Tietoa Luottokortit.com-sivustosta

Keitä me olemme?

Luottokortit.com avasti sivustonsa Suomessa keväällä 2019.

Luottokortit.com on suomalainen versio ruotsalaisesta Kreditkort.com-sivustosta, joka julkaistiin keväällä 2017. Sekä Luottokortit.com että Kreditkort.com -sivustot ovat osa ruotsalaista Swegaming AB yritystä.

Kreditkort.com-sivustosta tuli keväällä 2017 nopeasti avaamisen jälkeen yksi Ruotsin suosituimmista luottokorttien vertailusivustoista. Tavoitteemme on kasvaa myös Suomessa suurimmaksi ja parhaaksi sivustoksi luottokorttien vertailussa.

Sivustoa ja luottokorttien tietoja tarkistetaan sekä päivitetään jatkuvasti, jotta voimme tarjota sinulle aina ajantasaiset tiedot luottokorteista ja uutiset siitä, miten luottokorteilla maksaminen kehittyy.

Mitä me tavoittelemme?

Luottokortit.com-sivuston tavoitteena on tarjota selkeää, helppoa ja nopeaa luottokorttien vertailua Suomen tämän hetken parhaista luottokorteista. Palvelumme on täysin maksuton, jotta sinä voit missä ja milloin tahansa – rahallisesta tilanteestasi riippumatta – aina vertailla ja etsiä juuri sinulle sopivaa luottokorttia.

Jotta voimme saavuttaa ja ylläpitää tavoitteemme, on meidän päivitettävä sivuamme jatkuvasti. Voit siis olla varma, että meiltä löydä aina kaikista uusimman ja ajantasaisimman tiedon eri luottokorteista sekä niiden ehdoista, eduista ja ominaisuuksista.

Miten kannamme vastuuta?

Luottokorteissa on monia erilaisia ehtoja, ominaisuuksia ja etuja. Jotta luottokorttien vertailu olisi mahdollisimman selkeää ja yksinkertaista sinulle, on meidän tehtävä taustatyö huolella. Lisäksi korttien tietoja on jatkuvasti tarkistettava ja päivitettävä, puhumattakaan uusista markkinoille tulevista luottokorteista.

Tämän työn me hoidamme huolella ja  toisissamme. Käymme kaikki luottokorttien myöntäjät ja luottokortit huolella läpi, ja varmistamme samalla, että ne noudattavat kaikkia lakeja sekä ohjeita.

Luotettavuus ja objektiivisuus

Me teemme yhteistyötä monien eri luottokortteja myöntävien yritysten kanssa – olipa kyse sitten Visasta, Mastercardista tai American Expressistä. Kaikki luottokorteista kirjoittamamme arviot sekä vertailut ovat puolueettomia ja me kerromme suoraan kaikkien korttien hyvät sekä huonot puolet.

Meille tärkeintä on se, että sinä voit tehdä luottokorttivertailusi tarkistettujen ja luotettavien tietoja pohjalta, ja että löydät lopulta luottokortin joka vastaa sekä tarpeitasi että meidän sivustoltamme saamiasi tietoja.

Läpinäkyvyys

Sen lisäksi, että kerromme miten luottokorttien tiedot kerätään ja miten me työskentelemme, haluamme myös kertoa, miten henkilötietoja keräämme sivustollamme ja kuinka kerättyjä tietoja käytetään käyttökokemus mukauttamiseen sekä parantamiseen. Lisätietoja evästeistä ja yksityisyydensuojasta löydä täältä.

Mikä on liikeideamme?

Luottokortit.com-sivusto ohjaa luottokortin hankinnasta kiinnostuneen kuluttajan juuri hänelle sopivan luottokorttiyhtiön luo. Samalla luottokorttiyhtiöt saavat suuria määriä asiakkaita omille sivuilleen helposti ja ilman riskejä.

Luottokortit.com-sivuston tekee yhteistyötä monien eri luottokortteja myöntävien yritysten kanssa. Tulonlähteemme perustana on näiden yhteistyökumppaneiden kanssa tehdyt sopimukset. Sopimuksen mukaan saamme maksun jokaisesta asiakkaasta, joka on siirtynyt luottokorttiyhtiön sivulle meidän sivustomme kautta.

Sopimuksesta riippuen saamme maksun aina, kun asiakas tekee hakemuksen tai aina, kun asiakkaan tekemä luottokorttihakemus on hyväksytty. Tämä tarkoittaa sitä, että meille ei makseta klikkauksista, vaan ainoastaan yritetyistä tai toteutetuista luottokorttosopimuksista.