Hyvä

Bank Norwegianin luottokortti on paras luottokortti matkustamista rakastaville. Kortin avulla keräät kaikista ostoksistasi CashPoints-bonuspisteitä, joita voit käyttää Norwegianin lentolippujen maksamiseen. Kortissa on matkavakuutus ja peruutussuoja sekä 45 päivää korotonta maksuaikaa kaikille ostoksillesi.

Hyvät puolet

 • Vuosimaksuton
 • Maksuton käteisnosto
 • 45 päivää korotonta luottoa
 • Bonuksia kaikista ostoksista
 • Lisäbonuksia Norwegian lentolipuista
 • Jopa 10 000 euron luottoraja
 • Matkavakuutus: hyvä kortti matkustaville
 • Peruutussuoja

Huonot puolet

 • Valuuttamuutosmaksu
 • Kerättyjen bonuspisteiden rajoitettu käyttö

Vaatimukset

 • Vähintään 23-vuotias
 • On työsuhteessa

Lisätiedot

Kortin tyyppi Kortti
Maksuverkosto Visa
Vuosimaksu 0 €
Ikäraja 23
Nimelliskorko 19,99 %
Todellinen vuosikorko 21,92 %
Maksimiluotto 10 000 €
Valuuttamuutosmaksu 1,75 %
Nostokulu 0 %

Laske kulut Bank Norwegian

Valitse krediitin summa

20 000 €
0 € 250 000 €
2 Vuosi
1 Kuukausi 15 Vuosi

Tulos

 • Korko 19,99 %
 • Kustannus 4 428 €
 • Kokonaistakaisinmaksusumma 24 428 €
 • Kuukausittainen takaisinmaksusumma 1 018 €
Näytä tiedot

Perustietoa Bank Norwegian -luottokortista

Luottokortti tuo turvaa elämän yllättäviin tilanteisiin ja samalla se helpottaa odottamattomien tilanteiden aiheuttamien kulujen maksamista. Eräitä suosituimpia luottokortteja ovat Bank Norwegianin luottokortit. Luottokorttiyhtiön omistaa sama yritys, jonka alaisuudessa halpalentoyhtiö Norwegian toimii, ja juuri tässä piileekin yksi Bank Norwegianin luottokorttien eduista. Kaikista luottokorttiostoksista saa nimittäin CashPointseja, jotka voi muuttaa lentolipuiksi. CashPointseja kertyy myös Norwegianin lentolipuista, jotka on ostettu Norwegianin luottokortilla.

Ansaitse lentoja Bank Norwegian CashPoints -bonusjärjestelmän avulla

Sen lisäksi, että luottokortti auttaa odottamattomien kulujen hallinnassa, se mahdollistaa myös sellaisten lomamatkojen hankkimisen, joihin ei välttämättä muuten olisi varaa. Bank Norwegianin luottokortin avulla voit nimittäin helposti kerätä CashPointseja kokonaisen lentomatkan maksamiseen. Ja koska jokaisesta Bank Norwegianin -luottokortilla tehdystä ostoksesta saa bonuspisteitä, on koko perheen lomamatkaa varten säästäminen helppoa.

Bank Norwegian tarjoaa luottokortin käyttäjille myös muita erinomaisia etuja, joten tämä kortti voi helposti olla paras luottokortti monille erilaisille kuluttajille.

Maksuton luottokortti, johon kuuluu matkavakuutus ja peruutussuoja sekä korotonta luottoa

Bank Norwegianin luottokortin käyttäminen on käytännössä kokonaan maksutonta, sillä siitä ei peritä vuosimaksua. Jos lisäksi tilaat laskun e-laskuna ja maksat tekemäsi ostokset 45 päivä kuluessa, sinulle ei synny mitään kustannuksia. Siksi voikin sanoa, että Bank Norwegianin kortilla voi ansaita rahaa CashPointsien muodossa.

Bank Norwegianin luottokortin koroton luotto mahdollistaa sen, että voit huoletta ostaa tarvitsemasi tavaran tai palvelun vaikka sinulla ei juuri nyt olisi siihen varaa. Kun maksat ostoksesi 45 päivän kuluessa, koroton luotto takaa sen, että ostoksestasi ei aiheudu sinulle ylimääräisiä kuluja kuten muilla luottokorteilla.

