Hyvä

Kun  sinulla on Eurocard Gold -luottokortti, on sinulla aina varaa. Kortissa 10 000 euron luottoraja, mutta se ensisijaisesti maksuaikakorttina ilman käyttörajaa. Kortti on erinomainen valinta sekä kotimaan että ulkomaan matkoille, ja se sopii myös isojen ryhmien maksujen maksamiseen.

Hyvät puolet

 • Matkavakuutus
 • Peruutussuoja
 • Yksilöllinen käyttöraja
 • Jopa 10 000 euron luottoraja

Huonot puolet

 • Vuosimaksu
 • Valuuttamuutosmaksu
 • Maksulliset käteisnostot

Vaatimukset

 • Vähintään 24-vuotias
 • Vähintään 32 000 € vuositulot

Lisätiedot

Kortin tyyppi Kortti
Maksuverkosto Mastercard
Vuosimaksu 50 €
Ikäraja 24
Nimelliskorko 7,00 %
Todellinen vuosikorko 16,00 %
Maksimiluotto 10 000 €
Valuuttamuutosmaksu 2,00 %
Nostokulu 3,00 % (min 2 €)

Laske kulut Eurocard Gold

Valitse krediitin summa

20 000 €
0 € 250 000 €
2 Vuosi
1 Kuukausi 15 Vuosi

Tulos

 • Korko 7,00 %
 • Kustannus 1 491 €
 • Kokonaistakaisinmaksusumma 21 491 €
 • Kuukausittainen takaisinmaksusumma 895 €
Näytä tiedot

Perustietoa Eurocard Gold -luottokortista

Suomessa Eurocard tunnetaan yleisesti yritysten valitsemana luottokorttina, mutta se on oiva valinta myös yksityishenkilöille. Eurocard Gold -luottokortti on suunniteltu Euroopassa matkustaville kuluttajille, ja siksi kortilla pääseekin moniin lentokenttäloungeihin monissa paikoissa Euroopassa. Eurocard Gold -kortti toimii yli 30 miljoonassa ostopaikassa ja lisäksi sillä voi tehdä käteisnostoja ympäri maailmaa.

Valuuttalaskin, ajantasainen saldo ja apua ongelmatilanteisiin

Eurocard Gold -luottokortti poikkeaa monesta muusta luottokortista siten, ettei siinä ole bonusjärjestelmää, jonka avulla voisi kerätä pisteitä esimerkiksi lentomatkoja ja muita etuja varten. Mutta kuten monissa muissakin luottokorteissa, Eurocardin luottokortti sisältää monia muita ahkeralle matkaajalle hyödyllisiä ominaisuuksia.

Esimerkiksi kortin maksuturva auttaa tilanteissa, joissa ostamasi tuote on väärennetty, virheellinen tai ei vastaa odotuksia. Vaikka tällaiset tilanteet ratkeavat usein keskustelemalla ostopaikan kanssa, saa hankaliin tapauksiin apua Eurocardilta. Apua saat myös silloin, kun esimerkiksi verkkokaupasta ostamaasi tuotetta ei koskaan toimiteta sinulle.

Myös valuuttalaskimesta ja kortin ajantasaisen saldon tarkastamisesta on hyötyä matkoilla. Eurocardin oman sovelluksen kautta voit tarkistaa ja hallinnoida kortin saldoa, laskuja ja kuitteja sekä laskea, mitä Eurocard -luottokortilla maksetun oston jakaminen kuukausieriin maksaa.

Eurooppalaiset lounget ja turvallinen matkavakuutus aina käsilläsi

Koska Eurocard Gold on suunniteltu erityisesti Euroopassa matkustaville kuluttajille, pääsee kortilla moniin Euroopan lentokenttien loungeihin Belgiassa, Englannissa, Ruotsissa, Suomessa, Sveitsissä ja Tanskassa. Moniin loungeihin Eurocard Gold -luottokortin omistaja saa ottaa matkakaverin tai perheenjäsenen mukaan edulliseen hintaan.

