Päivitetty 21 Helmikuu, 2020

Luottokortti heti

Julkaisija Luottokortti heti Luottokortin tarve saattaa joskus yllättää ja silloin kortti täytyy saada nopeasti. Luottokortin hankkimiseen kannattaa kuitenkin varata aikaa vähintään 2–3 viikkoa.

Luottokortti on kätevä maksuväline kenen tahansa arkeen. Sen lisäksi, että voit saada luottokortin kautta bonuksia, tuoteturvan ja vaikkapa matkavakuutuksen, on luottokortti myös kätevä silloin kun tarvitset nopeasti ylimääräistä rahaa käyttöösi. Mutta mitä jos sinulle ei ole vielä luottokorttia ja tarvitset sellaisen nopeasti? Lue tästä ohjeesta, miten saat luottokortin heti!

Luottokortti kannattaa valita huolella, jotta saat varmasti sinulle parhaiten sopivat edut ja ominaisuudet. Joskus luottokortin hankinnalla voi kuitenkin olla kiire esimerkiksi lähestyvän matkan takia. Silloin pikaopas luottokortin hankintaan on tarpeen, jotta löydät ja saat sopivan kortin mahdollisimman pian.

Valitse sopiva luottokortti

Luottokortteja on monia erilaisia moniin eri tarkoituksiin. Kun sinun täytyy kiireessä valita itselleni luottokortti, kannattaa tukeutua kestosuosikkeihin. Nämä luottokortit ovat suosittuja ymmärrettävistä syistä eivätkä ne aiheuta odottamattomia yllätyksiä.

Oletko lähdössä matkoille? Hae Bank Norwegianin luottokorttia!

Onko sinulla maksuhäiriömerkintä? Tilaa Revolut Standard luottokortti!

Haluatko kerätä bonuspisteitä? Valitse Komplett Bankin luottokortti!

Kun valitset luottokorttia, on hyvä ymmärtää, että kaikkien luottokorttien toimintaperiaate on lopulta sama: 

 • Luottokortissa on luottoraja, jonka puitteissa voit tehdä ostoksia
 • Luottokorttilasku maksetaan kerran kuussa
 • Luottokortilla tehdyille ostoksille ei kerry korkoa laskun eräpäivään asti
 • Monissa luottokorteissa on erilaisia etuja kuten vakuutuksia tai bonusjärjestelmä

Tilaa kortti netistä

Kaikki Luottokortit.com-sivustolla esitellyt ja vertailtavissa olevat luottokortit voi tilata netin kautta. Osaa luottokorteista voi hakea myös suoraan pankista.

Kun tilaat luottokortin netin kautta, sen toimittaminen kestää yleensä 1–2 viikkoa. Juuri tätä nopeammin luottokorttia ei valitettavasti voi saada. Myös pankin kautta haettavat ja myönnettävät luottokortit toimitetaan usein samassa ajassa.

Hitaalta tuntuva toimitusaika johtuu siitä, että kun luottokorttihakemus on hyväksytty täytyy luottokortti vielä valmistaa, eli painattaa siihen sinun nimesi. Usein luottokortit myös lähetetään Suomeen ulkomailta, jolloin toimitusta varten kannattaa varata usea päivä aikaa.

Kaiken kaikkiaan luottokortin valintaan ja siihen, että kortti on käytössäsi kannattaa varata 2–3 viikkoa aikaa.

Luottokorttihakemuksen täyttäminen

Vaikka fyysisen luottokortin toimittaminen kestää muutaman viikon, on luottokorttihakemuksen täyttäminen onneksi nopeaa ja helppoa. Netin kautta haettavissa luottokorteissa on usein hyvin samanlaiset ehdot ja hakulomakkeet. Hakemuksessa kysytään hakijan perustietojen lisäksi usein:

 • Tuloista
 • Taloudesta
 • Muista lainoista ja veloista
 • Työtilanteesta

Tiedot auttavat luottokortin myöntäjää arvioimaan, sopiiko hakemasi luottokortti sinulle ja voidaanko kortti myöntää. Jotta luottokortti voidaan myöntää täytyy muutamien ehtojen täyttyä:

 • Hakija on vähintään 18-vuotias. Joillakin luottokortteja myöntävillä yrityksillä alaikäraja on kuitenkin jopa 23 vuotta.
 • Hakijalla täytyy olla riittävät kuukausitulot.
 • Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintää.
 • Lisäksi monet luottokortteja myöntävät yritykset vaativat, että hakijalla on vakituinen osoite Suomessa.

Kun sopiva luottokortti on siis löytynyt, on sen hakeminen kaiken kaikkiaan todella helppoa ja nopeaa, sillä hakemuksen täyttämiseen ei kulu kuin muutama minuutti. Ja sitten ei muuta kuin omaa luottokorttia odottamaan!

Hanna on Luottokortit.com-vertailusivuston ja Swegaming AB:n suomalainen työntekijä, jonka erikoisosaamisalueeseen kuuluvat luottokortit ja kuluttajille myönnettävät lainat.