Hyvä

OP-Visa Gold -luottokortti sopii luksuselämää ja yleellisyyttä rakastavalle Osuuspankin asiakkaille. Luottokorttiin kuuluu matkavakuutus, loungepääsyt, conciergepalvelut ja paljon muuta. Korttiin voi myös yhdistää K-Plussa-kortin helppoa plussapisteiden keräämistä varten.

Hyvät puolet

 • 30 päivää korotonta luottoa
 • Bonuksia kaikista luottokorttiostoksista
 • Jopa 20 000 euron luottoraja
 • Matkavakuutus: matkavakuutus tuo turvaa henkilö- ja omaisuusvahinkojen varalta
 • Loungevierailut lentokentillä
 • Tuoteturva

Huonot puolet

 • Vuosimaksu (tarkista luottoehdoista)
 • Valuuttamuutosmaksu
 • Maksulliset käteisnostot

Vaatimukset

 • Vähintään 18-vuotias
 • On työsuhteessa

Lisätiedot

Kortin tyyppi Kortti
Maksuverkosto Visa
Vuosimaksu 96 €
Ikäraja 18
Nimelliskorko 8,95 %
Todellinen vuosikorko 15,07 %
Maksimiluotto 20 000 €
Valuuttamuutosmaksu 1,95 %
Nostokulu 0 %

Laske kulut OP-Visa Gold

Valitse krediitin summa

20 000 €
0 € 250 000 €
2 Vuosi
1 Kuukausi 15 Vuosi

Tulos

 • Korko 8,95 %
 • Kustannus 1 918 €
 • Kokonaistakaisinmaksusumma 21 918 €
 • Kuukausittainen takaisinmaksusumma 913 €
Näytä tiedot

Perustietoa OP-Visa Gold -luottokortista

OP-Visa Gold on Suomen suurimpien pankkien joukkoon kuuluvan Osuuspankki luottokortti, joka sopii huoletonta elämää rakastaville Osuuuspankin asiakkaille. Kortissa on luotto-ominaisuuden lisäksi pankkikortti ja siihen voi yhdistää myös K-Plussa-kortin. Lisäksi kortilla saa Osuuspankin omia bonuksia kaikista luottokortilla tehdyistä ostoksista. Kortti on tarkoitettu vain Osuuspankin asiakkaille, mutta Osuuspankin kautta voi saada myös K-Plussa Mastercard -luottokortin, jota varten sinun ei tarvitse olla pankin asiakas.

K-Plussa-pisteitä ja bonuksia kaikista luottokorttiostoksista

OP-Visa Gold -luottokorttiin voi yhdistää K-Plussa-kortin, jolloin saat automaattisesti K-Plussa-pisteitä kaikista niihin oikeuttavista ostoksista. Tällä tavoin sinun ei enää koskaan tarvitse muistaa ottaa K-Plussa-korttia erikseen esille.

Lisäksi keräät OP-Visa Gold -luottokortilla kaikista ostoksista Osuuspankin bonuspisteitä, kun maksat ostoksesi luotto-ominaisuudella. Osuuspankin bonuspisteitä voi käyttää pankin palvelumaksuihin ja vakuutusmaksuihin.

Kortilla voi myös nostaa käteistä ostosten yhteydessä useiden myymälöiden kassalta, esimerkiksi K-ruokakaupoissa ja Tokmannilla.

Matkavakuutus, loungepääsyt ja concierge-palvelut kaikki yhdessä

OP-Visa Gold -luottokortti on todellinen matkailijan paras ystävä, sillä siihen kuuluu kattava matkavakuutus. Matkavakuutus tuo turvaa henkilö- ja omaisuusvahinkojen varalta, ja se kattaa kattaa Suomessa asuvan alle 91-vuotiaan kortinhaltijan sekä kortinhaltijan kanssa samassa taloudessa asuvan puolison ja alle 20-vuotiaat matkalla mukana matkustavat lapset. Vakuutus on voimassa, jos 100 % matkasta on maksettu OP-Visa Gold -luottokortilla.

