Hyvä

S-Etukortti Visa -luottokortti on paras luottokorttin S-Etukortin omistajille. S-Etukortti Visa kannustaa keskittämään ostokset S-ryhmä kauppoihin ja heidän yhteistyökumppaneille, sillä luottokortin avulla voit saada jopa 5 % maksutapaetua. Maksutapaetu maksetaan suoraan rahana takaisin tilillesi.

Hyvät puolet

 • Vuosimaksuton
 • Korotonta luottoa
 • Bonuksia kaikista S-ryhmän ostoksista
 • Jopa 10 000 euron luottoraja
 • Yhteistyökumppaneiden asiakasedut

Huonot puolet

 • Valuuttamuutosmaksu
 • Maksulliset käteisnostot
 • Uusien asiakkaiden täytyy hankkia maksullinen S-ryhmän asiakasomistajuus

Vaatimukset

  Lisätiedot

  Kortin tyyppi: Kortti
  Maksuverkosto: Visa
  Vuosimaksu: 0 €
  Ikäraja: 18
  Nimelliskorko: 7,95 %
  Maksimiluotto: 10 000 €
  Valuuttamuutosmaksu: 1,95 %

  Perustietoa S-Etukortti Visa -luottokortista

  S-Etukortti Visa -luottokortti on yksi niistä harvoista Suomessa saatavista luottokorteista, joissa on maksutapaetu. Maksutapaetu tarkoittaa, että asiakas saa tekemistään ostoksista rahaa takaisin tietyn prosenttiosuuden verran ostosten loppusummasta. S-ryhmän osuus Suomen päivittäistavarakaupasta on lähes puolet, joten S-Etukortilla saat kerättyä helposti bonuksia jopa yli 2 000 toimipisteestä. Parhaimmillaan bonuksia saa 5 % kuukausittaisista ostoksista ja lähes 1 000 euron arvosta. Keskittäminen S-ryhmän kauppoihin siis todella kannattaa!

  1–5,5 % bonuksia kuukauden ostoksista – suoraan tilillesi

  S-Etukortin kuukausittainen bonusten määrä on 1–5 % S-ryhmän liikkeissä tehdyistä ostoksista, ja maksutapaedun bonusprosentti kasvaa asteittain sitä suuremmaksi, mitä enemmän ostoksia S-Etukortti Visa -luottokortilla tekee. Bonuksia kerätään bonustaulukon mukaisesti kalenterikuukauden jaksoissa.

  Bonuksia kerätään bonustaulukon mukaisesti kalenterikuukauden jaksoissa. Bonukset kasvavat asteittain sitä suuremmaksi, mitä enemmän ostoksia S-Etukortti Visa -luottokortilla tekee.

  Eniten bonuksia, eli 5 %, saa jo 900 euron kuukausiostoksilla. Tämä tarkoittaa sitä, että jos ostat kuukauden aikana 1 000 euron arvosta tuotteita tai tavaraa S-ryhmän liikkeissä, ostoksesi tuottavat tilillesi 50 euroa kuukaudessa ja 600 euroa vuodessa. Lisäksi saat aina 0,5 % lisäetua, kun maksat ostoksesi S-Etukortti Visa -luottokortilla.

  Päivittäisostosten lisäksi bonuksia kertyy myös auton tankkaamisesta. Tankkausbonusta saa ABC-asemilta, ja litrasta polttoainetta saa bonusprosenttiasi vastaavan määrän alennusta senteissä. Jos bonusprosenttisi on siis 5 %, saat polttoaineesta 5 senttiä alennusta per litra.

  S-ryhmän mukaan vuonna 2018 asiakasomistajien saama rahallinen etu keskimäärin 155 euroa. Kertyneet bonukset maksetaan kerran kuukauden S-pankin tilillesi.

  Maksuton luottokortti, johon kuuluu ostoturva ja monipuoliset edut

  Jos olet jo S-ryhmä asiakasomistaja ja sinulla on S-Etukortti, on S-Etukortti Visa -luottokortin käyttäminen on helppoa ja huoletonta, sillä siitä ei peritä ollenkaan kuukausi- tai vuosimaksua.

  Mikäli olet kokonaan uusi S-ryhmän asiakas, on sinun haettava ensin S-ryhmän asiakasomistajaksi. Pelkän S-Etukortin hankkiminen maksaa 100 euroa kertamaksuna tai 20 euroa osamaksuna, mutta tämä maksu palautetaan sinulle, mikäli haluat lopettaa S-ryhmä asiakasomistajuutesi.

