Hyvä

N26 You on kuukausimaksullinen maksukortti, johon sisältyy paljon perinteisille luottokorteille tyypillisiä ominaisuuksia. Maksukortilla voit muun muassa tehdä maksuttomia käteisnostoja ja valuttaostoja. Lisäksi siihen kuuluu kattava matkavakuutus ja tuoteturva.

Hyvät puolet

 • Maksuton käteisnosto
 • Matkavakuutus: hyvä kortti matkailijoille
 • Oma PIN-koodi
 • Ei valuuttamuutosmaksua
 • Tuoteturva
 • Ei käyttörajoitusta

Huonot puolet

 • Vain englanninkielinen asiakaspalvelu
 • Ei luotto-ominaisuutta
 • Kuukausimaksu on 9,90 €

Vaatimukset

 • Vähintään 18-vuotias
 • On työsuhteessa

Lisätiedot

Kortin tyyppi Prepaid -kortti
Maksuverkosto Mastercard
Vuosimaksu 119 €
Ikäraja 18
Nimelliskorko 0,00 %
Todellinen vuosikorko 0,00 %
Maksimiluotto 0 €
Valuuttamuutosmaksu 0 %
Nostokulu 0 %

Perustietoa N26 You -maksukortista

Saksalaisen N26 online-pankin N26 You maksukortti on perinteistä luottokorttia muistuttava maksukortti. Maksukortissa on luottokortin kaltaisia ominaisuuksia, kuten matkavakuutus ja maksuttomat käteisnostot. N26 myöntää useita erilaisia maksukortteja erilaisilla ominaisuuksilla ja N26 You maksukortin lisäksi saatavilla on maksuton N26 Mastercard sekä hieman kalliimpi N26 Metal.

Maksukortti matkavakuutuksella

Tyylikästä N26 You maksukorttia on saatavilla viidessä eri värissä ja sen kuukausimaksu on 9,90 €. Hintaan sisältyy kattava matkavakuutus sekä tuoteturva. Vakuutuksen ja tuoteturvan piiriin kuuluu:

 • Korvaus matkan tai matkatavaran viivästymisestä, jos viivästyminen on yli neljä tuntia
 • Akuutin sairaanhoidon aiheuttamien kulujen korvaaminen
 • Korvaus, mikäli joudut varkauden uhriksi ja esimerkiksi matkapuhelimesi tai juuri tekemäsi käteisnosto ryöstetään sinulta
 • Vuoden tuoteturva maksukortilla ostamillesi tuotteille rikkoutumisen varalta

Lisäksi maksukorttiin kuuluu N26 yhteistyökumppaneiden etuja.

Maksukortilla voi myös tehdä maksuttomia käteisnostoja. Toisin kuten N26 Mastercardissa, N26 You maksukortilla tehdyt käteisnostot ovat maksuttomia kaikissa valuutoissa. Maksuttomia käteisnostoja voi tehdä yhden kuukauden aikana viisi.

Myös kaikki valuuttamaksut missä tahansa päin maailmaan tehdään ilman valuuttamuutosmaksua.

Jaettuja tilejä ja reaaliaikaisia rahansiirtoja kaikkialle maailmassa

N26 pankkitiliä ja maksukorttia hallitaan puhelimeen asennettavan sovelluksen kautta.

Kuten muihinkin puhelimen kautta hallittaviin maksukortteihin, N26 You maksukorttiin liittyy paljon turvallisuutta parantavia ominaisuuksia. Sovellukseen voi asettaa muun muassa tunnistautumiskeinoksi sormenjäljen ja maksukortin voi kytkeä milloin tahansa pois päältä, jos se esimerkiksi katoaa.

N26 Spaces

N26 sovelluksessa voi luoda useita eri alatilejä, jotka muistuttavat perinteisten pankkien rinnakkaistilejä. Spaces-nimellä kutsutut alatilit voi nimetä itse ja niitä voi käyttää esimerkiksi rahan säästämiseen, pahan päivän varana ja omien menojen kontrollointiin.

