Hyvä

N26 Mastercard on oiva valinta helppoa ja vaivantonta, uudenlaista pankki- ja maksukorttipalvelua haluavalle kuluttajalle. Vuosimaksuton N26 Mastercard toimitetaan automaattisesti kaikille uusille N26 online-panki asiakkaille ja sillä voi maksaa ostoksensa kaikkialla maailmassa.

Hyvät puolet

 • Vuosimaksuton
 • Viisi maksutonta käteisnostoa per kuukausi
 • Ei käyttörajoitusta
 • Oma PIN-koodi

Huonot puolet

 • Vain englanninkielinen asiakaspalvelu
 • Ei luotto-ominaisuutta

Vaatimukset

 • Vähintään 18-vuotias
 • On työsuhteessa

Lisätiedot

Kortin tyyppi Prepaid -kortti
Maksuverkosto Mastercard
Vuosimaksu 0 €
Ikäraja 18
Nimelliskorko 0,00 %
Todellinen vuosikorko 0,00 %
Maksimiluotto 0 €
Valuuttamuutosmaksu 1,70 %
Nostokulu 0 %

Perustietoa N26 Mastercard -maksukortista

N26 Mastercard on saksalaisen online-pankin myöntämä maksukortti. Kyseessä ei ole suoranainen luottokortti, vaan pikemminkin pankkikorttia muistuttava maksuväline, jossa on luottokorttimaisia ominaisuuksia. N26 myöntää useita erilaisia maksukortteja erilaisilla ominaisuuksilla. N26 Mastercard on perusmallin kortti, ja sen lisäksi saatavilla on N26 You ja N26 Metal.

Maksuton maksukortti

N26 Mastercard on yksi monista saksalaisen online-pankin maksukorteista. N26 Mastercard on perusmallin maksuton maksukortti, jolla voit tehdä maksuttomia käteisnostoja ja ostoja missä tahansa valuutassa ilman valuuttamuutosmaksua.

N26 Mastercardin lisäksi on saatavissa N26 You ja N26 Metal maksukortit, joissa on vuosi- tai kuukausimaksu ja enemmän etuja kuin perusmallin maksuttomassa kortissa.

Jaettuja tilejä ja reaaliaikaisia rahansiirtoja kaikkialle maailmassa

N26 pankkitiliä ja maksukorttia hallitaan puhelimeen asennettavan sovelluksen kautta.

Kuten muihinkin puhelimen kautta hallittaviin maksukortteihin, N26 Mastercardiin liittyy paljon turvallisuutta parantavia ominaisuuksia. Sovellukseen voi asettaa muun muassa tunnistautumiskeinoksi sormenjäljen ja maksukortin voi kytkeä milloin tahansa pois päältä, jos se esimerkiksi katoaa.

N26 Spaces

N26 sovelluksessa voi luoda useita eri alatilejä, jotka muistuttavat perinteisten pankkien rinnakkaistilejä. Spaces-nimellä kutsutut alatilit voi nimetä itse ja niitä voi käyttää esimerkiksi rahan säästämiseen, pahan päivän varana ja omien menojen kontrollointiin.

Spaces-alatilejä voi myös jakaa muiden N26 käyttäjien kanssa. Jos haluat esimerkiksi lähteä ystäväsi kanssa matkoille, voitte luoda yhteisen Spaces-alatilin, jonne säästätte rahaa juuri tätä matkaa varten. Ominaisuus ei ole aivan vielä käytössä, mutta sitä mainostetaan jo N26:n sivuilla, joten odotamme, että se julkaistaan pian.

Reaaliaikainen rahansiirto missä tahansa valuutassa

Sovelluksen kautta voi siirtää rahaa muille N26 käyttäjille reaaliaikaisesti. Maailmanmatkaajille verraton ominaisuus on se, että rahansiirtoja voi tehdä missä tahansa valuutassa. Euroissa rahansiirrot ovat maksuttomia, mutta valuuttasiirroista saatetaan periä valuuttamuutosmaksua valitusta valuutasta riippuen.

Maksuttomat käteisnostot – näin haet N26 Mastercardia

N26 Mastercardilla käteisnostot ovat maksuttomia euroalueella. Kortilla voi tehdä viisi maksutonta käteisnostoa kuukaudessa ja sen jälkeen käteisnostojen hinta on 2 € per nosto.

Maksukortilla voi nostaa käteistä myös euroalueen ulkopuolella. Silloin käteisnostomaksu on 1,7 % nostettavasta määrästä. Vaikka nostojen muissa valuutoissa kuin euroissa ei siis ole maksutonta, on N26:n veloitus edelleen pienempi kuin useimmilla pankkikorteilla.

Maksuttomien käteisnostojen lisäksi N26 Mastercardilla voi tehdä maksuttomia valuuttaostoja kaikissa valuutoissa ilman käyttörajaa. Tämä tarkoittaa sitä, että kun teet ostoksia euroalueen ulkopuolella, et maksa yhtään ylimääräistä – koskaan.

N26 Mastercard maksukorttia ja siihen kytkettyä pankkitiliä haetaan, käytetään ja hallinoidaan kokonaan puhelimeen asennettavan sovelluksen kautta. Pankkitilin avaamiseen ja koko hakemusprosessiin menee vain alle 10 minuuttia! Hakemus koostuu neljästä osasta:

 1. Lataa sovellus puhelimeesi. Sovellus on saatavilla iOS ja Android käyttöjärjestelmiin.
 2. Täytä tietosi. Sinulta kysytään muun muassa nimeä, sähköpostiosoitetta ja syntymäpäivää.
 3. Pidän passi tai henkilökortti lähettävyvillä hakemusprosessin ajan, sillä sinun täytyy tunnistautua sen avulla.
 4. Valmista! Pankkitili on luotu ja maksukortti lähetetään sinulle postitse.

Ehdot N26-tilin avaamiselle ja kortin saamiselle

N26 yleiset ehdot maksukortin myöntämiselle ovat:

 • Vähintään 18-vuotias
 • Virallinen osoite Suomessa

Englanninkielinen online-pankki ilman konttoreita

N26 online-pankin pääsääntöinen toimintakieli on englanti, mutta se tarjoaa asiakaspalvelua myös muille kielillä. Suomenkielistä asiakaspalvelua pankilla ei valitettavasti kuitenkaan ole.

Koska kyseessä on online-pankki, ei N26:lla myöskään ole pankkikonttoria johon pankkiasioitaan voisi mennä hoitamaan, vaan kaikki tapahtuu älypuhelimeen ladattavan sovelluksen kautta.

Yhteenveto N26 – maksukortista

N26 Mastercard on paras maksukortti henkilölle, joka haluaa helposti ja vaivatta hallita omia pankkiasioitaan älypuhelimen kautta.

Maksukorttiin ei sisälly vakuutuksia.

Koska kyseessä on maksukortti eikä luottokortti, ei siinä ole korotonta maksuaikaa.

Kortin käyttäminen on käytännössä maksutonta, sillä siitä ei peritä vuosimaksua. Koska kortilla tehdyt ostokset veloitetaan suoraan tililtä, ei kortti myöskään kerää korkoa tai aiheuta laskutuskuluja.

Kortilla tehdyt käteisnostot ovat maksuttomia euroalueella.

Maksukortissa ei ole ollenkaan valuuttamuutosmaksua, joten et maksa euroalueella tai sen ulkopuolella shoppailusta yhtään ylimääräistä.

Käyttäjien arvostelut

0,0 Keskiarvosana
Mitä mieltä olet kortista?