Matkailijan edut eivät kuitenkaan lopu vielä tähän. Luottokortissa on nimittäin lisäki loungepääsy lentokenttien loungeihin 120 maassa. Pääsyn hinta on 28 euroa henkilöltä, mutta usein tämän hinnan maksaminen kannattaa sillä loungeissa on tarjolla ruokaa sekä juomaa puhumattakaan mukavista tuoleista ja rauhallisesta ympäritöstä.

Tämän VIP luottokortteihin kuuluvan kortin kruunaa siihen sisältyvä concierge-palvelu. Palveun kautta hankit liput konsertteihin, varaukset ravintoloihin ja saat parhaat vapaa-ajan suositukset Pohjoismaissa ja Virossa.

Lisäksi kortilla tehdyille ostoksille saa tuoteturvan 180 päiväksi, vakuutuksen identiteettivarkauden varalle ja vakuutuksen ulkomailla tehtävän autovuokrauksen varalle.

Luottokorttiin jopa 20 000 euron luottoraja – täytä hakemus netissä

Kun haet OP-Visa Gold -luottokorttia, voit hakea siihen jopa 20 000 euron luottorajaa. Luottokortin minimi luottoraja on 2 000 euroa. Huomaathan, että myönnettävä luottoraja määritellään jokaisen hakijan kohdalla erikseen. Luottotietojen tarkastus vaikuttaa siihen, millainen luottoraja sinulle voidaan myöntää. Jos hakemaasi luottorajaa ei voida myöntää, ehdottaa pankki usein matalampaa luottorajaa.

Jos olet jo Osuuspankin asiakas, luottokorttihakemus täytetään netissä. Jos haluat ryhtyä Osuuspankin asiakkaaksi, voi senkin hoitaa Osuuspankin kotisivuilla sähköisesti.

Ehdot OP Visa -luottokortin myöntämiselle

Osuuspankin yleiset ehdot luottokortin myöntämiselle ovat:

 • Olet vähintään 18-vuotias
 • Olet OP:n pääasiallinen asiakas
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Sinulla on riittävä maksukyky ja raha-asiat moitteettomasti hoidettuna
 • Asut pysyvästi Suomessa.

Valuuttamuutos- ja kuukausimaksu

Täysin maksutonta OP-Visa Gold -luottokortin käyttäminen ei valitettavasti ole. Kortista nimittäin veloitetaan kuukausimaksu, joka on 8 € per kuukausi. Luottokortin vuosimaksu on siis 96 €, mutta summa on lopulta melko edullinen verrattuna muihin VIP luottokortteihin ja niiden ominaisuuksiin.

Lisäksi kaikista euroalueen ulkopuolella tehdyistä ostoksista veloitetaan valuuttamuutosmaksu. Valuuttamuutosmaksu on 1,95 % ja käteisnostomaksu 2,75 % + 2 € per käteisnosto.

Yhteenveto OP Visa -luottokortista

OP-Visa Gold -luottokortti on VIP tason luottokortti Osuuspankin asiakkaille. Voit yhdistää korttiin K-Plussa-kortin ja lisäksi kerätä sille Osuuspankin bonuspisteitä.

Luottokortissa on 180 päivän tuoteturvavakuutus.

Luottokortissa on 35 päivän koroton maksuaika luotolle.

Kortin käyttämisestä peritään kuukausimaksu. Mikäli luotolla on maksamattomia tapahtumia korottoman maksuajan päättymisen jälkeen, peritään laskutuslisää.

Luottokortilta tehtyjen käteisnostojen tekeminen on maksullista. Pankkikortilta tehdyt nostot ovat maksuttomia.

Luottokortissa on myös valuuttamuutosprosentti, joka tekee kortin käyttämisestä ulkomailla hieman kotimaata kalliimpaa.

Käyttäjien arvostelut

0,0 Keskiarvosana
Mitä mieltä olet kortista?