Hyvä

OmaSP Visa Credit on luottokortti, jolle voit hakea jopa 15 000 euron luottorajaa. Kortilla ei ole vuosimaksua, ja saat keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa luotolle. Voit hakea korttia, jos olet täysi-ikäinen, sinulla on säännölliset tulot ja sinulla ei ole luottohäiriömerkintää.

Hyvät puolet

 • Jopa 15 000 euron luottoraja
 • 30 päivää korotonta maksuaikaa
 • Ei vuosimaksua

Huonot puolet

 • Tilinhoitopalkkio
 • Maksulliset käteisnostot
 • Valuuttamuutosmaksu

Vaatimukset

 • Vähintään 18-vuotias
 • On työsuhteessa

Lisätiedot

Kortin tyyppi Kortti
Maksuverkosto Visa
Vuosimaksu 0 €
Ikäraja 18
Nimelliskorko 9,00 %
Todellinen vuosikorko 21,97 %
Maksimiluotto 15 000 €
Valuuttamuutosmaksu 1,95 %
Nostokulu 2,00 % (min 2 €)

Laske kulut OmaSP Visa Credit

Valitse krediitin summa

20 000 €
0 € 250 000 €
2 Vuosi
1 Kuukausi 15 Vuosi

Tulos

 • Korko 9,00 %
 • Kustannus 1 929 €
 • Kokonaistakaisinmaksusumma 21 929 €
 • Kuukausittainen takaisinmaksusumma 914 €
Näytä tiedot

Perustietoa OmaSP Visa Credit -luottokortista

OmaSP Visa Credit on kotimaisen ja vakavaraisuudestaan tunnetun Oma Säästöpankki Oyj:n tarjoama luottokortti, jolle voit hakea jopa 15 000 euron luottorajaa. Voit käyttää korttia matkoilla ympäri maailmaa sekä erilaisten verkko-ostosten tekemiseen. Kortin saadaksesi sinun tulee olla täysi-ikäinen, ja sinulla tulee olla säännölliset tulot sekä puhtaat luottotiedot. Voit hakea luottokorttia helposti verkossa Oman Säästöpankin kotisivuilla. Voit myös varata ajan pankkineuvojalle, mikäli sinulla on mielessäsi jotain kysyttävää luottokortin hakemiseen tai käyttöön liittyen.

OmaSP Visa Credit -luottokortilla ei ole vuosimaksua, ja kortille on mahdollista hakea myös rinnakkaiskortti ilman vuosimaksua. Luottokortilla on noin 30 päivää korotonta maksuaikaa, ja luottotilin mahdollisesta käytöstä veloitetaan tilinhoitopalkkio. Muut kortin käyttöön liittyvät kustannukset ovat käteisnostomaksut sekä valuuttamuutosmaksu.

Keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa

OmaSP Visa Credit -luottokortilla on keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse maksaa korkoa käyttämästäsi luotosta tältä ajalta. Mikäli sitten maksat käyttämäsi luoton ensimmäisellä laskulla pois, korko ei kerry sinulle maksettavaksi ja luottokortin käyttö tulee näin sinulle kaikkein edullisimmaksi.

Mikäli päätät käyttää kerralla suuremman määrän luottoa tai jostain muusta syystä haluat maksaa käyttämäsi luoton takaisin myöhemmin kuin ensimmäisellä luottokorttilaskulla, veloitetaan sinulta kuukausittain käyttämäsi luoton koron lisäksi 5 euron tilinhoitopalkkio.

OmaSP Visa Credit -luottokortin kohdalla luoton käytön kustannukset pysyvät kuitenkin melko kohtuullisina, ja luottokortin todellinen vuosikorko 1 500 euron luotolle on 17,30 %. Myös korottoman maksuajan jälkeen käytetyn luoton nopea takaisinmaksu on luottokortin käyttäjälle edullisinta. Suunnitellessasi siis luoton suurempaa käyttöä, suunnittele myös luoton takaisinmaksu mahdollisimman tarkkaan. Voit myös ottaa yhteyttä Oman Säästöpankin pankkineuvojaan keskustellaksesi luottotilin käytöstä ja muista oman talouden suunnitteluun liittyvistä asioista.