Eurocard Gold -luottokorttiin sisältyy myös matkavakuutus. Matkavakuutus on voimassa, kun maksat matkalippusi Eurocard Gold -kortilla. Vakuutus kattaa myös peruutusturvan ilman lisäkuluja. Matkavakuutus korvaa muun muassa lennon tai muun julkisen kulkuneuvon myöhästymisen, matkatavaroiden myöhästymisen ja vamman tai matkasairauden aiheuttamat hoitokulut ulkomailla.

Luottokorttiin jopa 10 000 euron luottoraja – täytä hakemus netissä

Eurocard Gold -luottokorteissa ei ole ennalta-asetettua käyttörajaa, joten voit käyttää korttiasi omien tarpeittesi ja maksukykysi mukaan. Kortissa on lisäksi luotto-omaisuus, jolle voidaan myöntää enimmillään 10 000 euron luottoraja. Luotto-ominaisuudella voit maksaa ostoksiasi kuukausierissä ja korkoa maksat vain niistä kuukausista, jolloin et maksa laskuasi kokonaan.

Eurocard Gold -luottokorttihakemus täytetään netissä ja siinä kysytään muun muassa asumismuotoa, siviilisäätyä ja työsuhdetta. Hakemukseen on täytettävä myös vuositulot, kuukausitulot ja velat.

Jotta hakemuksen voi lähettää verkkosivujen kautta, täytyy hakijan tunnistautua verkkopankkitunnuksilla.

Ehdot Eurocard Gold -luottokortin myöntämiselle

Eurocard Gold -luottokortin yleiset ehdot luottokortin myöntämiselle ovat:

 • Vähimmäistulot 38 000 euroa
 • Ikäraja 24 vuotta
 • Ei saa olla maksuhäiriömerkintää
 • Suomalainen henkilötunnus
 • Kotipaikka Suomessa

Vuosimaksu, valuuttamuutos ja maksulliset käteisnostot

Eurocard Gold veloitetaan 50 euron vuosimaksu. Lisäksi Eurocard Gold -perhekortista veloitetaan 30 euron vuosimaksu.

Vuosimaksun lisäksi Eurocardin luottokortti veloittaa käteisnostojen tekemisestä. Käteisnostokulu on 3 % nostetusta summasta, kuitenkin vähintään 2 euroa.

Euroalueen ulkopuolella tehdyistä ostoista ja käteisnostoista veloitetaan valuuttalisä. Valuuttalisää käytetään, kun kortilla tehdään ostoksia ja käteisnostoja euroalueen ulkopuolella. Eurocardin muuntokurssina käytetään Mastercardin valuuttakurssia, johon lisätään 2 %.

Yhteenveto Eurocard Gold -luottokortista

Eurocard Gold -luottokortti on paras luottokortti kuluttajalle, joka matkustaa paljon Euroopassa ja haluaa tehdä matkasta mahdollisimman helpon. Eurocardin luottokortissa ei ole bonusjärjestelmää, mutta sen sijaan sillä pääsee moniin Euroopan lentokenttien lounge-tiloihin.

Luottokortissa on matkavakuutus.

Luottokortilla tehtyjä ostoksia voi maksaa kuukausierissä ja korkoa maksetaan vain niistä kuukausista, jolloin et maksa laskuasi kokonaan.

Luottokortin vuosimaksu on 50 euroa. Käteisnostoista veloitetaan 3 % nostettavasta summasta, kuitenkin vähintään 2 euroa.

Luottokortissa on pieni valuuttamuutosprosentti, joka tekee kortin käyttämisestä ulkomailla hieman kotimaata kalliimpaa. Kortin valuuttamuutos on kuitenkin maltillinen ja se vastaa muiden vastaavien luottokorttien valuuttamuutosta.

Käyttäjien arvostelut

0,0 Keskiarvosana
Mitä mieltä olet kortista?