Hyvä

K-Plussa Mastercard sopii kuluttajalle, joka asioi usein K-ryhmän kaupoissa kuten K-Citymarketissa, Intersportissa ja KooKengässä. Kortin avulla keräät K-Plussa -pisteitä, joita voit hyödyntää päivittäisten ostosten maksamisessa. Luottokortissa on myös tuoteturva ja jopa 30 päivää korotonta luottoa.

Hyvät puolet

 • Vuosimaksuton
 • 30 päivää korotonta luottoa
 • Bonuksia kaikista K-ryhmän ostoksista
 • Tuoteturva

Huonot puolet

 • Valuuttamuutosmaksu
 • Maksulliset käteisnostot
 • Kerättyjen bonuspisteiden rajoitettu käyttö

Vaatimukset

 • Vähintään 18-vuotias
 • On työsuhteessa

Lisätiedot

Kortin tyyppi Kortti
Maksuverkosto Mastercard
Vuosimaksu 0 €
Ikäraja 18
Nimelliskorko 10,95 %
Todellinen vuosikorko 18,29 %
Maksimiluotto 10 000 €
Valuuttamuutosmaksu 1,95 %
Nostokulu 2,75 % (min 2 €)

Laske kulut K-Plussa Mastercard

Valitse krediitin summa

20 000 €
0 € 250 000 €
2 Vuosi
1 Kuukausi 15 Vuosi

Tulos

 • Korko 10,95 %
 • Kustannus 2 361 €
 • Kokonaistakaisinmaksusumma 22 361 €
 • Kuukausittainen takaisinmaksusumma 932 €
Näytä tiedot

Perustietoa K-Plussa Mastercard -luottokortista

K-Plussa Mastercard -luottokortissa yhdistyy suomalaisille tuttu, Suomen laajin ja monipuolisin K-Plussa kanta-asiakasohjelma sekä Mastercard, joka on maailman yleisimmin hyväksytty luottokortti. K-Plussa Mastercard on monipuolinen ja helppo, jokapäiväiseen käyttöön sopiva luottokortti, joka toimii sekä kotimaassa että ulkomailla.

Kaksinkertaiset Plussa-pisteet vuoden 2019 loppuun asti

K-Plussa pisteiden kerääminen K-ryhmän kaupoista kannattaa aina, mutta erityisesti vuoden 2019 aikana. Kun maksat ostoksesi K-Plussa Mastercard -luottokortillasi, saat kaksinkertaiset Plussa-pisteet kaikista K-ryhmän, Askon ja Sotkan liikkeistä vuoden 2019 loppuun asti.

Ostamalla K-ryhmän kaupoista saat Plussa-pisteitä jokaisesta ostoksestasi. Kun lisäksi teet ostoksia K-marketeissa, K-supermarketeissa ja K-Citymarketeissa, saat palkintopisteitä tekemiesi kuukausiostojen perusteella. Myös maksuttomat rinnakkaiskortit keräävät Plussa-pisteitä.

Plussa-pisteet muutetaan Plussa-rahaksi. Saat 5 euron arvosta Plussa-rahaa aina, kun sinulle on kertynyt 1 000 Plussa-pistettä. Plussa-rahaa voi käyttää kätevästi suoraan kaupan kassalla ostosten maksamiseen.

Vuosimaksuton luottokortti, tuoteturva ja korotonta maksuaikaa

K-Plussa Mastercardista ei peritä vuosimaksua, mikä on suuri etu kortin omistajalle. Ja vaikka tavallisen K-Plussa kortin tilaaminen on maksullista, K-Plussa Mastercard -luottokortin tilaaminen on maksutonta. Samalla kertaa saat siis suositun bonuskortin ja Mastercardin, joka on maailman yleisimmin hyväksytty luottokortti.

Kortilla on 30 vuorokauden koroton maksuaika. Korottoman maksuajan ansiosta voit ostaa heti tarvitsemasi tuotteen tai palvelun ja maksaa sen ilman kuluja 30 päivän kuluessa.

Kun teet ostoksesti K-Plussa Mastercardilla saa tuotteille myös ostoturvan ja tuoteturvan. Ostoturva takaa sinulle korvauksen, mikäli ostamasi tuote on viallinen tai sitä ei toimiteta. Tuoteturva puolestaan antaa toimitetulle tuotteelle 90 tai 180 päivän suoja, siltä varalta, että tuote rikkoutuu tai vahingoittuu.

