Hyvä

Lainasto Ostosraha -luottokortti on kätevä virtuaalinen maksukortti vähintään 18-vuotiaille suomalaisille. Sen avulla voi ostaa netistä mitä vain turvallisesti. Kortilla voi maksaa myös Spotifyn ja Netflixin kaltaisia tilauspohjaisia palveluita ja sen voi yhdistää myös Google Payn kanssa.

Hyvät puolet

 • Virtuaalinen luottokortti heti käyttöösi
 • Ei vuosi- tai kuukausimaksua
 • Ei esinevakuuksia 
 • Takaisinmaksu kätevästi erissä
 • Nopea ja turvallinen hakemus
 • Läpinäkyvä hinnoittelu

Huonot puolet

 • Ei fyysistä korttia
 • Ei kerrytä bonuspisteitä

Vaatimukset

 • Ei määriteltyä ikärajaa
 • On työsuhteessa

Lisätiedot

Kortin tyyppi Kortti
Maksuverkosto Visa
Vuosimaksu 0 €
Ikäraja 0
Nimelliskorko 19,00 %
Todellinen vuosikorko 28,48 %
Maksimiluotto 3 000 €
Valuuttamuutosmaksu 0 %
Nostokulu 0 %

Laske kulut Lainasto Ostosraha

Valitse krediitin summa

20 000 €
0 € 250 000 €
2 Vuosi
1 Kuukausi 15 Vuosi

Tulos

 • Korko 19,00 %
 • Kustannus 4 196 €
 • Kokonaistakaisinmaksusumma 24 196 €
 • Kuukausittainen takaisinmaksusumma 1 008 €
Näytä tiedot

Perustietoa Lainasto Ostosraha -luottokortista

Lainasto Ostosraha -luottokortti on kätevä virtuaalinen maksutapa kaikenlaisiin verkko-ostoksiin. Kortin avulla voit maksaa verkossa ostoksesi digitaalisesti ilman, että tarvitset lainkaan fyysistä korttia.

Lainaston luottokortti voi sopia myös heille, jotka eivät syystä tai toisesta saa luottokorttia omasta pankistaan. Koska kortti on vain virtuaalinen, ei käyttäjän tarvitse kantaa mukanaan mitään fyysistä, eikä kortin häviämistä myöskään tarvitse pelätä. Kyseessä on myös vakuudeton kortti, joten omaa omaisuutta ei tarvitse asettaa kortin pantiksi lainkaan. 

Luottokortti nopeasti netistä

Lainaston digitaalisen Visa-luottokortin voi hakea täysin netissä vierailematta lainkaan konttorissa. Hakemuksen voi täyttää yrityksen verkkosivuilla, eikä siinä mene kuin muutama minuutti. Hakijan tulee vain täyttää hakemukseen omia taustatietojaan ja tietoja taloudellisesta tilanteestaan. Lopuksi hakemus tulle lähettää käsiteltäväksi.

Myös luottopäätös on mahdollista saada nopeasti omaan sähköpostiin, 07-23 välisenä aikana luottopäätös on mahdollista saada muutamassa minuutissa. Jos luottopäätös on myönteinen, hakija voi saada luottokortin käyttöönsä jopa saman päivän aikana. Kortin hakeminen on siis erittäin helppoa. Joskus hakijalta voidaan pyytää myös liitetiedostoja hakemuksessa annettujen tietojen tueksi – tämä on ihan normaalia ja tällä tavoin Lainasto vain haluaa varmistaa taloudellisen tilanteesi. 

Luottoa jopa 3 000 euroa

Lainaston virtuaalinen Visa-luottokortti on kätevä maksutapa kaikkiin nettiostoksiin. Netistä voi nykyisin tilata mitä vaan ruoasta vaatteisiin ja matkoihin, joten korttia voi käytännössä käyttää mihin tahansa arkisiin ostoksiin.

Kortin luottoraja on aluksi 500 euroa. Sen jälkeen sitä on mahdollista nostaa kuukausittain jopa 3 000 euroon asti. Kannattaa siis hoitaa luoton lyhennykset ajallaan, jotta luottoraja lähtee nousemaan. 3 000 euron luottoa voi myöhemmin tarvita esimerkiksi kalliita lentolippuja ostaessa. Luottokortin nimelliskorko on 20,00 % ja luotonhoitokulu on 0,01 % per päivä päivä (korkeintaan 150 € / vuosi).

Virtuaalisen kortin käyttäminen

Monelle virtuaalisen luottokortin käyttäminen voi kuulostaa vielä oudolta, joten käydään läpi, miten Lainasto Ostosraha -luottokortti käytännössä toimii.

Virtuaalinen kortti eroaa perinteisistä korteista siten, että virtuaalista korttia ei käytetä lainkaan fyysisessä muodossa. Käyttäjän ei siis tarvitse kantaa lompakossaan mukanaan lainkaan mitään ”lätyskää”. 

Lainaston virtuaalinen Visa-kortti käy maksuvälineenä kaikenlaisissa nettiostoksissa, käytitpä sitten tietokonetta, puhelinta tai tablettia. Sillä voi hoitaa myös tilauspohjaiset maksut, joten se käy maksuvälineenä esimerkiksi myös Netflix- ja Spotify-palveluissa. Korttia voi käyttää myös esimerkiksi Google Payn kautta.

