Hyvä

bunq easyMoney Card kortilla maksat ostoksia helposti missä päin maailmaan tahansa. bunq on uuden sukupolven onlinepankki, jonkla korttia voi hallinoida kätevästi ja helposti puhelimeen asennettavan sovelluksen kautta. Valitse bunq ja hallitse raha-asioita aivan uudella tavalla!

Hyvät puolet

  • Maksuton käteisnosto automaateilla
  • Ei valuuttamuutosmaksua automaateilla tai kortilla
  • Ei käyttörajoitusta

Huonot puolet

  • Vuosimaksu (tarkista luottoehdoista)
  • Ei bonusjärjestelmää
  • Ei vakuutuksia

Vaatimukset

  • Vähintään 18-vuotias
  • On työsuhteessa

Lisätiedot

Kortin tyyppi Prepaid -kortti
Maksuverkosto Mastercard
Vuosimaksu 1 080 €
Ikäraja 18
Nimelliskorko 0,00 %
Todellinen vuosikorko 0,00 %
Maksimiluotto 0 €
Valuuttamuutosmaksu 0 %
Nostokulu 10 €

Perustietoa bunq easyMoney -maksukortista

Vuonna 2012 perustettu bunq on hollantilainen pankki, joka sai pankkitoimiluvan vuonna 2015. bunq kuuluu 2010-luvulla paljon suosiota saaneiden internetpankkien tai online-pankkien jatkumoon, ja se on yksi suosituimmista internetpankeista. bunqin yksinkertaiset ja edulliset pankkikortit korvaatan monia perinteisten luottokorttien ominaisuuksia ja vaikka niissä ei ole omaa bonusjärjestelmää, saa niiden kautta paljon muita etuja, joita tavalliset pankit eivät tarjoa.

Rahan säästäminen ei ole koskaan ollut helpompaa

bunqin sovelluksen avulla omian raha-asioitaan voi hallita helpommin kuin koskaan aiemmin ja se on tämän online-pankin ehdottomia valttikortteja tavallisiin pankkeihin tai luottokortteihin verrattuna. Oman rahankulutuksen seuraaminen on jopa hauskaa sovelluksen kautta ja sitä myöten myös rahan säästäminen.

bunqilla ei ole omaa bonusjärjestelmää eikä sen kortteihin kuulu muitakaan tavallisille luottokorteille tyypillisiä ominaisuuksia. bunqin sovelluksen kautta voi kuitenkin hallinnoida pankkiasioitaan paljon helpommin kuin tavallisissa pankeissa. Voit esimerkiksi luoda useita rinnakkaistilejä eri käyttötarkoituksia varten, jakaa tilin ystävän tai perheenjäsenen kanssa, ja jakaa yhteisiä kuluja helpommin kuin koskaan ennen.

Hakiessasi bunqin maksukorttia voi valita easyMoney Card, SuperGreen Card tai Travel Card vaihtoehtojen välillä. EasyMoney ja SuperGreen kortteihin kuuluu rinnakkaiskorttien ohella automaattinen säästötili, jonne voit ohjata automaattisesti osan esimerkiksi palkastasi.

EasyMoney -tason asiakkuuteen kuuluu kolme maksukorttia, jotka toimivat rinnakkaiskorttien tavoin. Voit siis antaa esimerkiksi kumppanillesi tai lapsellesi yhden kortin, joka kytketty samoihin pankkitileihin kuin omasi. Sovelluksen kautta voit puolestasi säädellä, miltä pankkitililtä mikäkin maksu menee.

Fyysisten korttien ohella voit luoda myös väliaikaisia online-maksukortteja esimerkiksi nettiostosten tekemistä varten.

Maksuton maksukortti, jolla teet käteisnostoja ja valuuttaostoja

bunq easyMoney Card on maksullinen maksukortti. Sen kuukausihinta on 7,99 € eli 95,88 € vuodessa. Vaikka kortista joutuu maksamaan, kuuluu siihen kuitenkin monia ominaisuuksia, joita maksuttomassa bunqin Travel maksukortissa ei ole.