Jopa 6 000 luottoraja – tee luottokorttihakemus kätevästi netissä

K-Plussa Mastercard -luottokorttiin voi saada enintään 6 000 euron luottorajan. Luottokorttihakemus täytetään netissä ja siinä kysytään muun muassa tietoja tämänhetkisestä työtilanteesta, asumismuodosta ja kuukausituloista. Hakemuksessa kysytään myös onko hakijalla muita luottokortteja, onko hakija suorittanut asevelvollisuuden ja onko hän poliittisesti vaikutusvaltaisessa asemassa, siviilisäätyä sekä velanhoitokuluja.

Jotta voit allekirjoittaa ja lähettää hakemuksen netissä, tarvitset verkkopankkitunnuksen hakemuksen allekirjoittamiseen.

Ehdot K-Plussa Mastercard -luottokortin myöntämiselle

Jotta hakijalle voidaan myöntää K-Plussa Mastercard -luottokortti, täytyy hänen täyttää seuraavat ehdot:

 • Hakijan on oltava vähintään 20-vuotias
 • Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä
 • Hakijalla on säännölliset tulot
 • Hakijalla on vakituinen osoite Suomessa

Maksulliset käteisnostot ja valuuttamuutos

Kuten monissa luottokorteissa, K-Plussa Mastecardilla voi nostaa käteistä. Euroissa tehdyistä käteisnostoista peritään kuitenkin 2 % noston määrästä ja vähintään kuitenkin 4 euroa. Lisäksi muussa kuin euroissa tehdystä käteisnostosta peritään 2,5 % nostettavasta summasta ja lisäksi 2,5 euron lisämaksu.

Tehtäessä käteisnostoja tai ostoja maissa, joiden valuutta ei ole euro, kortilla on myös valuuttamuutos. Ostot ja käteisnostot muussa valuutassa kuin euroissa muutetaan euroiksi käyttämällä Mastercard-valuuttakurssia, johon lisätään 2 %.

Yhteenveto K-Plussa Mastercard -luottokortista

K-Plussa Mastercard -luottokortti on paras kortti kuluttajalle, joka tekee ostoksensa suurimmaksi osaksi K-ryhmän kaupoissa. Kortin avulla voi kerätä K-Plussa -pisteitä, joita voi käyttää ostosten maksamiseen kaikissa K-ryhmän kaupoissa.

K-Plussa Mastercard -luottokorttiin sisältyy ostoturva ja tuoteturva, mutta ei matkavakutuusta.

Luottokortissa on 30 vuorokauden koroton maksuaika luotolle.

K-Plussa Mastercard -luottokortti on vuosimaksuton.

Luottokortissa on pieni valuuttamuutosprosentti, joka tekee kortin käyttämisestä ulkomailla hieman kotimaata kalliimpaa. Kortin valuuttamuutos on kuitenkin maltillinen ja se vastaa muiden vastaavien luottokorttien valuuttamuutosta.

Myös kortilla tehdyistä käteisnostoista peritään maksu.

Käyttäjien arvostelut

3,5 Keskiarvosana
 • Maritta Pellava

  2022-12-19

  Olen ollut erittäin tyytyväinen K-Plussaluottokorttiini, mutta elokuussa tapahtuneen hakkeroinnin takia, olen alkanut kokea kortin epäluotettavaksi. Olen tehnyt korttireklamaation, 06.12.2022 lähettänyt Kotkan rikospoliisin lausunnon ja odotellut tietoa, mikä vastuu tällaisissa tapauksissa pankilla on.

  Jos korttiin ei voi luottaa eikä käteinen maksu enää käy, miten asiakas pärjää. Olin Saksassa joulumarkkinoilla ja oli monta tilannetta, jossa kelpasi vain kortti. Elämä vaikeutuu.

  OP-pankin pitkäaikainen Omistaja-asiakas, eläkkeellä oleva rehtoti Kotkasta.

 • Teet Kivinukk

  2022-04-03

  Terve tuntu että täma sovi ihan. hyvin

Mitä mieltä olet kortista?