Virtuaalinen kortti on erinomainen vaihtoehto esimerkiksi heille, jotka ostavat usein netistä ja tekevät ostoksia puhelimellaan tai tietokoneellaan. Käytännöissä virtuaalinen Visa-kortti hyväksytään maksutapana lähes kaikissa suosituissa verkkokaupoissa. 

Ei vuosi- tai kuukausimaksua

Lainasto Ostosraha -luottokorttiin ei kuulu kiinteää vuosi- eikä kuukausimaksua ja kortin korko ilmoitetaan asiakkaalle selkeästi ennen käyttöönottoa. Käytännössä asiakkaan ei siis tarvitse maksaa mitään juoksevia kuluja. Kortin hinnoittelu onkin selkeä ja läpinäkyvä.

Kun olet ottanut kortin käyttöön, voit myös seurata kortin tapahtumia Lainaston asiakaspaneelissa. Sieltä näet myös hetkessä, paljonko kortillasi on luottoa vielä jäljellä. Kaikki on siis sähköistä ja tehty asiakkaalle mahdollisimman helpoksi.

Toimii myös Google Payssä

Lainasto Ostosraha -luottokortin voi yhdistää myös Google Payn kanssa. Jos puhelimesi tai tablettisi käyttää siis Andoid-käyttöjärjestelmää, voit käyttää lainaston luottokorttia myös maksaessasi Google Payn avulla. Lainaston Omilta Sivuilta voi ottaa Google Payn helposti käyttöönsä.

Kortin yhdistäminen Google Pay -maksupalvelun kanssa on siinäkin mielessä hyvä valinta, että sen jälkeen korttia voi hyödyntää myös lähimaksamiseen kaupoissa. Google Payn avulla maksaminen käy kassalla helposti, asiakkaan tulee vain asettaa puhelimensa maksupäätteen päälle. Google Pay käy maksuvälineenä myös lukemattomissa verkkokaupoissa ja sovelluksissa ja tulevaisuudessa sen merkitys tullee vain kasvamaan maksupalveluiden keskuudessa.

Kortin vaatimukset

Luottokortin saaminen on usein vaikeaa omasta pankista, vaikka olisi ollut asiakkaana vuosia tai kymmeniä vuosia. Lainasto Ostosraha -luottokortti on kuitenkin mahdollista saada, vaikka tulosi eivät olisikaan aivan pilvissä. 

Hakijalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa ja luottotietojen pitää olla puhtaat. Hakijalla ei siis saa olla aktiivisia maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi hakijalla tulee olla jonkinlaiset säännölliset tulot, jotta luoton lyhentäminen onnistuu kuukaudesta riippumatta. 

Ikää hakijalla tulee olla vähintään 18 vuotta. Suurilla pankeilla ikäraja on tyypillisesti korkeampi, joten Lainaston kortti on tässäkin mielessä lempeämpi hakijoita kohtaan. Jotta luottopalveluun tunnistautuminen onnistuu, tulee hakijalla olla myös joko mobiilivarmenne tai verkkopankkitunnukset. Niiden avulla hakija voi tunnistautua ja todentaa olevansa se henkilö, jonka väittää hakemuksessa olevansa.

Vaikka Ostosraha-luottokortti voi olla helpommin saatavissa, kuin suurten pankkien kortit, suhtautuu Lainasto kuitenkin vastuullisesti korttien myöntämiseen. Kaikkien hakijoiden on täytettävä yllä olevat kriteerit, tai muuten korttia ei ole mahdollista saada.

Turvallinen hätäkassa

Yksi tapa hyödyntää Lainaston virtuaalista Visa-luottokorttia, on pitää sitä henkilökohtaisena hätäkassana. Jos siis joku kuukausi tuleekin eteen äkillisiä kuluja, sinulla on aina mahdollisuus valmiina käyttää virtuaalista korttia tilanteen paikkaamiseksi. Kun kuukausimaksua ei ole, kortin haltijan pitää maksaa ainoastaan käyttämänsä luotto korkoineen. 

Lainaston Ostosraha sopii tällaiseksi hätäkassaksi siinäkin mielessä, että kortti on virtuaalinen, eikä lompakossa tarvitse kantaa mitään ylimääräistä mukana. Virtuaalinen kortti kulkee käytännössä aina mukanasi ja tarjoaa taloudellisen puskurin äkillisiä menoja vastaan. 

Näet kaikki ostoksesi

Lainaston virtuaalinen Visa-kortti on nykyaikainen ja turvallinen maksuratkaisu. Asiakas näkee kaikki tekemänsä ostokset sovelluksessa, joten oman kulutuksen suunnittelukin on helpompaa. Virtuaalista luottokorttia ei voi myöskään varastaa samalla lailla kuin perinteisiä kortteja. Asiakkaan pitää tyypillisesti myös kirjautua mobiililaitteeseensa ennen maksun suorittamista.

Lainaston kortin käytöstä aiheutuvien kulujen maksaminen käy kätevästi netissä. Käytännössä tämä tarkoittaa, että nykyaikainen kortti toimii täysin ilman paperitöitä.

Käyttäjien arvostelut

0,0 Keskiarvosana
Mitä mieltä olet kortista?