Hyvä

OP-Visa -luottokortti sopii erityisesti Osuuspankin asiakkaille ja Omistaja-asiakkaille. Luottokorttiin kuuluu tuoteturvavakuutus, joka kattaa 180 päivän ajaksi sekä pankki- että luottokortilla tehdyt ostokset. Korttiin voi myös yhdistää K-Plussa-kortin helppoa plussapisteiden keräämistä varten.

Hyvät puolet

 • 35 päivää korotonta luottoa
 • Osuuspankin omia bonuksia kaikista ostoksista
 • Mahdollisuus keräät K-Plussapisteitä
 • Jopa 6 000 euron luottoraja
 • Tuoteturvavakuutus

Huonot puolet

 • Kuukausimaksu (tarkista luottoehdoista)
 • Valuuttamuutosmaksu automaateilla ja korteilla
 • Maksulliset käteisnostot
 • Kerättyjen Osuusopankin bonuspisteiden rajoitettu käyttö

Vaatimukset

 • Vähintään 18-vuotias
 • On työsuhteessa

Lisätiedot

Kortin tyyppi Kortti
Maksuverkosto Visa
Vuosimaksu 47 €
Ikäraja 18
Nimelliskorko 8,95 %
Todellinen vuosikorko 15,07 %
Maksimiluotto 20 000 €
Valuuttamuutosmaksu 1,95 %
Nostokulu 2,75 % (min 2 €)

Laske kulut OP-Visa

Valitse krediitin summa

20 000 €
0 € 250 000 €
2 Vuosi
1 Kuukausi 15 Vuosi

Tulos

 • Korko 8,95 %
 • Kustannus 1 918 €
 • Kokonaistakaisinmaksusumma 21 918 €
 • Kuukausittainen takaisinmaksusumma 913 €
Näytä tiedot

Perustietoa OP-Visa -luottokortista

Suomen suurimpien pankkien joukkoon kuuluvan Osuuspankki tarjoaa asiakkailleen OP-Visa -luottokorttia, johon voi yhdistää myös pankkikortin. Jos et satu olemaan Osuuspankin asiakas etkä halua sellaiseksi ryhtyä, suosittelee Osuuspankki K-Plussa Mastercard -luottokortin hakemista. Osuuspankin asiakkaiden kannattaa kuitenkin ehdottomasti hyödyntää oman pankkinsa luottokortin edut.

Kerää Osuuspankin bonuksia kaikista pankki- ja luottokorttiostoksista

Osuuspankin Omistaja-asiakkaana keräät kaikista OP-Visa -maksukortilla tekemistäsi ostoksista bonuksia. Lisäksi bonuksia kertyy lainoista, säästöistä ja sijoituksista, tileillä olevat varoista, ja vakuutusmaksuista. OP-bonuksia voi käyttää pankin palvelumaksuihin ja vakuutusmaksuihin.

Omistaja-asiakkaana saat myös OP-Visa -luottokortin 45 % tavallista edullisemmin. Jos olet lisäksi alle 26-vuotias, saat päivittäiset pankkipalvelut maksutta.

Luottokortti, johon kuuluu korotonta luottoa ja tuoteturvavakuutus

Kuten lähes kaikissa luottokorteissa, myös OP-Visassa on korotonta luottoa. Koroton luotto takaa sen, että voit maksaa luottokortilla tekemäsi ostokset takaisin korottoman maksuajan puitteissa ilman, että siitä kertyy sinulle ylimääräisiä kuluja. OP-Visan koroton luotto on 35 päivää.

Korottoman luoton lisäksi Osuuspankin luottokortissa on jotain, mitä kaikista luottokorteista ei löydy: tuoteturvavakuutus. Tuoteturvavakuutus kattaa kaikki pankki- ja luottokortilla tehdyt ostoksety 180 päivän ajaksi.

Jos esimerkiksi viime viikolla ostettu uusi puhelin putoaa tänään lattialle ja menee rikki, korvaa tuoteturvavakuutus sinulle uuden vastaavan puhelimen.

Lisäksi Osuuspankin maksukortissa on se erikoisuus, että Omistaja-asiakkaana voit nostaa sillä rahaa K-ruokakauppojen ja Tokmannien kassoilta. Korttiin voi myös yhdistää K-Plussa-kortin, joten keräät plussapisteitä automaattisesti aina asioidessasi K-ryhmän liikkeissä.

Luottokorttiin jopa 6 000 euron luottoraja – täytä hakemus netissä

OP-Visa-luottokorttiin voi saada 6 000 euron luottorajan. Myönnettävä luottoraja määritellään jokaisen hakijan kohdalla erikseen. Luottokorttihakemuksen yhteydessä tehdään luottotietojen tarkastus, joka vaikuttaa luottokortin ja myönnettävään luottorajan saamiseen. Mikäli haettua luottorajaa ei voida myöntää, annetaan hakijalle mahdollisuus hyväksyä alempi luottoraja.

Jos olet jo Osuuspankin asiakas, luottokorttihakemus täytetään netissä. Jos haluat ryhtyä Osuuspankin asiakkaaksi, voi senkin hoitaa Osuuspankin kotisivuilla sähköisesti.

Ehdot OP-Visa -luottokortin myöntämiselle

Osuuspankin yleiset ehdot luottokortin myöntämiselle ovat:

 • Olet vähintään 18-vuotias
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Sinulla on riittävä maksukyky ja raha-asiat moitteettomasti hoidettuna
 • Asut pysyvästi Suomessa

Kortti voidaan myöntää myös korkeakouluopiskelijalle. Opiskelijan korkein luottoraja on 2 000 €.

Valuuttamuutos- ja kuukausimaksu

OP-Visa -luottokortin huonoin puoli on sen moninaiset maksut, jotka tekevät kortin käyttämisestä melko kallista maksuttomiin luottokortteihin verrattuna.

Osuuspankin asiakkaalta veloitetaan 2,95 € kuukausihintaa. Lisäksi luottokortin laskutuspalkkio on 3,5 €. Hinnat eivät ole kuitenkaan kiveen hakattuja, sillä yksittäisten Osuuspankkine hinnat saattavat erota suositushinnasta. Kortin käyttäminen voi siis olla joko näitä hintoja kalliimpaa tai edullisempaa.

Lisäksi luottokortilta veloitetaan käteisnostomaksu ja valuuttamuutosmaksu, joka on 1,95 %.

Yhteenveto OP-Visa -luottokortista

OP-Visa -luottokortti on hyvä luottokortti Osuuspankin asiakkaille. Siihen voi yhdistää K-Plussa-kortin plussapisteiden keräämiseksi. Lisäksi kortilla kerätään OP-bonuksia.

Luottokortissa on tuoteturvavakuutus.

Luottokortissa on 35 päivän koroton maksuaika luotolle.

Kortin käyttämisestä peritään kuukausimaksu. Mikäli luotolla on maksamattomia tapahtumia korottoman maksuajan päättymisen jälkeen, peritään laskutuslisää.

Luottokortilta tehtyjen käteisnostojen tekeminen on maksullista. Pankkikortilta tehdyt nostot ovat maksuttomia.

Luottokortissa on myös valuuttamuutosprosentti, joka tekee kortin käyttämisestä ulkomailla hieman kotimaata kalliimpaa.

Käyttäjien arvostelut

0,0 Keskiarvosana
Mitä mieltä olet kortista?