Hyvä

Komplett Bankin luottokortti sopii sinulle, joka haluat parhaan mahdollisen hyödyn nettishoppailusta. Luottokortin avulla saat 2 % bonusta kaikista nettiostoksista ja 1 % kaikista muista ostoksista. Ainutlaatuisen bonusjärjestelmän lisäksi luottokortista ei peritä vuosimaksua eikä maksua käteisnostoista.

Hyvät puolet

 • Vuosimaksuton
 • Maksuton käteisnosto
 • 50 päivää korotonta luottoa
 • Korkovapaata maksulykkäystä 3–9 kuukautta
 • Bonuksia kaikista ostoksista
 • Jopa 10 000 euron luottoraja

Huonot puolet

 • Valuuttamuutosmaksu
 • Rajattu bonuspisteiden määrä
 • Kerättyjen bonuspisteiden rajoitettu käyttö

Vaatimukset

 • Vähintään 26-vuotias
 • On työsuhteessa

Lisätiedot

Kortin tyyppi Kortti
Maksuverkosto Mastercard
Vuosimaksu 0 €
Ikäraja 26
Nimelliskorko 19,94 %
Todellinen vuosikorko 21,87 %
Arvostele ilmaiset päivät undefined dagar
Maksimiluotto 10 000 €
Valuuttamuutosmaksu 1,75 %
Nostokulu 0 %

Perustietoa Komplett Bank -luottokortista

Verrattain uusi, Komplett Bankin luottokortti on ensisijaisesti bonuskortti. Tämä etukortti kuuluu siihen pieneen luottokorttien joukkoon, josta ei peritä vuosimaksua. Komplett Bankin bonuksia keräävässä luottokortissa on monia etuuksia ja ominaisuuksia, joista hyötyvät erityisesti säännöllisiä luottokorttiostoksia kaupassa ja netissä tekevät kuluttajat.

Ainutlaatuinen bonusjärjestelmä ja jopa 200 euron vuosittainen etu

Ansaitset bonuspisteitä kaikista Komplett Bankin luottokortilla tehdyistä ostoksista riippumatta siitä, missä asioit. Komplett Bankin ainutlaatuinen bonusjärjestelmä eroaa hieman tavallisista bonusjärjestelmistä, sillä bonuksia kertyy 2 % kaikista verkkokaupoissa tehdyistä ostoksista ja 1 % kaikista muista ostoksista.

Komplett Bankin luottokortin avulla voit kerätä kuukauden aikana bonuspisteitä korkeintaan 500 pistettä ja 12 kuukauden aikana 2 000 pistettä. Vuoden aikana bonuspisteillä voi siis ansaita 200 euroa, sillä yksi bonuspiste vastaa 0,10 euroa. Bonuspisteitä voi käyttää laskujen maksamiseen.

Bonuspisteiden rajoituksesta huolimatta Komplett Bankin luottokorttissa on yksi tämän hetken markkinoiden kannattavimmista bonusjärjestelmistä, mikä sopii erinomaisesti sinulle, joka shoppailet usein ja paljon verkkokaupoissa!

Maksuton luottokortti, maksuttomat käteisnostot ja koroton maksuaika

Komplett Bankin -luottokortista ei tarvitse maksaa vuosimaksua, mikä on poikkeuksellisesta lähes kaikkiin muihin luottokortteihin verrattuna. Lisäksi siinä on maksuttomat käteisnostot Suomessa ja ulkomailla, joten tämä on mahdollisesti paras luottokortti kaikille paljon matkustaville.

Komplett Bankin -luottokortilla yksittäisten luottokorttiostojen maksaminen osissa on mahdollista. Luottokortilla tehdyille ostoksille haetaan korkovapaata maksulykkäystä 3, 6 tai 9 kuukautta. Lykkäämisestä maksetaan hinnaston mukainen hinta. Kun korkovapaa maksulykkäys päättyy, korkoa aletaan kerätä ensimmäisestä päivästä alkaen. Nimelliskorko on 19,44 %.

