Hyvä

Danske Bankin Finnair Plus Visa -luottokortti on oiva luottokortti matkustamista rakastaville Danske Bankin asiakkaille. Luottokortin avulla keräät bonuspisteitä kaikista ostoksista, nautit täydentävästä matkavakuutuksesta ja lisäksi teet ostoksia euroalueen ulkopuolella ilman lisämaksuja.

Hyvät puolet

 • 30 päivää korotonta luottoa
 • Bonuspisteitä kaikista ostoksista
 • Ensimmäisenä vuonna 2 000 lisäpistettä
 • Jopa 10 000 euron luottoraja
 • Täydentävä matkavakuutus
 • Ei valuuttamuutosmaksua

Huonot puolet

 • Vuosimaksu (tarkista luottoehdot)
 • Maksulliset käteisnostot euroalueen ulkopuolella

Vaatimukset

 • Vähintään 18-vuotias
 • On työsuhteessa

Lisätiedot

Kortin tyyppi Kortti
Maksuverkosto Visa
Vuosimaksu 150 €
Ikäraja 18
Nimelliskorko 13,00 %
Todellinen vuosikorko 21,75 %
Maksimiluotto 10 000 €
Valuuttamuutosmaksu 1,95 %
Nostokulu 0,9 €

Laske kulut Finnair Plus Visa

Valitse krediitin summa

20 000 €
0 € 250 000 €
2 Vuosi
1 Kuukausi 15 Vuosi

Tulos

 • Korko 13,00 %
 • Kustannus 2 820 €
 • Kokonaistakaisinmaksusumma 22 820 €
 • Kuukausittainen takaisinmaksusumma 951 €
Näytä tiedot

Perustietoa Finnair Plus Visa -luottokortista

Finnair Plus Visan luottokortissa yhdistyy kaikille suomalaisille tuttu lentoyhtiö Finnair ja yksi maailman suosituimmista luottokorteista, Visa. Tämän yhteistyön seurauksena on syntynyt luottokortti, joka sopii erityisesti Finnairin asiakkaille ja kaikille muille matkustamista rakastaville. Luottokortilla saa nimittäin Finnair Plus -palkintopisteitä jokaista käytettyä euroa kohden. Pisteitä saa kaikista ostoksista kaikkialla maailmassa.

Finnair Plus -pisteillä lentoja, loungeja ja lisäpalveluita

Finnair Plus Visa -luottokortilla keräät aina vähintään yhden Finnair Plus -palkintopisteen jokaista käyttämääsi euroa kohden. Tämä tarkoittaa siis sitä, että 100 euron luottokorttiostoksesta saat vähintään 100 Finnair Plus -pistettä.

Myös rinnakkaiskortilla tehdyt ostokset keräävät bonuspisteitä. Lisäksi uudet asiakkaat saavat 2 000 ekstrapistettä ensimmäisen vuoden aikana!

Kerättyjä pisteitä voi käyttää Finnairin lentomatkoihin, mutta myös moniin muihin palveluihin kuten muiden lentoyhtiöiden lentoihin, autonvuokraukseen, vapaa-ajan palveluihin ja ravintoloihin, joten tämä Finnair Plus Visa voi olla paras luottokortti monille erilaisille kuluttajille.

Korotonta maksuaikaa, täydentävä matkavakuutus ja ei valuuttamuutosmaksua

Visa on toinen maailman yleisimmistä luottokorteista, joten sillä maksaminen on helppoa missä päin maailmaa tahansa. Finnair Plus Visa -luottokortissa on se erikoisuus, että siitä ei veloiteta valuuttamuutosmaksua. Tämä tarkoittaa, että myös euroalueen ulkopuolella tehdyt ostot ovat sinulle maksuttomia.

Luottokortilla on myös täydentävä matkavakuutus, joka korvaa muun muassa matkatapaturman- ja sairauden hoidon, matkasi peruuntumisen ja keskeytymisen, lennon myöhästymisen, matkakassan menetyksen ja matkatavaroiden vahingoittumisen tai menetyksen ja viivästymisen.

Lisäksi saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa, jonka ansiosta voit heti ostaa tarvitsemasi tuotteen tai palvelun ja maksaa sen ilman kuluja 30 päivän kuluessa.

Luottokorttiin jopa 10 000 euron luottoraja – täytä hakemus netissä

Danske Bankin asiakkaat voivat hakea Finnair Plus Visa -luottokorttia täyttämällä hakemuksen verkkopankissa. Jos et ole Danske Bankin asiakas ja et halua ryhtyä heidän asiakkaakseen, voit hakea Finnair Plus Mastercard -luottokorttia.

Hakemuksessa voi valita itse luottokortille toivotun luottorajan. Luottoa voidaan myöntää enintään 10 000 euroa.

Hakemukseen annettujen tietojen perusteella Finnair Plus Visa tekee päätöksen luottokortin myöntämisestä ja myönnettävästä luottorajasta.

Ehdot Finnair Plus Visa -luottokortin myöntämiselle

Jotta hakijalle voidaan myöntää Finnair Plus Visa -luottokortti, täytyy hänen täyttää seuraavat ehdot:

 • Vähintään 18-vuoden ikä
 • Vakituinen osoite Suomessa
 • Säännölliset tulot
 • Moitteeton raha-asioiden hoito
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Finnair Plus -jäsenyys

Hakemuksen yhteydessä hakijan luottotiedot tarkistetaan.

Maksulliset käteisnostot ja vuosimaksu

Kuten monissa luottokorteissa, Finnair Plus Visassa on vuosimaksu. Vuosimaksu on 1,9 % luottorajasta, enimmillään kuitenkin 150 € vuodessa.

Tehtäessä käteisnostoja tai ostoja maissa, joiden valuutta ei ole euro, kortilta veloitetaan myös käteisnostomaksu. Käteisnostomaksu on 3 % nostettavasta summasta ja lisäksi 2 € kiinteä maksu.

Yhteenveto Finnair Plus Visa -luottokortista

Finnair Plus Visa -luottokortti on hyvä luottokortti Danske Bankin asiakkaille.Sen avulla voi helposti kerätä Finnair Plus -pisteitä, joita voi käyttää lentolippujen ostamiseen, vapaa-ajan viettoon ja nettiostoksiin.

Luottokorttiin sisältyy täydentävä matkavakuutus.

Luottokortissa on 30 vuorokauden koroton maksuaika luotolle.

Kortin vuosimaksu on 60 euroa.

Luottokortissa ei ole valuuttamuutosmaksua, joten sitä voi käyttää huoletta ostosten maksamiseen euroalueen ulkopuolella.

Käteisnostot muussa valuutassa kuin euroissa ovat maksullisia.

Käyttäjien arvostelut

0,0 Keskiarvosana
Mitä mieltä olet kortista?