Edullinen matkavakuutus
 • Yksilöllinen käyttöraja

Huonot puolet

 • Vuosimaksu ja käsittelymaksu
 • Valuuttamuutosmaksu
 • Maksulliset käteisnostot
 • Kerättyjen bonuspisteiden rajoitettu käyttö

Vaatimukset

 • Ei määriteltyä ikärajaa
 • On työsuhteessa

Lisätiedot

Kortin tyyppi Kortti
Maksuverkosto Mastercard
Vuosimaksu 60 €
Ikäraja 0
Nimelliskorko 0,00 %
Todellinen vuosikorko 0,00 %
Maksimiluotto 3 000 €
Valuuttamuutosmaksu 2,00 %
Nostokulu 1,00 % (min 4 €)

Laske kulut Resurs Gold

Valitse krediitin summa

20 000 €
0 € 250 000 €
2 Vuosi
1 Kuukausi 15 Vuosi

Tulos

 • Korko 0,00 %
 • Kustannus 0 €
 • Kokonaistakaisinmaksusumma 20 000 €
 • Kuukausittainen takaisinmaksusumma 833 €
Näytä tiedot

Perustietoa Resurs Gold -luottokortista

Ruotsalaisen Resurs Bankin Resurs Gold -luottokortti helppokäyttöinen luottokortti, joka tuo mukanaan monia mainioita etuja ja ominaisuuksia. Resurs Bankin asiakkaille suunnatussa luottokortissa on bonusjärjestelmä, joka kerää pisteitä kaikista ostoksista. Lisäksi korttiin kuuluu edullinen matkavakuutus koko matkaseurueelle, kun vähintään 50 % matkasta on maksettu Resurs Gold -luottokortilla.

Bonuspisteitä kaikista ostoksista – laadukkaita tuotteita pisteillä

Resurs Gold -luottokortilla keräät pisteitä kaikista ostoksista riippumatta siitä, mitä tai missä ostat. Tämä tarkoittaa siis sitä, että keräät pisteitä arjen ruokaostoksista, vaateostoksista ja vaikkapa ravintolailloista riippumatta siitä, oletko kotimaassa tai ulkomailla.

Pisteitä kertyy myös verkkokaupoissa tehdyistä ostoksista. Toisin kuten monissa muissa bonuspisteitä keräävissä luottokorteissa, Resurs Gold luottokortilla saat aina saman verran pisteitä: 10 pistettä jokaista luottokortilla maksettua euroa kohden.

Pisteitä voi käyttää Resurs Gold omassa verkkokaupassa elektroniikka- ja kodintuotteiden, keittiövälineiden ja vapaa-ajan tavaroiden ostamiseen.

Kesäkuun 2019 alussa Resurs Gold verkkokaupan edullisin tuote on Finnkinon leffalippu, jonka saa 10 000 pisteellä. Yhtä elokuvalippua varten luottokortilla täytyy siis tehdä ostoksia 1 000 € arvosta. Kaupan kallein tuote on 400 000 pistettä maksava Wavebreaker Spinnerin kolmen matkalaukun setti. Kerättyjä pisteitä voi käyttää ainoastaan Resurs Gold verkkokaupassa.

6 kuukauden koroton osamaksu ja rinnakkaiskortti

Resurs Gold luottokorttiin on mahdollisuus saada 6 kuukautta korotonta osamaksua jollekin tietylle ostokselle. Tämä tarkoittaa sitä, että voit maksaa esimerkiksi 600 € ostoksen kuudessa osassa (100 € per kuukausi) ja maksa siltikin yhteensä vain 600 € – täysin ilman korkoja.

Korottoman osamaksun ohella luottokortissa on myös kaikille luottokorteille tyypillinen 60 päivän koroton maksuaika.

Resurs Gold -luottokortille voi myös hakea 9 € maksavaa rinnakkaiskorttia, jolla tehdyt ostokset kerryttävät korttien yhteistä pistesaldoa.

