Hyvä

Handelsbanken Credit on Handelsbankenin asiakkaille suunnattu luottokortti, johon on mahdollista saada jopa 10 000 euron luottoraja. Kortilla on vuosimaksu, mutta erillistä tilinhoitopalkkiota ei peritä. Luottokortin etuihin kuuluu matkavakuutus, 180 päivän ostoturva sekä Hole in One -vakuutus.

Hyvät puolet

 • Matkavakuutus: hyvä kortti markustajille
 • Ostoturva
 • Hole in One -vakuutus
 • Ilmainen rinnakkaiskortti
 • 30 päivää korotonta luottoa
 • Kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa

Huonot puolet

 • Vuosimaksullinen (tarkista luottoehdot)
 • Verrattain korkea vuosikorko

Vaatimukset

 • Ei määriteltyä ikärajaa
 • On työsuhteessa

Lisätiedot

Kortin tyyppi Kortti
Maksuverkosto Mastercard
Vuosimaksu 0 €
Ikäraja 0
Nimelliskorko 10,00 %
Todellinen vuosikorko 17,39 %
Maksimiluotto 10 000 €
Valuuttamuutosmaksu 0 %
Nostokulu 0 %

Laske kulut Handelsbanken Credit

Valitse krediitin summa

20 000 €
0 € 250 000 €
2 Vuosi
1 Kuukausi 15 Vuosi

Tulos

 • Korko 10,00 %
 • Kustannus 2 150 €
 • Kokonaistakaisinmaksusumma 22 150 €
 • Kuukausittainen takaisinmaksusumma 923 €
Näytä tiedot

Perustietoa Handelsbanken Credit -luottokortista

Handelsbanken on alunperin ruotsalainen, kansainvälisesti toimiva pankkikonserni. Pankkia pidetään yhtenä Pohjoismaiden vakavaraisimmista pankeista. Pankin asiakkaat voivat hakea Suomessa Handelsbanken Credit -luottokorttia. Kortin erityispiirteisiin kuuluvat selkeä hinnoittelu, joustava maksuaika sekä monipuolinen vakuutusturva. Voit hakea korttia Handelsbankenin asiakkaana suoraan omasta konttoristasi. Mikäli et ole vielä pankin asiakas, tulee sinun varata henkilökohtainen tapaaminen pankin konttoriin. Handelsbankenin toimintapoihin nimittäin kuuluu se, että pankki haluaa tavata kaikki asiakkaat ja asiakkaaksi haluavat henkilökohtaisesti.

Vuosimaksu ja muut kortin käytön kustannukset

Handelsbanken Credit -luottokortilla on 70 euron vuosimaksu, mutta esimerkiksi rinnakkaiskortti ja automaattinostot Suomessa ovat kortilla maksuttomat. Myöskään erillistä tilinhoitopalkkiota ei veloiteta asiakkaalta.

Vaikka vuosimaksu on jonkin verran korkea, on se kuitenkin hinnaltaan kilpailukykyinen muihin luottokortteihin verrattuna, sillä monet muut Handelsbanken Credit -luottokortin palvelut ovat käyttäjälle ilmaisia. Selkeänä pidettävän hinnoittelun etuihin kuuluu myös kortin käytön kustannusten hyvä ennustettavuus. Tiedät siis koko ajan, paljonko maksat luottokortin käytöstä.

Handelsbanken ei ole julkaissut hinnastoa luottokortin käytöstä ulkomailla. Luottokorttien käyttö on kuitenkin tavallisesti jonkin verran kalliimpaa ulkomailla kuin kotimaassa, sillä pankki yleensä veloittaa valuuttamuutosmaksun silloin, kun korttia käyttää eri valuutalla maksamiseen tai rahan nostamiseen luottotililtä toisessa valuutassa. Ulkomaan käytön kustannuksista kannattaa siis kysyä tarkemmin omasta Handelsbankenin konttorista. Omasta konttorista kannattaa kysyä myös muista mahdollisista kustannuksista sekä korkeamman luottorajan ja laajemmat palvelut tarjoavasta Handelsbankenin Platinum-paketista.

Jopa kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa

Luottokortilla on keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa kortilla tehdyille ostoille. Mikäli siis maksat käyttämäsi luoton aina ensimmäiseen eräpäivään mennessä, sinulta ei veloiteta korkoa käyttämästäsi luotosta. Luottokortin käyttö on edullisinta silloin, kun hyödyntää korottoman maksuajan.

