• Hyvä
 • Lisätietoa
 • Arvostelu

Hyvä

Jäsenedut Mastercard on Suomen Hypoteekkiyhdistyksen myöntämä luottokortti. Kortti on helppokäyttöinen ja edullinen, sillä sen korko on vain 8 %. Hypoteekkiyhdistys myöntää myös Lakimiesliiton, Tradenomiliiton ja Aalto-yliopiston kauppatieteiden ylioppilaat ry:n luottokortteja.

Hyvät puolet

 • Vuosimaksuton
 • 30 päivää korotonta luottoa
 • Jopa 10 000 euron luottoraja
 • Oma PIN-koodi

Huonot puolet

 • Valuuttamuutosmaksu
 • Maksulliset käteisnostot
 • Ei bonusjärjestelmää
 • Vain 1000 euron raja opiskelijoille

Vaatimukset

  Lisätiedot

  • Kortin tyyppi: Kortti
  • Maksuverkosto: Mastercard
  • Vuosimaksu: 0 €
  • Ikäraja: 18
  • Nimelliskorko: 8,00 %
  • Maksimiluotto: 10 000 €
  • Valuuttamuutosmaksu: 1,95 %

  Perustietoa Jäsenedut Mastercard -luottokortista

  Suomen Hypoteekkiyhdistys, eli Hypo, myöntää omia Mastercardin luottokortteja. Lisäksi se tekee yhteistyötä monien liittojen kanssa. Hypon kautta myönnetään Lakimiesliiton Mastercard, Tradenomiliiton MasterCard, KY MasterCard ja Jäsenedut MasterCard -luottokortteja. Jokaisessa kortissa on hieman erilaiset ominaisuudet ja ehdot. Tässä oppaassa käydään läpi Jäsenedut Mastercard -luottokortin toimintaa ja lyhyesti myös muiden luottokorttien ehdot.

  Vuosimaksuton ja helppokäyttöinen luottokortti Mastercardin eduilla

  Luottokortti on hieman muita luottokortteja edullisempi, sillä siitä ei peritä vuosimaksua. Lisäksi luottokortin nimelliskorko on vain 8 % ja siinä on maltilliset kiinteät kulut. Luottokortin hakeminen edellyttää rekisteröitymistä Jäsenedut.fi-sivustolle. Rekisteröityminen ja jäsenenä oleminen on kuitenkin maksutonta.

  Jäsenedut Mastercard on perusmallin luottokortti, johon ei kuulu bonusjärjestelmää tai asiakasetuja. Luottokortilla voit kuitekin hyödyntää muun muassa näitä Mastercardin monipuolisia ominaisuuksia:

  • Masterpassin avulla sinun ei tarvitse syöttää jokaisen nettiostoksen kohdalla maksutietojasi uudestaan, vaan digitaalinen lompaako muistaa ne puolestasi.
  • Priceless Cities -asiakasetuohjelma tarjoaa ainutlaatuisia tarjouksia ja unohtumattomia elämyksistä. Etuihin kuuluu muun muassa alennuksia ravintoloista, hotelleista ja kulttuurielämyksistä eri puolilla maailmaa.

  Luottokortti, johon kuuluu ostoturva ja korotonta luottoa

  Kun ostat jonkin tuotteen netistä ja maksat sen Jäsenedut Mastercard -luottokortilla, saat ostoksellesi ostoturvan. Ostoturvan avulla saat rahasi takaisin, jos jokin menee pieleen. Tällaisia tilanteita voivat olla esimerkiksi se, että sinulle toimitetaan väärä tai rikkinäinen tuote, tai tilaamasi tuotetta ei toimiteta ollenkaan. Tällöin voit hakea korvausta suoraan luottokorttiyhtiöltä.

  Kuten kaikkiin hyviin luottokortteihin, Jäsenedut Mastercardiin kuuluu myös korotonta maksuaikaa. Kun maksat ostoksesi Jäsenedut Mastercard -luottokortilla, saat niille keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa.

  Lisäksi voit valita luottokortille oman PIN-koodin.

  Luottokorttiin jopa 10 000 euron luottoraja – täytä hakemus netissä

  Jäsenedut Mastercard -luottokorttiin voi saada 10 000 euron luottorajan. Voit itse valita, kuinka suurta tai pientä luottorajaa halua hakea. Myönnettävä luottoraja määritellään jokaisen hakijan kohdalla erikseen ja siihen vaikuttaa hakijasta tehtävä luottotietojen tarkastus. Mikäli haettua luottorajaa ei voida myöntää, annetaan hakijalle mahdollisuus hyväksyä alempi luottoraja.

  Luottokorttihakemus täytetään netissä ja siinä kysytään muun muassa asumismuotoa, työsuhdetta, kuukausituloja ja talouden kokonaisvelkaa. Hakemuksen käsittelyaika on noin kolme viikkoa.

  Valuuttamuutos- ja käteisnostomaksu

  Jäsenedut Mastercard -luottokortissa on valuuttamuutos- ja käteisnostomaksu. Valuuttamuutosmaksu peritään, kun luottokortilla tehdään ostoksia euroalueen ulkopuolella. Käteisnostomaksu veloitetaan puolestaan aina, kun luottokortilla tehdään käteisnostoja.

  Yhteenveto Jäsenedut Mastercard -luottokortista

  Jäsenedut Mastercard -luottokortti sopii kuluttajalle, joka haluaa helppokäyttöisen ja edullisen luottokortin.

  Luottokortissa on ostoturva.

  Luottokortissa on 30 päivän koroton maksuaika luotolle.

  Jäsenedut Mastercard ja liittojen kautta haettavat luottokortit ovat vuosimaksuttomia. Tavallisesta Hypo Mastercard luottokortista peritään 50 € vuosimaksu. 

  Luottokortilla tehdyt käteisnostot ovat maksullisia kaikkialla maailmassa.

  Luottokortissa on valuuttamuutosprosentti, joka tekee kortin käyttämisestä euroalueen ulkopuolella hieman tavallista kalliimpaa.

  Hypoteekkiyhdistyksen luottokortit

  Suomen Hypoteekkiyhdistys, eli Hypo, myöntää omia Mastercard-luottokortteja ja lisäksi se tekee yhteistyötä monien liittojen kanssa. Luottokorttien yhteisenä myöntämisen ehtona on, että hakija asuu vakituisesti Suomessa. Muilta osin luottokorttien kulut ja maksut vaihtelevat.

  Opiskelijoille myönnetään korkeintaan 1 000 € luottoraja. Maksettava kokonaismäärä laskettu laskettu 1 500 € luottorajan mukaan. Oletettu takaisinmaksuaika on 12 kuukautta.