Kortin käyttö euroalueella

OmaSP Visa Credit -luottokortin käyttö on euroalueella hieman edullisempaa euroalueen ulkopuolisiin maihin verrattuna. Niin kauan kuin maksat euroilla, voit maksaa ostokset luottokortilla niin kivijalkamyymälöissä kuin verkkokaupoissa ilman, että kortilta veloitetaan erillistä palvelumaksua. Toisessa valuutassa maksamisesta veloitetaan valuuttamuutosmaksu.

Vaikka ostosten tekeminen on sinänsä maksutonta luottokortilla, käteisen nostamisen kohdalla kortilta veloitetaan ylimääräinen lisämaksu. Käteisen nostamisesta luottotililtä veloitetaan nimittäin 2 euroa sekä 2 % nostettavasta määrästä. Käteisnostomaksu veloitetaan lähes kaikilta luottokorteilta, ja sama pätee myös OmaSP Visa Credit -luottokorttiin. Ota siis tämä kustannus huomioon, kun vertailet eri tapoja nostaa käteistä rahaa.

Kortin käyttö euroalueen ulkopuolella

OmaSP Visa Credit -luottokortin käyttö on jonkin verran kalliimpaa euroalueen ulkopuolella. Maksaessasi ostokset jossain muussa valuutassa kuin eurossa, veloitetaan kortilta enintään 1,95 %:n palvelumaksu valuuttamuutosmaksuna. Palvelumaksu lasketaan luottokortilla maksettavasta summasta, eli käytännössä pienten ostosten maksaminen luottokortilla euroalueen ulkopuolella on edullisempaa kuin isojen ostosten maksaminen.

Monissa euroalueen ulkopuolisissa maissa sinun on mahdollista valita, maksatko paikallisessa valuutassa vai euroissa. Erityisesti isojen ostosten kohdalla kannattaa siis selvittää, kumpi valinta tulee sinulle edullisemmaksi. Joissain paikoissa nimittäin liike tai ravintola saattaa veloittaa oman palvelumaksun hinnan muuntamisesta euroiksi.

Myös käteisen nostaminen on euroalueen ulkopuolella hieman kallimpaa kuin euroalueella. Käteisnostopalkkio, 2 euroa ja 2,5 % noston määrästä, veloitetaan nostaessasi luottotililtä käteistä jossain toisessa valuutassa kuin eurossa.

Jopa 15 000 euron luottoraja – täytä hakemus verkossa

OmaSP Visa Credit on Oma Säästöpankin tarjoama luottokortti, jolle voit hakea jopa 15 000 euron luottorajaa. Voit hakea korttia helposti verkossa tai ottamalla yhteyttä Oma Säästöpankin konttoriin varataksesi ajan pankkineuvojalle.

Oman Säästöpankin yleiset ehdot luottokortin myöntämiselle ovat:

 • Vähintään 18-vuotias
 • Säännölliset tulot
 • Luottotietojen on oltava kunnossa

Jos pankki ei hyväksy hakemaasi luottorajaa, voit tehdä uuden hakemuksen matalammalla luottorajalla. Sinulle saatetaan myös ehdottaa suoraan matalampaa luottorajaa. Voit hyväksyä tämän tarjouksen tai hakea luottokorttia uudelleen. Voit hakea suurempaa luottorajaa myös kortin saatuasi.

Yhteenveto OmaSP Visa Credit -luottokortista

OmaSP Visa Credit on kotimaisen Oma Säästöpankki Oyj:n tarjoama luottokortti, jota voivat hakea 18 vuotta täyttäneet Suomessa asuvat henkilöt, joilla on säännölliset tulot ja luottotiedot kunnossa.

Luottokortille on mahdollista hakea jopa 15 000 euron luottorajaa.

Luottokortissa on keskimäärin 30 päivän koroton maksuaika luotolle.

Luottokortilla ja mahdollisella rinnakkaiskortilla ei ole vuosimaksua.

Luottokortin luotolta tehdyt käteisnostot maksavat euroalueella 2 euroa + 2 %. Euroalueen ulkopuolella käteisnostot maksavat 2 euroa + 2,5 %.

Valuuttamuutosmaksu, enintään 1,95 %, veloitetaan, kun luottokortilla maksetaan ostos jollain muulla valuutalla kuin eurolla.

Käyttäjien arvostelut

0,0 Keskiarvosana
Mitä mieltä olet kortista?