  S-Etukortin haltijana pääset maksutapaedun lisäksi nauttimaan kaikista muista kortin mukana tulevista eduista. Monet yritykset tekevät yhteistyötä S-ryhmän kanssa, joten myös esimerkiksi lomamatkat, hotellit ja ravintolat käynnit kannattaa keskittää S-ryhmän paikkoihin. Yhteistyötä S-ryhmän kanssa tekee muun muassa Pukumies, Sokos Hotellit, Radisson Blu Hotellit, Rosso, Fransmanni, Torero, Amarillo, Coffee House, S-Rauta, Kodin Terra, S-ryhmän autoliikkeet sekä ABC-liikennemyymälät ja automaattiasemat.

  S-Etukortilla voi kerätä bonuksia ja saada raha-arvioisia etuja myös erikseen määritellyistä S-ryhmän toimipaikoista ulkomailla.

  Luottokorttiin jopa 10 000 euron luottoraja – tee hakemus netissä tai asiakaspalvelupisteessä

  S-Etukortti Visa -luottokorttiin voi saada jopa 10 000 euron luottorajan. Myönnettävä luottoraja määritellään jokaisen hakijan kohdalla erikseen ja luottorajaa voi korottaa myöhemmin, mikäli hakijalle myönnettiin haettua luottorajaa pienempi luottoraja.

  S-ryhmän asiakasomistaja hankkii luottokortin helpoten S-ryhmän asiakaspalvelupisteestä, sillä luottokortin hakeminen edellyttää tunnistautumista. Luottokorttihakemuksen voi täyttää myös netissä, mutta silloi hakijalla on oltava S-pankin omat verkkopankkitunnukset.

  Mikäli sinulla ei ole S-pankin verkkopankkitunnuksia, eli olet aivan uusi S-ryhmän asiakas, tulee sinun ensin hakea S-ryhmä asiakasomistajaksi. Asiakasomistajaksi voit hakea joko netissä tai asiakaspalvelupisteessä. Vasta tämän jälkeen voit hakea S-Etukortti Visa -luottokorttia.

  Ehdot S-Etukorttin Visa -luottokortin myöntämiselle

  S-Etukortti Visan yleiset ehdot luottokortin myöntämiselle ovat:

  • Vähintään 18 vuoden ikä
  • Säännölliset työ- tai eläketulot
  • Aiempien raha-asioiden moitteeton hoitaminen
  • Suomalainen henkilötunnus ja pysyvä asuinpaikka Suomessa
  • S-pankin käyttötili ja/tai S-ryhmä asiakasomistaja

  Mikäli et ole vielä S-ryhmän asiakasomistaja, voit täyttää hakemuksen netissä ja alkaa kerätä bonuksia heti ensimmäisestä päivästä lähtien.

  Valuuttamuutos, käteisnostomaksu ja maksullinen lasku

  S-Etukortti Visa -luottokortin selkein huono puoli on valuuttamuutosmaksu, joka on 1,95 %. Valuuttamuutosta käytetään, kun kortilla tehdään ostoksia ja käteisnostoja euroalueen ulkopuolella. Lisäksi kortin credit-puolelta tehdyistä käteisnostoista veloitetaan myös maksu, joka on 3 % noston summasta ja 2,5 euroa per nosto.

  Toinen luottokortin heikkous on se, että kortin käyttämisestä lähetettävä lasku on aina maksullinen. Laskutusmaksu sähköisestä laskusta on 2 euroa ja paperisesta laskusta 3,5 euroa, jos luottoa on käytetty.

  Yhteenveto S-Etukortti Visa -luottokortista

  S-Etukortti Visa -luottokortti on paras luottokortti heille, jotka ovat jo S-pankin asiakkaita ja heille, jotka omistavat jo S-Etukortin, sillä heille luottokortin hankkiminen on maksutonta.

  Luottokortissa on ostoturva.

  Luottokortilla tehdyissä ostoissa on korotonta maksuaikaa ostojen jälkeistä laskutuspäivää seuraavaan eräpäivään saakka.

  S-pankin asiakkaille ja S-Etukortin omistajille kortin hankkiminen on maksutonta eikä luottokortista ei peritä vuosimaksua. Kokonaan uusien S-ryhmän asiakkaiden täytyy maksaa S-Etukortista 100 euron kertamaksu tai 20 euron osamaksu.

  Luottokortin luotolta tehdyt nostot ovat maksullisia.

  Luottokortissa on valuuttamuutosprosentti, joka tekee kortin käyttämisestä ulkomailla hieman kotimaata kalliimpaa.