Hyvä

St1 Visa -luottokortti sopii paljon autoa ajavalle. Kortin avulla keräät helposti bonuksia, jotka pienentävät kuukausittaisia polttoainekustannuksiasi. Bonuksia kertyy jopa 2 % per litra, kun tankkaat St1- ja Shell-huoltoasemilla. Lisäksi saat 0,5 % bonuksia kaikista muista ostoista.

Hyvät puolet

 • Vuosimaksuton
 • 40 päivää korotonta luottoa
 • Bonuksia kaikista ostoksista
 • Mahdollisuus yhdistää tapaturmavakuutus

Huonot puolet

 • Valuuttamuutosmaksu
 • Maksulliset käteisnostot
 • Kerättyjen bonuspisteiden rajoitettu käyttö

Vaatimukset

 • Vähintään 18-vuotias
 • On työsuhteessa

Lisätiedot

Kortin tyyppi Kortti
Maksuverkosto Visa
Vuosimaksu 0 €
Ikäraja 18
Nimelliskorko 19,80 %
Todellinen vuosikorko 25,10 %
Maksimiluotto 5 000 €
Valuuttamuutosmaksu 2,00 %
Nostokulu 0 %

Laske kulut St1 Visa

Valitse krediitin summa

20 000 €
0 € 250 000 €
2 Vuosi
1 Kuukausi 15 Vuosi

Tulos

 • Korko 19,80 %
 • Kustannus 4 383 €
 • Kokonaistakaisinmaksusumma 24 383 €
 • Kuukausittainen takaisinmaksusumma 1 016 €
Näytä tiedot

Perustietoa St1 Visa -luottokortista

Parhaimmillaan luottokortti tuo sinulle raha-arvioisia etuja, joita voit hyödyntää siellä, missä rahantarve on suurin. Monien perheiden ja paljon matkustavien arjessa auton tankkaaminen on kallis ja kuukausittain toistuva kulu. Kaikki helpotus polttoainelaskuun on siis tervetullutta ja silloin St1 Visa -luottokortti on vertaansa vailla oleva maksuväline. Sille kertyneet bonuksen nimittäin pienentävät tankkauskulujasi joka kuukausi!

2 % bonusta polttoaineesta ja 0,5 % bonusta kaikista muista ostoksista

St1 Visa -luottokortti houkuttelee käyttäjänsä tankkaamaan ja asioimaan St1- ja Shell-huoltoasemille, sillä kaikista siellä tehdyistä ostoista saa 2 % bonuksia. Bonuksia saa tankkaamisesta (2 % per litra), auton pesemisestä ja muista huoltoasemilla tehdyistä ostoista. Bonusjärjestelmä on voimassa Suomen, Ruotsin ja Norjan St1- ja Shell-huoltoasemille, joten St1 Visa -luottokortti sopiikin erinomaisesti paljon Pohjoismaissa autolla matkustavalle.

Lisäksi luottokortille kertyy 0,5 % kaikista muista ostoksista Suomessa ja ulkomailla. Jos esimerkiksi maksat yhden loma- tai työmatkan kaikki kulut St1 Visa-luottokortilla, keräät helposti bonuksia, jotka vähentävät polttoainelaskuasi. Bonuksia kaikista muista ostoksista paitsi muilta kuin St1- ja Shell huoltoasemilta tehdyistä ostoksista.

St1 Visa -luottokortin omistaja voi hyödyntää myös St1 yhteistyökumppaneiden erikoistarjouksia. Yhteistyökumppaneihin kuuluu muun muassa rengasliike Euromaster, vakuutusyhtiö ACE ja Viking Line.

Maksuton luottokortti, jossa on korotonta luottoa ja johon voit liittää autoilijan tapaturmavakuutuksen

Monissa luottokorteissa vuosimaksut saattavat helposti syödä kaikki kortista saadut edut, mutta tätä pelkoa ei ole St1 Visa -luottokortissa. St1 Visa -luottokortti on nimittäin täysin vuosimaksuton luottokortti. Lisäksi kortin hakeminen ja tilaaminen on maksutonta, sillä siitä ei veloiteta avausmaksua. Saat kortista siis parhaan mahdollisen hyödyn ja pääset itse hyödyntämään kaikki keräämäsi bonukset.