Mikäli päätät kuitenkin maksaa käyttämääsi luottoa myöhemmin, voit hyödyntää takaisinmaksun aikana jopa kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa. Handelsbanken Credit -luottokortille on mahdollista saada jopa 10 000 euron luottoraja, joten voit käyttää luottokorttia halutessasi myös suurempiin hankintoihin. Esimerkiksi remonttikustannukset ja suuremmat laitehankinnat voi helposti kustantaa luottokortilla, ja lyhennysvapaiden kuukausien ansiosta takaisinmaksun suunnittelu on helpompaa.

Monipuolinen vakuutusturva

Handelsbanken Credit -luottokortin etuihin kuuluu kattava vakuutusturva, johon kuuluu matkaturva, ostoturva ja Hole in One -vakuutus. Nämä vakuutukset kuuluvat siis automaattisesti ilman lisäkustannusta kortin haltijalle sekä mahdollisen rinnakkaiskortin haltijalle. Vakuutuksen tarkkoihin ehtoihin kannattaa tutustua Handelsbankenin verkkosivuilla tai kysymällä asiasta omalta pankkineuvojalta.

Matkaturva

Kortin matkaturva kattaa matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen, matkustajan vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen sekä matkakassaturvan kortilla nostetulle käteiselle. Vakuutus on voimassa Suomesta ulkomaille suuntautuvilla matkoilla. Jotta kortin tarjoama vakuutus olisi voimassa, tulee vähintään puolet välittömistä matkakulujen yhteismäärästä olla maksettu luottokortilla.

Ostoturva

Ostoturva tuo lisää turvaa kortilla tehtyihin hankintoihin. Vakuutus kattaa vähintään 50 euroa maksavat esineet. Ostoturvalla saat suojan varkauden tai vahingoittumisen varalta 180 päivän ajaksi esineen osto- tai toimituspäivästä, ko. päivä mukaanlukien.

Hole in One -vakuutus

Hole in One -vakuutus on kaikkialla maailmassa voimassa oleva vakuutus golfin pelaajalle. Vakuutus korvaa Hole in one -lyönnistä seuraavasta samppanjatarjoilusta aiheutuvat kustannukset 250 euroon asti. Tarjoilu tulee maksaa luottokortilla.

Jopa 10 000 euron luottoraja – varaa aika pankkineuvojallesi

Hakeaksesi Handelsbanken Credit -korttia sinun tulee olla pankin asiakas. Mikäli haluat hakea Handelsbankenin asiakkaaksi, sinun tulee varata aika siihen Handelsbankenin konttoriin, jonka asiakkaaksi haluat. Pankin toimintapoihin kuuluu se, että jokainen asiakas ja asiakkaaksi haluava tapaa oman konttorin henkilökohtaisen pankkineuvojan. Tällä tavalla Handelsbanken pyrkii saamaan tarkemman ja henkilökohtaisemman käsityksen jokaisesta asiakkaastaan.

Handelsbanken Credit -luottokortille on mahdollista saada jopa 10 000 euron luottoraja.

Handelsbankenin yleiset ehdot luottokortin myöntämiselle ovat:

 • Vähintään 18-vuotias
 • Säännölliset tulot
 • Luottotietojen on oltava kunnossa

Jos hakemaasi luottorajaa ei hyväksytä, pankki saattaa ehdottaa sinulle matalampaa luottorajaa. Voit myös itse hakea uudestaan matalampaa luottorajaa, mikäli toivomaasi luottoa ei myönnetty sinulle.

Yhteenveto Handelsbanken Credit -luottokortista

Handelsbanken Credit -luottokortti on luottokortti Handelsbankenin asiakkaille ja sellaiseksi haluaville.

Luottokortin etuihin kuuluvat matkaturva, ostoturva ja Hole in One -vakuutus.

Luottokortissa on keskimäärin 30 päivän koroton maksuaika luotolle.

Luottokortista veloitetaan 70 euron vuosimaksu.

Erillistä tilinhoitopalkkiota ei veloiteta.

Rinnakkaiskortti on maksuton.

Luottokortin luotolta tehdyt käteisnostot ovat maksuttomia.

Luottokortilta saatetaan periä valuuttamuutosmaksu ja muita kustannuksia ulkomailla.

Handelsbanken myöntää myös Handelsbanken Platinum -luottokorttia.

Käyttäjien arvostelut

0,0 Keskiarvosana
Mitä mieltä olet kortista?