Samalla, kun monet luottokorttien myöntäjät heikentävät luottokorttien bonusjärjestelmiä, vie Komplett Bank kehitystä aivan eri suuntaan. Toisin kuten monista muista luottokorteista, saa Komplett Bankin luottokortista aina 1–2 % bonusta kaikista ostoista. Tämä on huomattavan paljon enemmän kuin monissa muissa luottokorteissa, joista saa yleensä vain 0–0,5 % bonuksia.

Parhaat bonukset kaikista ostoksista

Luottokorttien bonusjärjestelmät keräävät usein pisteitä vain jonkin tietyn kauppaketjun, myyntipisteiden tai nettiostosten tekemisestä, ja bonuksia saa tavallisesti 0,5–1 % tehdyistä ostoksista. Komplett Bankin luottokortti on kuitenkin poikkeus ja se haluaa tuoda muutoksen alalle. Missään muussa Suomen markkinoilla olevassa luottokortissa ei ole niin hyvää bonusjärjestelmää kuin Komplett Bankin luottokortissa.

Tästä luottokortista erityisen tekee se, että se kerää bonuksia kaikista ostoista riippumatta siitä, mitä asioitko verkkokaupassa tai kivijalkapuodissa. Lisäksi saat kaikista ostoksista bonuksia: 2 % kaikista verkkokaupoissa tehdyistä ostoksista ja 1 % kaikista muista ostoksista.

Esimerkki Komplett Bankin bonusjärjestelmästä:

  • Kun ostat verkkokaupasta 400 eurolla vaatteita tai elektroniikkaa, saat 8 bonuspistettä.
  • Kun ostat tavallisesta kaupasta ruokaa ja muita päivittäistuotteita 200 eurolla, saat 2 bonuspistettä.
  • Kun ostat verkkokaupasta 400 eurolla ja tavallisesti kaupasta 200 eurolla, saat yhteensä 10 bonuspistettä.
  • 10 bonuspistettä vastaa 1 euroa ja 100 bonuspistettä vastaa 10 euroa.

Yhden kuukauden aikana luottokortilla voi kerätä enintään 500 bonuspistettä ja kalenterivuoden aikana enintään 2 000 bonuspistettä. Tämä tarkoittaa sitä, että Komplett Bankin luottokortilla voit saada yhden kuukauden aikana kerättyä jopa 50 euron edun ja koko vuoden ajalta jopa 200 euroa.

Kerättyjä bonuksia voi käyttää luottokorttilaskun maksamiseen, joten luottokortin vinguttaminen todella kannattaa.

Vaikka Komplett Bankin luottokortin bonusjärjestelmä on vertaansa vailla, on se samalla myös kortin huonoin puoli. Kerättyjä bonuksia ei voi nimittäin käyttää mihinkään muuhun kuin luottokorttilaskun maksamiseen. Poikkeuksellisen paljon nettiostoksia tekevälle rajoitettu bonuspisteiden määrä saattaa myös osoittautua harmilliseksi.

Täysin maksuton luottokortti

Komplett Bankin luottokortista saa parhaan hyödyn, kun tekee ostoksensa netissä, tilaa luottokorttilaskun sähköpostiin ja maksaa luottokortilla tehdyt ostokset korottoman maksuajan puitteissa. Silloin kortin käytöstä ja sillä tehdyistä ostoksista ei kerry mitään kuluja ja koska kortista ei myöskään peritä vuosimaksua, tuo Komplett Bankin luottokortin käyttäminen omistajallee vain raha-arvoisia etuja.

Komplett Bankin luottokortissa erityistä on myös se, että siinä on maksuton käteisnosto. Tavallisesti luottokortit veloittavat muutamia prosentteja nostettavasta summasta ja/tai kiinteän käteisnostomaksun, mikä saattaa valuuttamuutosmaksun kanssa osoittautua ikäväksi yllätykseksi etenkin ulkomailla. Komplett Bankin kohdalla käteisnostojen maksullisuudesta ei kuitenkaan tarvitse murehtia ja sen valuuttamuutosprosenttikin (1,75 %) on alhaisempi kuin muille luottokorteilla.

Komplett Bankin luottokortti on vielä varsin uusi tulokas Suomen markkinoilla ja nähtäväksi jääkin, lähtevätkö muut luottokortit kilpailemaan Komplett Bankin ainutlaatuisen bonusjärjestelmän sekä maksuttomien käteisnostojen kanssa. Nämä ominaisuudet nimittäin takaavat, että kortinhaltija saa luottokortistaan parhaan mahdollisen hyödyn niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Hanna on Luottokortit.com-vertailusivuston ja Swegaming AB:n suomalainen työntekijä, jonka erikoisosaamisalueeseen kuuluvat luottokortit ja kuluttajille myönnettävät lainat.

Senast uppdaterad Oct 28, 2020