Spaces-alatilejä voi myös jakaa muiden N26 käyttäjien kanssa. Jos haluat esimerkiksi lähteä ystäväsi kanssa matkoille, voitte luoda yhteisen Spaces-alatilin, jonne säästätte rahaa juuri tätä matkaa varten. Ominaisuus ei ole aivan vielä käytössä, mutta sitä mainostetaan jo N26:n sivuilla, joten odotamme, että se julkaistaan pian.

Reaaliaikainen rahansiirto missä tahansa valuutassa

Sovelluksen kautta voi siirtää rahaa muille N26 käyttäjille reaaliaikaisesti. Maailmanmatkaajille verraton ominaisuus on se, että rahansiirtoja voi tehdä missä tahansa valuutassa. Euroissa rahansiirrot ovat maksuttomia, mutta valuuttasiirroista saatetaan periä valuuttamuutosmaksua valitusta valuutasta riippuen.

Maksuttomat käteisnostot – näin haet N26 You maksukorttia

N26 You maksukortilla käteisnostot ovat maksuttomia kaikissa valuutoissa. Kortilla voi tehdä viisi maksutonta käteisnostoa kuukaudessa ja sen jälkeen käteisnostojen hinta on 2 € per nosto.

Maksuttomien käteisnostojen lisäksi N26 You maksukortilla voi tehdä maksuttomia valuuttaostoja kaikissa valuutoissa ilman käyttörajaa. Tämä tarkoittaa sitä, että kun teet ostoksia euroalueen ulkopuolella, et maksa yhtään ylimääräistä – koskaan.

N26 You maksukorttia ja siihen kytkettyä pankkitiliä haetaan, käytetään ja hallinoidaan kokonaan puhelimeen asennettavan sovelluksen kautta. Pankkitilin avaamiseen ja koko hakemusprosessiin menee vain alle 10 minuuttia! Hakemus koostuu neljästä osasta:

 1. Lataa sovellus puhelimeesi. Sovellus on saatavilla iOS ja Android käyttöjärjestelmiin.
 2. Täytä tietosi. Sinulta kysytään muun muassa nimeä, sähköpostiosoitetta ja syntymäpäivää.
 3. Pidän passi tai henkilökortti lähettävyvillä hakemusprosessin ajan, sillä sinun täytyy tunnistautua sen avulla.
 4. Valmista! Pankkitili on luotu ja maksukortti lähetetään sinulle postitse.

Ehdot N26-tilin avaamiselle ja kortin saamiselle

N26 yleiset ehdot maksukortin myöntämiselle ovat:

 • Vähintään 18-vuotias
 • Virallinen osoite Suomessa

Englanninkielinen nettipankki ilman konttoreita

N26 online-pankin pääsääntöinen toimintakieli on englanti, mutta se tarjoaa asiakaspalvelua myös muille kielillä. Suomenkielistä asiakaspalvelua pankilla ei valitettavasti kuitenkaan ole.

Koska kyseessä on online-pankki, ei N26:lla myöskään ole pankkikonttoria johon pankkiasioitaan voisi mennä hoitamaan, vaan kaikki tapahtuu älypuhelimeen ladattavan sovelluksen kautta.

Yhteenveto N26 – maksukortista

N26 You on paras maksukortti henkilölle, joka haluaa helposti ja vaivatta hallita omia pankkiasioitaan älypuhelimen kautta.

Maksukorttiin sisältyy matkavakuutus ja tuoteturva.

Koska kyseessä on maksukortti eikä luottokortti, ei siinä ole korotonta maksuaikaa.

Kortin kuukausimaksu on 9,90 €. Koska kortilla tehdyt ostokset veloitetaan suoraan tililtä, ei kortti myöskään kerää korkoa tai aiheuta laskutuskuluja.

Kortilla tehdyt käteisnostot ovat maksuttomia kaikkialla maailmassa.

Maksukortissa ei ole ollenkaan valuuttamuutosmaksua, joten et maksa euroalueella tai sen ulkopuolella shoppailusta yhtään ylimääräistä.

Käyttäjien arvostelut

0,0 Keskiarvosana
Mitä mieltä olet kortista?