Hyvä

Handelsbanken Platinum -luottokortti tarjoaa monipuoliset edut kortin haltijalle. Erikseen sovittavissa olevan luottorajan päälle kortin haltija saa matkavakuutuksen, ostoturvan 180 päiväksi luottokortilla ostetuille esineille, Hole in One -vakuutuksen, rajattoman pääsyn lentokenttäloungeihin ympäri maailmaa sekä yksilölliset concierge-palvelut.

Hyvät puolet

 • Matkavakuutus: hyvä kortti paljon matkustaville
 • Ostoturva
 • Hole in One -vakuutus
 • Ilmainen rinnakkaiskortti
 • 30 päivää korotonta luottoa
 • Kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa

Huonot puolet

 • Vuosimaksullinen (tarkista luottoehdot)
 • Pääsy lentokenttäloungeihin ei ole seuralaisille maksuton
 • Verrattain korkea vuosikorko

Vaatimukset

 • Vähintään 18-vuotias
 • On työsuhteessa

Lisätiedot

Kortin tyyppi Kortti
Maksuverkosto Mastercard
Vuosimaksu 390 €
Ikäraja 18
Nimelliskorko 10,00 %
Todellinen vuosikorko 17,39 %
Maksimiluotto Ei luottorajaa
Valuuttamuutosmaksu 0 %
Nostokulu 0 %

Laske kulut Handelsbanken Platinum

Valitse krediitin summa

20 000 €
0 € 250 000 €
2 Vuosi
1 Kuukausi 15 Vuosi

Tulos

 • Korko 10,00 %
 • Kustannus 2 150 €
 • Kokonaistakaisinmaksusumma 22 150 €
 • Kuukausittainen takaisinmaksusumma 923 €
Näytä tiedot

Perustietoa Handelsbanken Platinum -luottokortista

Handelsbanken Platinum -luottokortti tarjoaa monipuoliset palvelut ja kattavan vakuutusturvan kortin haltijalle. Tämä kortti on todellinen VIP-tason kortti, ja se sopii mainiosti vapautta arvostavalle ja runsaasti matkuvastalle käyttäjälle. Handelsbanken Platinum -luottokorttia voivat hakea kaikki Handelsbankenin asiakkaat ja pankin asiakkaiksi haluavat ottamalla yhteyttä omaan Handelsbankenin konttoriin. Platinum-kortille ei ole nimetty luottorajan maksimia, joten korttia hakiessasi ehdota toivettasi pankin asiakasneuvojalle.

Vuosimaksu ja muut kustannukset

Handelsbanken Platinum -luottokortti on hinnoiteltu siten, että maksettavaksi tulee sekä luottokortti 70 euroa vuodessa että Platinum-paketti 320 euroa vuodessa. Vuosimaksu on siten yhteensä 390 euroa. Handelsbanken ei kuitenkaan peri erillistä tilinhoitopalkkiota, ja automaattinostot ovat Suomessa täysin ilmaiset. Kortille voi hakea myös maksuttoman rinnakkaiskortin.

Kortilla on noin 30 päivää korotonta maksuaikaa. Lisäksi voit hakea kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa. Näinä kuukausina et siis maksa lyhennyserää käyttämästäsi luotosta. Ainoastaan korko lasketaan tältä ajalta, ja se lisätään käyttämällesi luotolle.

Luottokortin käytöstä ulkomailla kannattaa kysyä omasta Handelsbankenin konttorista, sillä pankki ei ole ilmoittanut verkkosivuillaan hintoja kortin käytöstä Suomen rajojen tai euroalueen ulkopuolella. Tavallisesti kuitenkin ulkomailla tehdyistä automaattinostoista peritään erillinen maksu ja euroalueen ulkopuolella kustannuksia lisää mahdollinen valuuttamuutosmaksu.

Loungepääsy ja concierge-palvelut

Handelsbanken Platinum -luottokortin etuihin kuuluu rajaton pääsy lentokenttäloungeihin ympäri maailmaa sekä concierge-palvelut.

Priority Pass -kortin avulla pääset lähes tuhanteen lentokenttäloungeen kaikkialla maailmassa. Käyntien lukumäärää ei ole rajoitettu, mutta ilman Handelsbanken Platinum -korttia matkustavista seuralaisista veloitetaan lisämaksu, mikäli he tulevat mukanasi loungeen.

