Hyvä

N26 Metal on ruostumattomasta teräksestä valmistettu laadukas ja ylellinen maksukortti, johon kuuluu matkavakuutus, tuoteturva, N26 online-pankin yhteistyökumppaneiden edut ja paljon muuta. N26 Metal on yksi markkinoiden parhaista ja edullisimmista VIP luottokorteista.

Hyvät puolet

 • Maksuton käteisnosto
 • Bonuksia ja etuja
 • Ei käyttörajaa
 • Matkavakuutus
 • Oma PIN-koodi
 • Ei valuuttamuutosmaksua
 • Tuoteturva

Huonot puolet

 • Kuukausimaksu
 • Vain englanninkielinen asiakaspalvelu
 • Ei luotto-ominaisuutta

Vaatimukset

 • Vähintään 18-vuotias
 • On työsuhteessa

Lisätiedot

Kortin tyyppi Kortti
Maksuverkosto Mastercard
Vuosimaksu 203 €
Ikäraja 18
Nimelliskorko 0,00 %
Todellinen vuosikorko 0,00 %
Maksimiluotto 0 €
Valuuttamuutosmaksu 0 %
Nostokulu 0 %

Laske kulut N26 Metal

Valitse krediitin summa

20 000 €
0 € 250 000 €
2 Vuosi
1 Kuukausi 15 Vuosi

Tulos

 • Korko 0,00 %
 • Kustannus 0 €
 • Kokonaistakaisinmaksusumma 20 000 €
 • Kuukausittainen takaisinmaksusumma 833 €
Näytä tiedot

Perustietoa N26 Metal -maksukortista

N26 Metal maksukortti on metallista valmistettu VIP maksukorttia, jossa on perinteistä luottokorttia muistuttavia ominaisuuksia. Kuukausimaksulliseen luottokorttiin kuuluu muun muassa matkavakuutus, maksuttomat käteisnostot ja N26 pankin yhteistyökumppaneiden etuja. Saksalainen N26 online-pankki myöntää kolmea erilaista maksukorttia ja N26 Metal maksukortin lisäksi saatavilla on maksuton N26 Mastercard sekä hieman edullisempi kalliimpi N26 You.

Maksukortti matkavakuutuksella

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu tyylikästä N26 Metal maksukorttia on ylellistä elämää rakastavanvalinta. Maksukortin kuukausihinta on 16,90 € ja hintaan sisältyy kattava matkavakuutus sekä tuoteturva. Vakuutuksen ja tuoteturvan piiriin kuuluu:

 • Korvaus matkan tai matkatavaran viivästymisestä, jos viivästyminen on yli neljä tuntia
 • Akuutin sairaanhoidon aiheuttamien kulujen korvaaminen
 • Korvaus, mikäli joudut varkauden uhriksi ja esimerkiksi matkapuhelimesi tai juuri tekemäsi käteisnosto ryöstetään sinulta
 • Vuoden tuoteturva maksukortilla ostamillesi tuotteille rikkoutumisen varalta

Lisäksi maksukorttiin kuuluu N26 pankin yhteistyökumppaneiden etuja.

Maksukortilla voi myös tehdä maksuttomia käteisnostoja. Toisin kuten N26 Mastercardissa, N26 Metal maksukortilla tehdyt käteisnostot ovat maksuttomia kaikissa valuutoissa. Maksuttomia käteisnostoja voi tehdä yhden kuukauden aikana viisi.

Myös kaikki valuuttamaksut missä tahansa päin maailmaan tehdään ilman valuuttamuutosmaksua.

Jaettuja tilejä ja reaaliaikaisia rahansiirtoja kaikkialle maailmassa

N26 pankkitiliä ja maksukorttia hallitaan puhelimeen asennettavan sovelluksen kautta.

Kuten muihinkin puhelimen kautta hallittaviin maksukortteihin, N26 Metal maksukorttiin liittyy paljon turvallisuutta parantavia ominaisuuksia. Sovellukseen voi asettaa muun muassa tunnistautumiskeinoksi sormenjäljen ja maksukortin voi kytkeä milloin tahansa pois päältä, jos se esimerkiksi katoaa.

N26 Spaces

N26 sovelluksessa voi luoda useita eri alatilejä, jotka muistuttavat perinteisten pankkien rinnakkaistilejä. Spaces-nimellä kutsutut alatilit voi nimetä itse ja niitä voi käyttää esimerkiksi rahan säästämiseen, pahan päivän varana ja omien menojen kontrollointiin.