Kaikki luottokortilla tehdyt ostokset kerätään kerran kuukaudessa tulevalle laskulle, joten luottokorttiostosten seuraaminen ja tarkistaminen on helppoa. Kun lasku maksetaan viimeistään laskun eräpäivänä, ei ostoksista kerry korkoa.

Edellä mainittujen lisäksi Komplett Bankin -luottokortin ehdottomasti paras puoli on se, että sen avulla voit kerätä bonuspisteitä kaikista ostoksista riippumatta siitä, missä asioit. Erityisen kannattava se on nettiostosten tekemiseen, sillä verkkokaupasta tehdyistä ostoksista saat aina 2 % bonuksen.

Jopa 10 000 euron luottoraja – tee luottokorttihakemus kätevästi netissä

Komplett Bankin luottokorttiin voit saada jopa 10 000 euron luottorajan. Luottokorttihakemus täytetään netissä ja siinä kysytään muun muassa tietoja tämänhetkisestä työtilanteesta, asumismuodosta ja kuukausituloista. Hakemuksessa kysytään myös taloudessa asuvien lasten lukumäärää, siviilisäätyä, asunto- ja opintolainojen yhteissummaa, hakijan osuutta muista luotoista ja sitä, onko hakijalla oma tai leasing-auto.

Näiden tietojen sekä hakijan luottotietojen perusteella Komplett Bank tekee päätöksen luottokortin myöntämisestä ja myönnettävästä luottorajasta.

Ehdot Komplett Bank -luottokortin myöntämiselle

Jotta hakijalle voidaan myöntää Komplett Bankin luottokortti, täytyy hänen täyttää seuraavat ehdot:

 • Hakijan on oltava vähintään 20-vuotias
 • Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä

Mikäli hakijalle myönnetään luottokortti haettua pienemmällä luottorajalla, voi se johtua siitä, että Komplett Bankin arvion mukaan hakijan maksukyky ei ole riittävä korkeampaa luottorajaa varten. Tällaisessa tilanteessa hakijan kannattaa olla yhteydessä luottokortin myöntäjään ja tiedustella, mitä korkeamman luottorajan myöntämiseen vaaditaan.

Bonuspisteiden rajoitettu käyttö ja valuuttamuutos

Komplett Bankin luottokortin ehdottomasti paras puoli on sen ainutlaatuinen bonusjärjestelmä. Valitettavasti se saattaa osoittautua myös kortin heikoimmaksi ominaisuudeksi, sillä kerättyjä bonuspisteitä voi käyttää vain laskujen maksamiseen.

Toinen kortin huono puoli on se, että siihen ei sisälly vakuutuksia, maksuturvaa tai suojaa valuuttamuutokselta. Komplett Bankin luottokortin valuuttamuutos on 1,75 %, mikä on tavallinen summa monille luottokorteille. Mikäli näiden ominaisuuksien puuttuminen ei kuitenkaan haittaa, on Komplett Bank hyvä valinta matkailijan luottokortiksi kaikille säännöllisesti matkustaville ja nettiostoksia tekeville.

Yhteenveto Komplett Bank -luottokortista

Komplett Bank -luottokortti on paras luottokortti kuluttajalle, joka tekee paljon ostoksia verkkokaupoissa. Kortin avulla voi kerätä bonuspisteitä jopa 200 euron edestä, ja pisteitä voi sen jälkeen käyttää luottokorttilaskun maksamiseen.

Komplett Bankin -luottokorttiin ei sisälly maksutonta matkavakuutusta.

Luottokortilla tehdyille ostoksille voi hakea korkovapaata maksulykkäystä 3, 6 tai 9 kuukautta.

Komplett Bankin luottokortti on vuosimaksuton.

Myös luottokortilla tehdyt käteisnostot ovat maksuttomia.

Luottokortissa on pieni valuuttamuutosprosentti, joka tekee kortin käyttämisestä ulkomailla hieman kotimaata kalliimpaa. Kortin valuuttamuutos on kuitenkin maltillinen ja se vastaa muiden vastaavien luottokorttien valuuttamuutosta.

Käyttäjien arvostelut

0,0 Keskiarvosana
Mitä mieltä olet kortista?