Hyvä

S-Etukortti Visa -luottokortti on paras luottokorttin S-Etukortin omistajille. S-Etukortti Visa kannustaa keskittämään ostokset S-ryhmä kauppoihin ja heidän yhteistyökumppaneille, sillä luottokortin avulla voit saada jopa 5 % maksutapaetua. Maksutapaetu maksetaan suoraan rahana takaisin tilillesi.

Hyvät puolet

 • Vuosimaksuton
 • Korotonta luottoa
 • Bonuksia kaikista S-ryhmän ostoksista
 • Jopa 10 000 euron luottoraja
 • Yhteistyökumppaneiden asiakasedut

Huonot puolet

 • Valuuttamuutosmaksu
 • Maksulliset käteisnostot
 • Uusien asiakkaiden täytyy hankkia maksullinen S-ryhmän asiakasomistajuus

Vaatimukset

 • Vähintään 18-vuotias
 • On työsuhteessa

Lisätiedot

Kortin tyyppi Kortti
Maksuverkosto Visa
Vuosimaksu 0 €
Ikäraja 18
Nimelliskorko 9,50 %
Todellinen vuosikorko 12,80 %
Maksimiluotto 10 000 €
Valuuttamuutosmaksu 2,45 %
Nostokulu 0 %

Laske kulut S-Etukortti Visa

Valitse krediitin summa

20 000 €
0 € 250 000 €
2 Vuosi
1 Kuukausi 15 Vuosi

Tulos

 • Korko 9,50 %
 • Kustannus 2 039 €
 • Kokonaistakaisinmaksusumma 22 039 €
 • Kuukausittainen takaisinmaksusumma 918 €
Näytä tiedot

Perustietoa S-Etukortti Visa -luottokortista

S-Etukortti Visa -luottokortti on yksi niistä harvoista Suomessa saatavista luottokorteista, joissa on maksutapaetu. Maksutapaetu tarkoittaa, että asiakas saa tekemistään ostoksista rahaa takaisin tietyn prosenttiosuuden verran ostosten loppusummasta. S-ryhmän osuus Suomen päivittäistavarakaupasta on lähes puolet, joten S-Etukortilla saat kerättyä helposti bonuksia jopa yli 2 000 toimipisteestä. Parhaimmillaan bonuksia saa 5 % kuukausittaisista ostoksista ja lähes 1 000 euron arvosta. Keskittäminen S-ryhmän kauppoihin siis todella kannattaa!

1–5,5 % bonuksia kuukauden ostoksista – suoraan tilillesi

S-Etukortin kuukausittainen bonusten määrä on 1–5 % S-ryhmän liikkeissä tehdyistä ostoksista, ja maksutapaedun bonusprosentti kasvaa asteittain sitä suuremmaksi, mitä enemmän ostoksia S-Etukortti Visa -luottokortilla tekee. Bonuksia kerätään bonustaulukon mukaisesti kalenterikuukauden jaksoissa.

Bonuksia kerätään bonustaulukon mukaisesti kalenterikuukauden jaksoissa. Bonukset kasvavat asteittain sitä suuremmaksi, mitä enemmän ostoksia S-Etukortti Visa -luottokortilla tekee.

Eniten bonuksia, eli 5 %, saa jo 900 euron kuukausiostoksilla. Tämä tarkoittaa sitä, että jos ostat kuukauden aikana 1 000 euron arvosta tuotteita tai tavaraa S-ryhmän liikkeissä, ostoksesi tuottavat tilillesi 50 euroa kuukaudessa ja 600 euroa vuodessa. Lisäksi saat aina 0,5 % lisäetua, kun maksat ostoksesi S-Etukortti Visa -luottokortilla.

Päivittäisostosten lisäksi bonuksia kertyy myös auton tankkaamisesta. Tankkausbonusta saa ABC-asemilta, ja litrasta polttoainetta saa bonusprosenttiasi vastaavan määrän alennusta senteissä. Jos bonusprosenttisi on siis 5 %, saat polttoaineesta 5 senttiä alennusta per litra.

S-ryhmän mukaan vuonna 2018 asiakasomistajien saama rahallinen etu keskimäärin 155 euroa. Kertyneet bonukset maksetaan kerran kuukauden S-pankin tilillesi.

Maksuton luottokortti, johon kuuluu ostoturva ja monipuoliset edut

Jos olet jo S-ryhmä asiakasomistaja ja sinulla on S-Etukortti, on S-Etukortti Visa -luottokortin käyttäminen on helppoa ja huoletonta, sillä siitä ei peritä ollenkaan kuukausi- tai vuosimaksua.

Mikäli olet kokonaan uusi S-ryhmän asiakas, on sinun haettava ensin S-ryhmän asiakasomistajaksi. Pelkän S-Etukortin hankkiminen maksaa 100 euroa kertamaksuna tai 20 euroa osamaksuna, mutta tämä maksu palautetaan sinulle, mikäli haluat lopettaa S-ryhmä asiakasomistajuutesi.

