Hyvä

American Express Green Card -luottokortti on sopii päivittäiseen käyttöön ja arjen luksukseen. Korttiin sisältyy matkavakuutus, bonusjärjestelmä ja klassiset American Express -asiakasedut. Luottokortin käyttöraja määräytyy yksilöllisesti, joten korttia voi käyttää missä ja milloin vain.

Hyvät puolet

 • 46 päivää korotonta maksuaikaa
 • Bonuksia kaikista ostoksista
 • Omaa vakuutusta täydentävä matkaturva
 • Yksilöllinen käyttöraja
 • Ennakkolippuja valikoituihin konsertteihin ja tapahtumiin

Huonot puolet

 • Vuosimaksu (tarkista luottoehdot)
 • Valuuttamuutosmaksu
 • Maksulliset käteisnostot

Vaatimukset

 • Vähintään 18-vuotias
 • On työsuhteessa

Lisätiedot

Kortin tyyppi Kortti
Maksuverkosto Amex
Vuosimaksu 72 €
Ikäraja 18
Nimelliskorko 0,00 %
Todellinen vuosikorko 0,00 %
Maksimiluotto Ei luottorajaa
Valuuttamuutosmaksu 2,20 %
Nostokulu 4,00 % (min 4 €)

Laske kulut American Express Green

Valitse krediitin summa

20 000 €
0 € 250 000 €
2 Vuosi
1 Kuukausi 15 Vuosi

Tulos

 • Korko 0,00 %
 • Kustannus 0 €
 • Kokonaistakaisinmaksusumma 20 000 €
 • Kuukausittainen takaisinmaksusumma 833 €
Näytä tiedot

Perustietoa American Express Green Card -luottokortista

American Expressin Green Card on mutkaton ja turvallinen klassikko, jonka avulla saat lippuja valikoituihin konsertteihin ja tapahtumiin sekä matkaturva sinulle ja perheellesi. Lisäksi kaikki American Express -luottokortilla tehdyt ostokset kerryttävät pisteitä, joilla voi lunastaa tavara- ja palvelupalkintoja.

American Express -luottokortteja on saatavilla myös Gold Card ja Platinum Card -luottokortteina, joihin sisältyy toinen toistaan parempia etuja.

Membership Rewards -pisteillä lentoja, hotelliöitä ja ravintolailtoja

American Expressin Green Card -luottokortilla keräät Membership Rewards -pisteitä kaikista kortilla tekemistäsi ostoksista, ja yksi euro vastaa yhtä pistettä. Membership Rewards -bonusjärjestelmässä voi kerätä pisteitä myös suosittelemalla korttia muille, ja lisäksi rinnakkaiskortilla tehdyistä ostoksista saa pisteitä.

Membership Rewards -pisteitä voi käyttää silloin, kun itse haluaa ja juuri niihin palveluihin tai tuotteisiin, jotka ovat sinulle tärkeitä. Pisteiden avulla voit muun muassa tehdä ostoksia verkkokaupoissa ja lyhentää luottokorttilaskua. Pisteitä voi myös siirtää American Expressin yhteistyökumppaneiden kanta-asiakasohjelmiin (mm. Finnair Plus) tai käyttää lentomatkoihin, hotelliöihin, ravintola käynteihin ja päivittäisiin ostoksiin.

American Express Green Card -luottokortit tarjoaa luottokortin käyttäjille myös muita erinomaisia etuja, joten tämä kortti voi helposti olla paras luottokortti sellaisille kuluttajille, jotka haluavat arkeen pientä luksusta.

Ennakkolippuja konsertteihin, matkaturva ja koroton maksuaika

Konsertteja ja viihdettä rakastaville American Express Green Card -luottokortti tarjoaa lyömättömiä etuja, joiden avulla kortin haltijalla on mahdollisuus ostaa lippuja ennakkoon valikoituihin konsertteihin ennen julkista myyntiä. Valikoituihin konsertteihin on myös yleensä varattu rajoitettu määrä lippuja vain American Express -asiakkaille. Tämän kortin avulla voit siis varmistaa, ettei lempitapahtumasi mene sinulta ja perheeltäsi sivu suun.

Vain American Express -asiakkaille varattujen konserttilippujen lisäksi Green Card -luottokorttiin sisältyy matkaturva sinulle ja perheellesi. Matkaturva on voimassa, kun maksat matkasi kokonaisuudessaan Green Card -luottokortilla. Matkavakuutus korvaa esimerkiksi, jos matkatavarasi myöhästyvät, lentosi peruuntuu tai matkalla tapahtuu onnettomuus.