Concierge-palvelu on arkea helpottava ratkaisu kiireiselle. Ympäri vuorokauden auki oleva palvelu auttaa sinua mm. hotellien ja lentojen varaamisessa sekä esimerkiksi kampaajakäyntien ja teatterilippujen varauksessa. Sinun ei tarvitse maksaa concierge-palvelusta ylimääräistä maksua, ja käyttämiesi palveluiden hinnat veloitetaan suoraan luottokortiltasi.

Monipuolinen vakuutusturva

Handelsbanken Platinum -luottokortin etuihin kuuluu myös kattava vakuutuspaketti. Luottokortin haltija pääsee nauttimaan matkavakuutuksen, ostoturvan ja Hole in One -vakuutuksen tuomasta turvasta.

Matkavakuutus

Matkavakuutus kattaa matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen, matkustajan vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen sekä matkakassaturvan kortilla nostetulle käteiselle. Vakuutus on voimassa matkoilla, jotka suuntautuvat Suomesta ulkomaille. Vähintään puolet välittömistä matkakulujen yhteismäärästä tulee maksaa luottokortilla, jotta luottokortin tarjoama matkavakuutus olisi voimassa.

Ostoturva

Ostoturvalla saat suojan varkauden tai vahingoittumisen varalta 180 päivän ajaksi vähintään 50 euroa maksaville esineille. Vakuutus astuu voimaan esineen osto- tai toimituspäivänä.

Hole in One -vakuutus

Hole in One -vakuutus on golfin pelaajille suunnattu vakuutus, joka on voimassa kaikkialla maailmassa. Vakuutus korvaa samppanjatarjoilusta aiheutuvat kustannukset 250 euroon asti, kun pelaaja on lyönyt Hole in onen golfkentällä.

Hae korttia ottamalla yhteyttä omaan Handelsbanken-konttoriisi

Handelsbanken Platinum -kortti myönnetään Handelsbankenin asiakkaille, ja korttia haetaan omasta konttorista. Omassa Handelsbanken-konttorissa voit neuvotella pankkineuvojan kanssa luottorajasta. Handelsbanken ei ole määritellyt Platinum-kortille ehdotonta luoton ylärajaa, joten korttia hakiessasi ehdota toivettasi pankillesi.

Ehdot Handelsbanken Platinum-luottokortin myöntämiselle

Handelsbankenin yleiset ehdot luottokorttien myöntämiselle ovat:

 • Vähintään 18-vuotias
 • Säännölliset tulot
 • Luottotietojen on oltava kunnossa

Mikäli hakemaasi luottorajaa ei hyväksytä, saattaa pankki tarjota sinulle suoraan matalampaa luottorajaa. Voit halutessasi hyväksyä pankin tarjouksen tai hakea itse uudestaan matalampaa luottorajaa.

Yhteenveto Handelsbanken Platinum -luottokortista

Handelsbanken Platinum -luottokortti on VIP-tasoinen luottokortti, joka tarjoaa monipuoliset palvelut ja kattavan vakuutusturvan ympäri maailman.

Luottokortin etuihin kuuluu ympäri maailmaa ja ympäri vuorokauden toimiva concierge-palvelu, joka on kortin haltijalle maksuton. Maksat vain käyttämistäsi palveluista.

Luottokortin avulla pääset myös tuhansiin lentokenttäloungeihin ympäri maailmaa.

Kortin vakuutuksiin kuuluvat ostoturva, matkavakuutus ja Hole in One -vakuutus.

Luottokortissa on keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa.

Kortista veloitetaan vuosimaksu. Erillistä tilinhoitopalkkiota ei kuitenkaan peritä.

Kortin luotolta tehdyt käteisnostot ovat Suomessa maksuttomia.

Luottokortin käytöstä ulkomailla kannattaa kysyä omasta Handelsbanken -konttorista, sillä usein valuuttamuutosmaksun takia luottokorttien käyttö on ulkomailla hieman kalliimpaa kuin kotimaassa.

Handelsbanken myöntää myös Handelsbanken Credit –luottokorttia.

Käyttäjien arvostelut

0,0 Keskiarvosana
Mitä mieltä olet kortista?