Bank Norwegianin luottokorttiin sisältyy myös ilmainen matkavakuutus ja peruutussuoja, josta on varmasti hyötyä, kun lunastat CashPointseilla lentomatkat itsellesi tai vaikka koko perheelle. CashPointseja saa jokaisesta kortilla tehdystä ostoksesta, ja kerättyjä bonuksia voi käyttää halpalentoyhtiö Norwegianin lentolippujen ostamiseen. Tämän luottokortin avulla pääsee helposti ulkomaille ja vaikka maailman ympäri ilman, että lentolipuista täytyy maksaa yhtään ylimääräistä.

Bank Norwegianin luottokorttia säännöllisesti käyttävä kuluttaja saa helposti kerättyä riittävästi CashPointseja lentomatkaa varten.

Yksi CashPoint vastaa noin 0,10 euroa ja pisteitä kerätään seuraavasti:

 • 10 % CashPoints-pisteitä Norwegianin Flex-lentolipuista
 • 4 % CashPoints-pisteitä Norwegianin LowFare-lentolipuista
 • 1 % CashPoints-pisteitä muista kortilla maksamistasi ostoksista 10 000 euroon asti ja 0,5 % CashPoints-pisteitä ostoksista, jotka ylittävät 10 000 euron rajan

Luottokorttiin jopa 10 000 euron luottoraja – täytä hakemus netissä

Bank Norwegianin luottokorttiin voi saada 10 000 euron luottorajan. Myönnettävä luottoraja määritellään jokaisen hakijan kohdalla erikseen. Luottokorttihakemuksen yhteydessä tehdään luottotietojen tarkastus, joka vaikuttaa luottokortin ja myönnettävään luottorajan saamiseen. Mikäli haettua luottorajaa ei voida myöntää, annetaan hakijalle mahdollisuus hyväksyä alempi luottoraja.

Luottokorttihakemus täytetään netissä ja siinä kysytään muun muassa asumismuotoa, työsuhdetta, kuukausituloja ja talouden kokonaisvelkaa. Koska jokainen luottokorttihakemus käsitellään erikseen, on Bank Norwegianin luottokortin myöntämisperusteita vaikeaa arvioida etukäteen.

Ehdot Bank Norwegian -luottokortin myöntämiselle

Bank Norwegianin yleiset ehdot luottokortin myöntämiselle ovat:

 • Ei maksuhäiriöitä
 • Vähintään 23-vuotias
 • Suomen Väestötietorekisterissä viimeiset 36 kuukautta

Mikäli hakijalle ei voida myöntää hänen toivomaansa luottorajaa, kannattaa hakijan olla hakea matalampaa luottorajaa tai olla yhteydessä Bank Norwegianiin matalamman luottorajan saamiseksi. Toisinaan hakijalle ehdotetaan myös matalampaa luottorajaa, jonka hakija voi halutessaan hyväksyä.

Valuuttamuutos ja CashPoints -pisteiden rajoitettu käyttö

Bank Norwegianin luottokortin selkein huono puoli on valuuttamuutos, joka on 1,75 %. Valuuttamuutosta käytetään, kun kortilla tehdään ostoksia ja käteisnostoja euroalueen ulkopuolella. Bank Norwegianin valuuttamuutosprosentti on melko maltillinen, mutta muihin luottokortteihin verrattuna silti ylimääräinen maksu.

Toinen luottokortin heikkous on se, että kerättyjä CashPointseja ei voi käyttää muuhun kuin Norwegianin lentolippujen ostamiseen.

Yhteenveto Bank Norwegian -luottokortista

Bank Norwegianin luottokortti on paras luottokortti matkustamista rakastaville, sillä sen avulla voi helposti kerätä CashPoints -pisteitä, jotka on helppo muuttaa lentolipuiksi.

Luottokortissa on matkavakuutus.

Luottokortissa on 45 päivän koroton maksuaika luotolle.

Kortin käyttäminen on käytännössä maksutonta, sillä luottokortista ei peritä vuosimaksua. E-laskun tilaaville asiakkaille luottokortin käyttäminen on kokonaan maksutonta.

Myös kortilla tehdyt käteisnostot ovat maksuttomia kaikkialla maailmassa.

Luottokortissa on pieni valuuttamuutosprosentti, joka tekee kortin käyttämisestä ulkomailla hieman kotimaata kalliimpaa. Kortin valuuttamuutos on kuitenkin maltillinen ja se vastaa muiden vastaavien luottokorttien valuuttamuutosta.

Käyttäjien arvostelut

0,0 Keskiarvosana
Mitä mieltä olet kortista?