EasyMoney kortilla voit muun muassa tehdä 10 maksutonta käteisnostoa per kuukausi ja senki jälkeen maksat jokaisesta nostosta vain 0,99 €. Lisäksi varojen siirtäminen bunqin kortilla on maksutonta 500 € asti ja sen jälkeen vain 0,5 % siirrettävästä summasta.

Maksuttoman käteisnoston ohella voit tehdä kortilla myös valuuttaostoja euroalueen ulkopuolella ilman ylimääräisiä kuluja.

bunqin easyMoney Card -kortin voi yhdistää helposti myös Apple Pay’hin ja Google Pay’hin. 

Matkoilla bunqin Travel Assistant on vertaansa vailla oleva apu. Travel assistantin kautta tarkistat helposti esimerkiksi paikallisen valuuttakurssin ja saat vinkkejä fiksuun rahan käyttöön eri maissa.

Lisäksi bunqin kortti myös lajittelee automaattisesti, minkälaisiin ostoksiin olet käyttänyt rahaa. Tällä tavoin voit helposti seurata, mihin kuluihin sinulle menee eniten rahaa ja onko sinulla jotain ylimääräisiä kuluja, joista voisit helposti säästää.

Maksukortti, jonka ominaisuuksita sinä päätät – näin haet

bunqin maksukortti toimii pankkikortin tavoin eikä siinä ole luottorajaa kuten tavallisissa luottokorteissa. Kortilla tehdyt ostokset veloitetaan suoraan bunqin pankkitililtäsi. Pankkitilille voit tehdä tilisiirtoja kuten mille tahansa muulle pankkitilille ja voit halutessasi ohjata jopa palkkasi sekä kaikki laskusi bunqin pankkitilille.

bunq maksukorttia haetaan älypuhelimeen asennettavan sovelluksen kautta. Sovelluksden voi asentaa Andoirdin ja Applen laitteisiin. Hakemukseen kuluu aikaa noin viisi minuuttia ja sen tekemiseen tarvitset vain henkilöllisyystodistuksen.

Koska kyseessä on maksukortti, voi bunqin maksukorttia hakea myös luottotietonsa menettänyt kuluttaja. Hakijan täytyy kuitenkin olla täysi-ikäinen.

Ei bonusjärjestelmää tai korotonta maksuaikaa

bunqilla on kolme erilaista maksukorttia: Travel Card, easyMoney Card ja SuperGreen Card.  Kortit toimivat kuten tavalliset pankkikortit tai prepaid kortit. bunqilla siis näin ollen ei ole omaa bonusjärjestelmää eikä maksukortteihin myöskään kuulu luottokorteille ominaista korotonta maksuaikaa.

Vaikka buqin easyMoney Card -maksukortista joutuu maksamaan kuukausimaksua, on sen vuosihinta tavallisia luottokortteja edullisempi. Lisäksi maksulliseen korttiin kuulu monia maksuttomia ominaisuuksia, kuten ilmaiset käteisnostot ja valuuttaostot.

Yhteenveto bunq easyMoney Card -maksukortista

bunq easyMoney Card -maksukortti on maksullinen kortti, joka sopii helppoa pankkiasiointia rakastavalle maailman matkaajalle.

Maksukorttiin ei kuulu vakuutuksia.

Maksukortissa ei ole korotonta maksuaikaa.

EasyMoney Cardin kuukausimaksu on 7,99 €,

Kortilla voi tehdä kymmenen maksutonta käteisnostoa per kuukausi.

Kortilla tehdyt valuuttaostokset, eli ostokset euroalueen ulkopuolella, ovat maksuttomia.

Käyttäjien arvostelut

0,0 Keskiarvosana
Mitä mieltä olet kortista?