Hyvä

St1 Mastercard on täydellinen luottokortti runsaasti autoilevalle. Kortin etuihin kuuluu maksutapaetu St1- ja Shell-huoltoasemilla sekä erilaiset erikoistarjoukset HelmiSimpukka-ravintoloissa. Voit neuvotella luottokortille haluamasi luottorajan. Kortilla ei ole avausmaksua, eikä vuosimaksua, ja mikäli käytät korttia kerran kuukaudessa St1/Shell-asemilla, on kortin käyttö sinulle ilmaista.

Hyvät puolet

 • Ei avausmaksua
 • Ei vuosimaksua
 • Maksutapaetu St1/Shell-asemilla
 • Tarjouksia ja etuja HelmiSimpukka-ravintoloissa
 • Korotonta maksuaikaa 45 päivää

Huonot puolet

 • Maksulliset käteisnostot
 • Valuuttamuutosmaksu
 • Ilmainen käyttö edellyttää säännöllistä asiointia St1/Shell-asemilla

Vaatimukset

 • Vähintään 18-vuotias
 • On työsuhteessa

Lisätiedot

Kortin tyyppi Kortti
Maksuverkosto Mastercard
Vuosimaksu 36 €
Ikäraja 18
Nimelliskorko 12,00 %
Todellinen vuosikorko 16,86 %
Maksimiluotto 10 000 €
Valuuttamuutosmaksu 1,90 %
Nostokulu 3,00 % (min 3 €)

Laske kulut St1 Mastercard

Valitse krediitin summa

20 000 €
0 € 250 000 €
2 Vuosi
1 Kuukausi 15 Vuosi

Tulos

 • Korko 12,00 %
 • Kustannus 2 595 €
 • Kokonaistakaisinmaksusumma 22 595 €
 • Kuukausittainen takaisinmaksusumma 941 €
Näytä tiedot

Perustietoa St1 Mastercard -luottokortista

St1 Mastercard on pohjoismaiseen huoltoasemistaan tunnettuun St1-ryhmään kuuluvan rahoitusyhtiön St1 Finance Oy:n tarjoama luottokortti ja kanta-asiakaskortti St1-ryhmän huoltoasemille ja ravintoloihin. Korttia käyttämällä voit hyötyä maksutapaedusta St1 ja Shell -huoltoasemilla sekä tarjouksista ravintolaketju HelmiSimpukan liikkeissä. Pääset hakemaan St1 Mastercard -luottokorttia helposti täyttämällä verkkolomakkeen St1 Finance Oy:n sivuilla tai St1 Way -sovelluksessa.

Voit käyttää St1 Mastercard -luottokorttia ympäri maailmaa samalla tavalla kuin pankin tai muun rahoituslaitoksen myöntämää luottokorttia. Voit myös käyttää korttia ApplePay-maksujen tekemiseen. Kortilla ei ole avausmaksua, eikä vuosimaksua. Mikäli käytät St1 Mastercard -luottokorttia säännöllisesti St1/Shell-asemilla, sinulta ei veloiteta kuukausittaista tilinhoitopalkkiota. Palkkiota ei veloiteta myöskään, jos et käytä luottokorttia lainkaan. Käteisnostot ovat St1 Mastercard -luottokortilla maksulliset. Kortilta myös veloitetaan valuuttamuutosmaksu, jos käytät korttia euroalueen ulkopuolella.

Maksutapaetua ja tarjouksia

St1 Mastercard sopii erinomaisesti runsaasti autoilevalle, sillä maksaessasi bensaostoksesi St1/Shell-asemilla saat maksutapaetua 0,5 senttiä litralta. ST1 Finance Oy tarjoaa myös tästä summasta poikkeavaa maksutapaetua kampanjoittain. Mikäli siis autoilet paljon, voit säästää jopa kymmeniä euroja vuodessa suosimalla St1 Mastercard -luottokorttia bensaostoksilla.

Kortin haltijana pääset hyötymään myös erilaisista eduista ja tarjouksista St1-ryhmään kuuluvissa HelmiSimpukka-ravintoloissa ympäri Suomea. Liikuitpa sitten missä päin Suomea tahansa, voit nauttia rahanarvoisista eduista ketjun jopa ympäri vuorokauden avoinna olevissa ravintoloissa. Erilaiset edut ja kampanjat voivat tietää mukavaa säästöä vaikkapa koko perheen mökkireissulla tai runsaasti työn puolesta liikkuvalle.

Jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa

St1 Mastercard -luottokortilla on keskimäärin 45 päivää korotonta maksuaikaa. Hyödyntämällä korottoman maksuajan voit siis käyttää luottokorttia joutumatta maksamaan korkoa käyttämästäsi luotosta. Luottokortin käyttö on sinulle siis edullisempaa, kun maksat käyttämäsi luoton takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä.

Mikäli kuitenkin päätät maksaa luoton takaisin korottoman maksuajan jälkeen, veloitetaan sinulta korkoa ja mahdollinen tilinhoitopalkkio koko siltä ajalta, kun käyttämäsi luotto on maksamatta takaisin rahoitusyhtiölle. Voit siis käyttää luottokorttia luottorajan niin salliessa suurienkin ostosten tekoon, mutta muista huomioida luoton takaisinmaksu ja sen kustannukset. Suunnittelemalla takaisinmaksuun liittyvät seikat etukäteen pidät huolta taloutesi hallinnasta ja vähennät raha-asioista kokemaasi stressiä.

Kortin käytön kustannukset

St1 Mastercard -luottokortilla ei ole avausmaksua tai vuosimaksua. Mikäli et käytä korttia lainkaan, on se sinulle täysin ilmainen. Jos kortti on sinulla käytössä maksukorttina, vältät kuukausittaisen 3 euron tilinhoitopalkkion maksamisen, kun maksat luottokortilla vähintään kerran kuussa St1/Shell-asemilla tai St1 Way -sovelluksessa.

Vaikka kortin pitäminen lompakossa voi olla ilmaista, veloitetaan kortin käytöstä kuitenkin erilliset palvelumaksut, kun nostat käteistä tai maksat jossain toisessa valuutassa kuin eurossa. Nostaessasi S1 Mastercard -luottokortilta käteistä veloitetaan sinulta 2,5 € + 3,0 %. Euroalueen ulkopuolella maksettaessa sinulta peritään valuuttamuutosmaksu 1,9 % loppusummasta. Valuuttamuutosmaksu peritään sinulta myös ylimääräisenä kuluna, kun nostat käteistä jonain toisena valuuttana kuin eurona.

Ehdota toivomaasi luottorajaa – täytä hakemus verkossa tai sovelluksessa

St1 Mastercardin hakeminen kannattaa, jos asioit runsaasti St1-ryhmän liikkeissä. Kortin saa haettua helposti netissä täyttämällä hakemuksen verkossa tai St1 Way -sovelluksessa. St1 Finance ei ole erikseen määritellyt kortille luoton enimmäismäärää, joten voit ehdottaa toivettasi luottorajaksi hakiessasi korttia.

St1 Financen yleiset ehdot luottokortin myöntämiselle ovat:

 • Vähintään 18-vuotias
 • Osoite Suomessa
 • Suomalainen tai ruotsalainen puhelinnumero
 • Säännölliset tulot
 • Luottotietojen on oltava kunnossa

Pankki ei välttämättä hyväksy hakemaasi luottorajaa. Tällöin sinulle saatetaan ehdottaa matalampaa luottorajaa. Voit hyväksyä pankin tarjoaman ehdotuksen tai hakea itse uudestaan matalampaa luottorajaa.

Yhteenveto St1 Mastercard -luottokortista

St1 Mastercard on oiva valinta luottokortiksi autoilijalle. Kortilla maksamalla saat maksutapaetua St1/Shell-huoltoasemilla sekä runsaasti erilaisia tarjouksia St1-ryhmän liikkeisiin. Voit hakea korttia netissä, jos olet täysi-ikäinen, asut Suomessa, ja sinulla on säännölliset tulot ja luottotiedot kunnossa.

St1 Finance Oy ei ole määritellyt enimmäis- tai vähimmäismäärää St1 Mastercard -kortin luottorajaksi. Hakiessasi korttia ehdota omaa toivettasi luottorajaksi.

Luottokortissa on keskimäärin 45 päivän koroton maksuaika luotolle.

Luottokortti on ilmainen, kun sitä käytetään vähintään kerran kuukaudessa St1/Shell-asemilla. Muutoin kortin käytöstä veloitetaan 3 euron kuukausittainen tilinhoitopalkkio. Mikäli et käytä luottokorttia lainkaan, ei sinulta tällöin myöskään veloiteta tilinhoitopalkkiota.

Luottokortin luotolta tehdyt käteisnostot maksavat 2,50 euroa nostokerralta sekä 3 % nostettavasta summasta.

Valuuttamuutosmaksu 1,90 % peritään, kun luottokortilla maksetaan euroalueen ulkopuolella.

Käyttäjien arvostelut

0,0 Keskiarvosana
Mitä mieltä olet kortista?