Lisäksi voit kerätä American Express Green Card -luottokortilla Membership Rewards -pisteitä. Pisteitä saa jokaisesta kortilla tehdystä ostoksesta, ja kerättyjä bonuksia voi käyttää lentomatkoihin, hotelliöihin, ravintola käynteihin ja päivittäisiin ostoksiin.

Luottokortissa ei ole ennalta määrättyä käyttörajaa eikä myöskään korko- tai käsittelykuluja, mikäli lasku maksetaan kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä. Korttiin voi saada jopa 46 päivää korotonta maksuaikaa.

Maksuaikakortti yksilöllisellä käyttörajalla – täytä hakemus netissä

Suomessa käytössä olevat American Expressin luottokortit ovat maksuaikakortteja. Tämä tarkoittaa sitä, että korteissa on yksilöllinen käyttöraja ilman korkokuluja, joka määräytyy yksilöllisesti kortin käytön mukaan. Kortin käyttörajaan vaikuttaa oma maksukykysi- ja historiasi, kortti käyttöaste ja taloudellinen tilanteesi.

American Expressin Green Card -luottokorttihakemus täytetään netissä ja siinä kysytään muun muassa asumismuotoa, vuosituloja ja työsuhdetta. Hakemuksessa voi myös valita haluaako luottokortille rinnakkaiskortin ja lisäksi hakija voi kortille oman PIN-koodin. Kortille voi myös hakea erillistä Express Cash -palvelua, jonka avulla luottokortilla voi tehdä käteisnostoja.

Jotta hakemuksen voi lähettää verkkosivujen kautta, täytyy hakijan tunnistautua verkkopankkitunnuksilla. Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi myös tulostaa ja lähettää postitse. Hakemuksen hyväksymistä varten American Expressille toimittaa vahvistus hakijan tuloista, esimerkiksi palkkatodistus, yrityksen tilinpäätös tai viimeisin verotustodistus.

Hakemuksen käsittelyaika on noin kaksi viikkoa.

Ehdot American Express Green Card -luottokortin myöntämiselle

American Express Green Card -luottokortin yleiset ehdot luottokortin myöntämiselle ovat:

 • Vähimmäistulot 20 000 euroa
 • Ikäraja 18 vuotta

Vuosimaksu, valuuttamuutos ja maksulliset käteisnostot

American Express Green Cardista veloitetaan noin 70 euron vuosimaksu, jonka voi joko maksaa kertamaksuna tai 12 kuukauden erässä. Lisäksi rinnakkaiskortista on maksettava 25 euron vuosimaksu.

Vuosimaksun lisäksi American Expressin luottokortti veloittaa maksun valuuttamuutoksesta. Valuuttamuutosta käytetään, kun kortilla tehdään ostoksia ja käteisnostoja euroalueen ulkopuolella. American Expressin muuntokurssina käytetään lainmukaista viitevaihtokurssia korotettuna 2,2 %. Kortinhaltija voi tiedustella kurssia American Expressiltä puhelimitse.

Kortille erikseen haettava Express Cash -palvelu mahdollistaa käteisen noston luottokortilla, mutta käteisnostoista veloitetaan maksu. Muissa valuutoissa kuin euroina tehdyistä käteisnostoista veloitetaan 2,2 % muuntokomissiota. Käteisnostomaksu on 4 % nostetusta käteissummasta, kuitenkin vähintään 4,25 euroa.

Yhteenveto American Express Green Card -luottokortista

American Express Green Card -luottokortti on paras luottokortti kuluttajalle, joka haluaa päivittäiseen käyttöön sopivan luottokortin monipuolisella bonusjärjestelmällä ja muutamilla, erityisesti tapahtumiin ja konsertteihin kohdistetuilla eduilla.

Luottokortissa on täydentävän matkavakuutuksen sinulle ja perheellesi.

Green Card -luottokorttiin voi saada jopa 46 päivää korotonta maksuaikaa.

Kuten kaikissa American Express korteista, myös Green Cardista maksetaan vuosimaksu. Vuosimaksu on noin 70 euroa.

Luottokortilla voi tehdä käteisnostoja, joista veloitetaan 4 % nostetusta käteissummasta, kuitenkin vähintään 4,25 euroa.

Luottokortissa on myös valuuttamuutosprosentti, joka tekee kortin käyttämisestä ulkomailla hieman kotimaata kalliimpaa. Kortin valuuttamuutos on kuitenkin maltillinen ja se vastaa muiden vastaavien luottokorttien valuuttamuutosta.

Käyttäjien arvostelut

0,0 Keskiarvosana
Mitä mieltä olet kortista?