S-Etukortin haltijana pääset maksutapaedun lisäksi nauttimaan kaikista muista kortin mukana tulevista eduista. Monet yritykset tekevät yhteistyötä S-ryhmän kanssa, joten myös esimerkiksi lomamatkat, hotellit ja ravintolat käynnit kannattaa keskittää S-ryhmän paikkoihin. Yhteistyötä S-ryhmän kanssa tekee muun muassa Pukumies, Sokos Hotellit, Radisson Blu Hotellit, Rosso, Fransmanni, Torero, Amarillo, Coffee House, S-Rauta, Kodin Terra, S-ryhmän autoliikkeet sekä ABC-liikennemyymälät ja automaattiasemat.

S-Etukortilla voi kerätä bonuksia ja saada raha-arvioisia etuja myös erikseen määritellyistä S-ryhmän toimipaikoista ulkomailla.

Luottokorttiin jopa 10 000 euron luottoraja – tee hakemus netissä tai asiakaspalvelupisteessä

S-Etukortti Visa -luottokorttiin voi saada jopa 10 000 euron luottorajan. Myönnettävä luottoraja määritellään jokaisen hakijan kohdalla erikseen ja luottorajaa voi korottaa myöhemmin, mikäli hakijalle myönnettiin haettua luottorajaa pienempi luottoraja.

S-ryhmän asiakasomistaja hankkii luottokortin helpoten S-ryhmän asiakaspalvelupisteestä, sillä luottokortin hakeminen edellyttää tunnistautumista. Luottokorttihakemuksen voi täyttää myös netissä, mutta silloi hakijalla on oltava S-pankin omat verkkopankkitunnukset.

Mikäli sinulla ei ole S-pankin verkkopankkitunnuksia, eli olet aivan uusi S-ryhmän asiakas, tulee sinun ensin hakea S-ryhmä asiakasomistajaksi. Asiakasomistajaksi voit hakea joko netissä tai asiakaspalvelupisteessä. Vasta tämän jälkeen voit hakea S-Etukortti Visa -luottokorttia.

Ehdot S-Etukorttin Visa -luottokortin myöntämiselle

S-Etukortti Visan yleiset ehdot luottokortin myöntämiselle ovat:

 • Vähintään 18 vuoden ikä
 • Säännölliset työ- tai eläketulot
 • Aiempien raha-asioiden moitteeton hoitaminen
 • Suomalainen henkilötunnus ja pysyvä asuinpaikka Suomessa
 • S-pankin käyttötili ja/tai S-ryhmä asiakasomistaja

Mikäli et ole vielä S-ryhmän asiakasomistaja, voit täyttää hakemuksen netissä ja alkaa kerätä bonuksia heti ensimmäisestä päivästä lähtien.

Valuuttamuutos, käteisnostomaksu ja maksullinen lasku

S-Etukortti Visa -luottokortin selkein huono puoli on valuuttamuutosmaksu, joka on 1,95 %. Valuuttamuutosta käytetään, kun kortilla tehdään ostoksia ja käteisnostoja euroalueen ulkopuolella. Lisäksi kortin credit-puolelta tehdyistä käteisnostoista veloitetaan myös maksu, joka on 3 % noston summasta ja 2,5 euroa per nosto.

Toinen luottokortin heikkous on se, että kortin käyttämisestä lähetettävä lasku on aina maksullinen. Laskutusmaksu sähköisestä laskusta on 2 euroa ja paperisesta laskusta 3,5 euroa, jos luottoa on käytetty.

Yhteenveto S-Etukortti Visa -luottokortista

S-Etukortti Visa -luottokortti on paras luottokortti heille, jotka ovat jo S-pankin asiakkaita ja heille, jotka omistavat jo S-Etukortin, sillä heille luottokortin hankkiminen on maksutonta.

Luottokortissa on ostoturva.

Luottokortilla tehdyissä ostoissa on korotonta maksuaikaa ostojen jälkeistä laskutuspäivää seuraavaan eräpäivään saakka.

S-pankin asiakkaille ja S-Etukortin omistajille kortin hankkiminen on maksutonta eikä luottokortista ei peritä vuosimaksua. Kokonaan uusien S-ryhmän asiakkaiden täytyy maksaa S-Etukortista 100 euron kertamaksu tai 20 euron osamaksu.

Luottokortin luotolta tehdyt nostot ovat maksullisia.

Luottokortissa on valuuttamuutosprosentti, joka tekee kortin käyttämisestä ulkomailla hieman kotimaata kalliimpaa.

Käyttäjien arvostelut

0,0 Keskiarvosana
Mitä mieltä olet kortista?