Resurs Gold -luottokorttiin voi myös saada edullisen matkavakuutuksen. Vakuutus on voimassa, kun 50 % matkalipuista on maksettu Resurs Gold luottokortilla. Vakuutuksen hinta on 0,67 % luottotilin maksamattomasta saldosta kussakin kuussa, kuitenkin vähintään 1 euro kuukaudessa.

Esimerkki

Resurs Gold -luottokortille myönnetään 2 000 € luottoraja. Matkavakutuusmaksu on tällöin enintään 13,40 € per kuukausi.

Jos luottokorttilaskun maksaa kuitenkin aina kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä, jää matkavakuutuksen hinnaksi 1 € per kuukausi.

Luottokortti yksilöllisellä luottorajalla Resurs Bankin asiakkaille

Resurs Gold -luottokortin luottoraja määritellään yksilöllisesti hakemuksen yhteydessä Resurs Bankin toimesta. Luottokorttihakemuksen yhteydessä tehdään luottotietojen tarkastus, joka vaikuttaa luottokortin ja myönnettävään luottorajan saamiseen.

Luottokorttia voivat hakea vain Resurs Bankin asiakkaat ja hakemus tehdään soittamalla Resurs Bankin asiakaspalveluun. Hakemuksen käsittelyaika on 1–2 viikkoa, jonka jälkeen luottokortti ja PIN-koodin toimitetaan postitse kotiin.

Ehdot Resurs Gold -luottokortin myöntämiselle

Resurs Gold -luottokortin yleiset ehdot luottokortin myöntämiselle ovat, että hakija on

 • vähintään 18-vuotias
 • vakituisessa työsuhteessa
 • hoitanut raha-asiansa moitteetta eikä hänellä ole maksuhäiriömerkintää
 • kirjoilla Suomessa.

Valuuttamuutos- ja vuosimaksu

Resurs Gold selkein huono puoli on sen vuosimaksu (25 €) ja kuukausittainen käsittelymaksu (4,5 €). Kortin vuosittaiset kokonaiskustannukset ovat siis 79 €. Vaikka vuosimaksu on hieman pienempi kuin muiden vuosimaksullisten luottokorttien vuosimaksu, aiheuttaa se käsittelymaksun kanssa silti huomattavia ylimääräisiä kuluja.

Luottokortissa on myös 1,75 % valuuttamuutosmaksu, jota käytetään, kun luottokortilla tehdään ostoksia jossain muussa valuutassa kuin euroissa. Myös käteisnostot ovat maksullisia: 1 % nostettavasta summasta ja lisäksi jokaisesta käteisnostosta veloitetaan 4 € kiinteä maksu.

Resurs Gold huonoihin puoliin kuuluu myös se, että kerättyjä bonuspisteitä ei voi käyttää muuhun kuin Resurs Gold kaupan tuotteiden ostamiseen.

Yhteenveto Resurs Gold -luottokortista

Resurs Gold luottokortti on hyvä luottokortti monipuoliselle kuluttajalle, joka haluaa kerätä bonuksia kaikista ostoksista.

Luottokorttiin voi saada matkavakuutuksen, jonka hinta määräytyy maksamattoman luoton määrän mukaan.

Luottokortissa on 60 päivän koroton maksuaika luotolle ja 6 kuukautta korotonta osamaksuaikaa.

Luottokortista peritään 25 € vuosimaksu ja 4,5 € kuukausittainen käsittelymaksu. Lisäksi luottokortin hakemisen ja myöntämisen yhteydessä peritään 19 € käsittelymaksu.

Luottokortissa on pieni valuuttamuutosprosentti, joka tekee kortin käyttämisestä ulkomailla hieman kotimaata kalliimpaa. Kortin valuuttamuutos on kuitenkin maltillinen ja se vastaa muiden vastaavien luottokorttien valuuttamuutosta.

Myös luottokortilla tehdyt käteisnostot ovat maksullisia.

Käyttäjien arvostelut

0,0 Keskiarvosana
Mitä mieltä olet kortista?