Kortissa on myös 40 päivää korotonta maksuaikaa, joten kun maksat luottokortilla tekemäsi ostokset laskun eräpäivään mennessä, ei sinulle synny niistä ylimääräisiä kuluja. Koroton maksuaika mahdollistaa sen, että voit nyt huoletta ostaa tarvitsemasi tavaran tai palvelun vaikka sinulla ei juuri nyt olisi siihen varaa. Kuukausittain lähetettävän laskun voi maksaa joko kerralla tai osissa.

Lisäksi korttiin voi liittää autoilijan tapaturmavakuutuksen, jonka laskutus hoidetaan kätevästi suoraan luottokortilta. Autoilijan tapaturmavakuutus kattaa tapaturman aiheuttaman pysyvän haitan, hammasvammat, luunmurtumat, kulukorvauksen sairaalahoidosta ja kriisiterapian.

Luottokorttiin 5 000 euron luottoraja – täytä hakemus netissä

St1 Visa -luottokorttiin voidaan myöntää jopa 5 000 luottoraja. Hakemuksen täyttämisen yhteydessä hakija voi itse päättää, minkä luottorajan hän haluaa. Luottokorttihakemuksen yhteydessä tehdään luottotietojen tarkastus, joka vaikuttaa luottokortin ja myönnettävään luottorajan saamiseen. Mikäli haettua luottorajaa ei voida myöntää, annetaan hakijalle mahdollisuus hyväksyä alempi luottoraja.

Luottokorttihakemus täytetään netissä ja siinä kysytään muun muassa siviilisäätyä, asumismuotoa ja lasten lukumäärää. Lisäksi hakemukseen täytyy syöttää tiedot työsuhteesta ja työnantajasta, kuukausittaisista tuloista, muista luotoista ja luottokorteista sekä muiden luottojen lyhennyksistä.

Hakemus allekirjoitetaan verkkopankkitunnusten avulla ja päätöksen luottokortin myöntämisestä saa heti.

Ehdot St1 Visa -luottokortin myöntämiselle

St1 Visan yleiset ehdot luottokortin myöntämiselle ovat:

 • Vähintään 18-vuotias
 • Vakituinen osoite Suomeesa
 • Säännölliset tulot
 • Ei maksuhäiriömerkintää

Mikäli hakijalle ei voida myöntää hänen toivomaansa luottorajaa, ehdotetaan hänelle matalampaa luottorajaa. Luottokortin myöntämisen jälkeen kortille voidaan myöhemmin vielä hakea uudestaan korkeampaa luottorajaa.

Valuuttamuutos ja bonuspisteiden rajoitettu käyttö

Yksi St1 Visa -luottokortin huono puoli on valuuttamuutosmaksu, joka on 2 %. Valuuttamuutosta käytetään, kun kortilla tehdään ostoksia ja käteisnostoja euroalueen ulkopuolella. Näin ollen valuuttamuutosmaksu on voimassa myös Ruotsissa ja Norjassa, jossa sijaitsee St1- ja Shell-huoltoasemia.

Toinen luottokortin heikkous on se, että kerättyjä bonuspisteitä ei voi käyttää muuhun kuin polttoainelaskun lyhentämiseen.

Yhteenveto St1 -luottokortista

St1 Visa -luottokortti on paras luottokortti paljon autoa käyttävälle kuluttajalle, sillä sen avulla voi helposti kerätä bonuspisteitä, jotka pienentävät polttoainelaskua.

Luottokorttiin voi yhdistää autoilijan tapaturmavakuutuksen.

Luottokortissa on 40 päivän koroton maksuaika luotolle.

Kortin käyttäminen on lähes maksutonta, sillä luottokortista ei peritä vuosimaksua. Kuukausittaisesta laskusta perintään kuitenkin 2,5–3,5 euron laskutuslisä.

Käteisnostot Suomessa ja ulkomailla maksavat 3% noston määrästä ja lisäksi jokaisesta nostosta veloitetaan 3 euron maksu.

Luottokortissa on pieni valuuttamuutosprosentti, joka tekee kortin käyttämisestä ulkomailla hieman kotimaata kalliimpaa.

Käyttäjien arvostelut

0,0 Keskiarvosana
Mitä mieltä olet kortista?