Hyvä

bunq easyTravel Card on uuden sukupolven onlinepankkiin kytketty kortti, jolla maksat ostoksia helposti missä päin maailmaan tahansa. Korttia hallinoidaan kätevästi ja helposti puhelimeen asennettavan sovelluksen kautta. Valitse bunq ja hallitse raha-asioita aivan uudella tavalla!

Hyvät puolet

  • Vuosimaksuton
  • Ei valuuttamuutosmaksua
  • Ei käyttörajoitusta

Huonot puolet

  • Maksulliset käteisnostot: maksu on vain 0,99 € per käteisnosto
  • Ei bonusjärjestelmää

Vaatimukset

  • Vähintään 18-vuotias
  • On työsuhteessa

Lisätiedot

Kortin tyyppi Prepaid -kortti
Maksuverkosto Mastercard
Vuosimaksu 36 €
Ikäraja 18
Nimelliskorko 0,00 %
Todellinen vuosikorko 0,00 %
Maksimiluotto 0 €
Valuuttamuutosmaksu 0,50 %
Nostokulu 0,00 % + 1 €

Perustietoa bunq easyTravel -maksukortista

bunq on vuonna 2012 perustettu ja vuonna 2015 pankkiluvan saanut hollantilainen pankki. Se kuuluu viime vuosina paljon suosiota saaneiden online- tai internetpankkien jatkumoon, ja on noussut nopeasti yhdeksi suosituimmista internetpankeista. Vaikka bunqin maksukorteissa eri ole erillisiä bonusjärjestelmiä tai muita luottokorteille tyypillisiä etuja, on siinä paljon sellaisia ainutlaatuisia ominaisuuksia, joita tavallisissa luottokorteissa ei ole.

Säästä rahaa aivan uudenlaisella tavalla

bunqin ehdottomasti parhaisiin puoliin kuuluu se, että sen sovelluksen avulla omian raha-asioitaan voi hallita paemmin kuin koskaan aiemmin. Vaikka bunqilla ei siis ole omaa bonusjärjestelmää eikä korttiin kuulu muitakaan tavallisille luottokorteille tyypillisiä etuja, on oman rahankulutuksen seuraaminen ja sitä myöten rahan säästäminen helpompaa kuin koskaan ennen.

bunqin sovelluksen kautta hallinoitavassa internetpankissa on paljon helposti hallinoitavia ominaisuuksia, kuten useat rinnakkaistilit, jaetut tilit muiden käyttäjien kanssa ja esimerkiksi yhteisten kulujen automaattinen jakaminen. bunq tarjoaakin jokaiselle mahdollisuuden käyttää ja hallinoida omia pankkiasioitaan siten, miten itse haluaa ja siksi se sopiikin erityisen hyvin sellaiselle kuluttajalle, joka tietää tarkalleen minkälaisia pankkipalveluita hän haluaa.

Hakiessasi makuskorttia voi valita easyTravel Card, Premium Card ja SuperGreen Card vaihtoehtojen välillä.

Maksuton maksukortti, jolla teet käteisnostoja ja valuuttaostoja

bunq easyTravel Card on perusmalli maksukortti, josta ei peritä kuukausimaksua. Kortilla voit muun muassa tehdä käteisnostoja ja valuuttaostoja aivan kuten tavallisella luotto- tai pankkikortilla, mutta osa kortin ominaisuuksista on maksullisia.

bunqin maksukortti on kuitekin hyvä vaihtoehto tavalliselle luottokortille, sillä maksullistenkin ominaisuuksien hinnat ovat tavallisia luottokortteja pienemmät. Esimerkiski käteisnostojen maksu on vain 0,99 € per käteisnosto riippumatta siitä, kuinka paljon nostat. (Tavallisesti luottokorttien käteisnostomaksu on 2-3 € + 2-4 % nostettavasta summasta.

bunqin easyTravel Card -kortin voi yhdistää helposti Apple Pay’hin ja Google Pay’hin, ja voit tehdä bunqin kortilla huoletta ostoksia myös netissä. 

Lisäksi voit hallinoida ja lajitella sovelluksen kautta automaattisesti kortilla tekemiäsi ostoksia. Jos olette esimerkiksi matkalla perheen tai ystävien kanssa, joista kaikilla on bunqin kortti, voitte helposti tasata ja jakaa matkakassaa siten, että jokainen maksaa yhtä paljon.

Matkalla bunqin easyTravel Assistant on myös vertaansa vailla oleva apu. Travel assistantin kautta tarkistat helposti paikallisen valuuttakurssin ja saat vinkkejä fiksuun rahan käyttöönn eri maissa. ZeroFX yhteistyön ansiosta et myöskään maksa koskaan ylimääräistä, kun teet ostoksia euroalueen ulkopuolella.

Lisäksi bunqin kortti myös lajittelee automaattisesti, minkälaisiin ostoksiin rahaa on käytetty. Tällä tavoi helposti seurata, mihin sinä käytät eniten rahaa ja onko sinulla jotain ylimääräisiä kuluja, joista voisit helposti säästää.

Maksukortti, jonka ominaisuuksita sinä päätät – näin haet

bunqin maksukortissa eri ole luottorajaa, vaan kortti toimii pankkikortin tavoin. Kortti on kytketty henkilökohtaiseen bunq-pankkitiliisi ja aina kun teet kortilla ostoksia, veloitetaan rahat suoraan tältä pankkitililtä. Pankkitilille voit tehdä tilisiirtoja kuten mille tahansa muulle pankkitilille ja voit halutessasi ohjata jopa palkkasi sekä kaikki laskusi bunqin pankkitilille.

bunq maksukorttia haetaan suoraan puhelimeen asennettavan sovelluksen kautta. bunq toimii sekä Andoird että Applen laitteissa. Hakemuksen täyttämiseen kuluu aikaa noin viisi minuuttia ja sitä varten sinulla täytyy olla henkilöllisyystodistus (kuten ajokortti tai passi) lähettyvillä. Henkilöllisyystodistuksen kautta varmennetaan henkillöllisyytesi.

Koska kyseessä on maksukortti, voi bunqin maksukorttia hakea myös luottotietonsa menettänyt kuluttaja.

Ei bonusjärjestelmää tai korotonta maksuaikaa

bunqilla on kolme erilaista maksukorttia, jotka vastaava prepaidkortteja ja tavallisia pankkikortteja. Tämä tarkoittaa, että bunqilla ei ole omaa bonusjärjestelmää eikä maksukortteihin myöskään kuulu luottokorteille ominaista korotonta maksuaikaa.

Vaikka buqin easyTravel Card on kuukausi- ja vuosimaksuton maksukortti, ei sen käyttö ole silti aivan ilmaista. Esimerkiksi käteisnostot maksavat, vaikkakin huomattavasti tavallsiai luottokortteja vähemmän. Perusmallin easyTravel Card -korttiin ei myöskään voi saada rinnakkaiskorttia.

Yhteenveto bunq easyTravel Card -maksukortista

bunq easyTravel Card -maksukortti on perusmallin maksukortti, joka sopii helppoa pankkiasiointia rakastavalle maailman matkaajalle.

Maksukorttiin ei kuulu vakuutuksia.

Maksukortissa ei ole korotonta maksuaikaa.

EasyTravel Cardista ei peritä kuukausi- eikä vuosimaksuja.

Kortilla tehdyt käteisnostot maksavat 0,99 € per nosto.

Kortilla tehdyt valuuttaostokset, eli ostokset euroalueen ulkopuolella, ovat maksuttomia.

Käyttäjien arvostelut

0,0 Keskiarvosana
Mitä mieltä olet kortista?