Spaces-alatilejä voi myös jakaa muiden N26 käyttäjien kanssa. Jos haluat esimerkiksi lähteä ystäväsi kanssa matkoille, voitte luoda yhteisen Spaces-alatilin, jonne säästätte rahaa juuri tätä matkaa varten. Ominaisuus ei ole aivan vielä käytössä, mutta sitä mainostetaan jo N26:n sivuilla, joten odotamme, että se julkaistaan pian.

Reaaliaikainen rahansiirto missä tahansa valuutassa

Sovelluksen kautta voi siirtää rahaa muille N26 käyttäjille reaaliaikaisesti. Maailmanmatkaajille verraton ominaisuus on se, että rahansiirtoja voi tehdä missä tahansa valuutassa. Euroissa rahansiirrot ovat maksuttomia, mutta valuuttasiirroista saatetaan periä valuuttamuutosmaksua valitusta valuutasta riippuen.

Maksuttomat käteisnostot – näin haet N26 Metal maksukorttia

N26 Metal maksukortilla käteisnostot ovat maksuttomia kaikissa valuutoissa. Kortilla voi tehdä viisi maksutonta käteisnostoa kuukaudessa ja sen jälkeen käteisnostojen hinta on 2 € per nosto.

Maksuttomien käteisnostojen lisäksi N26 Metal maksukortilla voi tehdä maksuttomia valuuttaostoja kaikissa valuutoissa ilman käyttörajaa. Tämä tarkoittaa sitä, että kun teet ostoksia euroalueen ulkopuolella, et maksa yhtään ylimääräistä – koskaan.

N26 Metal maksukorttia ja siihen kytkettyä pankkitiliä haetaan, käytetään ja hallinoidaan kokonaan puhelimeen asennettavan sovelluksen kautta. Pankkitilin avaamiseen ja koko hakemusprosessiin menee vain alle 10 minuuttia! Hakemus koostuu neljästä osasta:

 1. Lataa sovellus puhelimeesi. Sovellus on saatavilla iOS ja Android käyttöjärjestelmiin.
 2. Täytä tietosi. Sinulta kysytään muun muassa nimeä, sähköpostiosoitetta ja syntymäpäivää.
 3. Pidän passi tai henkilökortti lähettävyvillä hakemusprosessin ajan, sillä sinun täytyy tunnistautua sen avulla.
 4. Valmista! Pankkitili on luotu ja maksukortti lähetetään sinulle postitse.

Ehdot N26-tilin avaamiselle ja kortin saamiselle

N26 yleiset ehdot maksukortin myöntämiselle ovat:

 • Vähintään 18-vuotias
 • Virallinen osoite Suomessa

Englanninkielinen online-pankki ilman konttoreita

N26 online-pankin pääsääntöinen toimintakieli on englanti, mutta se tarjoaa asiakaspalvelua myös muille kielillä. Suomenkielistä asiakaspalvelua pankilla ei valitettavasti kuitenkaan ole.

Koska kyseessä on online-pankki, ei N26:lla myöskään ole pankkikonttoria johon pankkiasioitaan voisi mennä hoitamaan, vaan kaikki tapahtuu älypuhelimeen ladattavan sovelluksen kautta.

Yhteenveto N26 – maksukortista

N26 Metal on paras maksukortti henkilölle, jonka haluaa nauttia elämän pienistä luksushetkistä, arjen helppoudesta ja turvallisesta matkustamisesta.

Maksukorttiin sisältyy matkavakuutus ja tuoteturva.

Koska kyseessä on maksukortti eikä luottokortti, ei siinä ole korotonta maksuaikaa.

Kortin kuukausimaksu on 16,90 €. Koska kortilla tehdyt ostokset veloitetaan suoraan tililtä, ei kortti myöskään kerää korkoa tai aiheuta laskutuskuluja.

Kortilla tehdyt käteisnostot ovat maksuttomia kaikkialla maailmassa.

Maksukortissa ei ole ollenkaan valuuttamuutosmaksua, joten et maksa euroalueella tai sen ulkopuolella shoppailusta yhtään ylimääräistä.

Käyttäjien arvostelut

0,0 Keskiarvosana
Mitä mieltä olet kortista?